Egy picit furának találom, hogy Pinto-nak, aki évek óta megbízható teljesítményt nyújt a kapuban, nyertünk vele egy Spanyol Kupát, nincs topicja
Azért írtam ide, mert máshova nem tudom. Ha lenne topicja, elhihetitek hogy oda írtam volna.
Személy szerint nagyon örülök annak, hogy hosszabbít. Szerintem jelenleg számunkra Ő a tökéletes cserekapus. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, nem vergődik, hogy Ő csak 2. számú kapus, és ahogy nekem lejön a nyilatkozatából, magabiztos és ami a legfontosabb: nagyon jól érzi magát a csapatnál. Még így is, hogy egy évben kb 7-8 meccsre számíthat csak. Elfogadja hogy Ő csak a kupában kezdő, de ha ilyen szokatlan szitu lép fel, hogy Valdes megsérül, akkor ahogy láthattuk a Bilbao ellen is, maximálisan lehet rá számítani. 1-0-nál mekkorát védett annál a fejesnél

Lényeg a lényeg: Nagyon örülök neki hogy hosszabbít. Évekkel ezelőtt még emlékszem, hogy Valdes úgy került a képbe, hogy Bonano bakizott egy óriásit, utána simán kikaptunk asszem 3-1-re a Betistől, köszönhetően Rüstü zseniális alakításának (2 gólban is benne volt), és így került elő az akkor még szemtelenül fiatal Victor Valdes. Ezzel azt akartam mondani, hogy pár éve még se kezdő, se cserekapus téren nem álltunk valami fényesen. Most meg elmondhatjuk, hogy az első számú kapusunk a világ elitjébe tartozik, de ha megsérül, akkor sem kell kétségbe esni, mert a 2. számú portás is tökéletesen látja el a dolgát.