Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is szívesen látnám. Nem azért maradt itt hogy a hátralevő(?) félévet a padon ülje végig. Még úgy is ha Puyol sérült. Ma pl pihenhetne Maxvell, mert azért ő sem nyújt elragadó teljesítményt. Nem hinném hogy Pique mellett ne tudná jól ellátni a dolgát Gaby. Remélem ma kezd!daffy írta:engem ugyan nem foglalkoztat a kezdőtök,de militot nagyon szívesen látnám játszani. ha már nem ment el az edző külön kérésére,akkor a minimum,hogy pep megmutatja okát a maradásának,mert eddig nem sikerült.
Akkor az,nem baj.fcbarca0827 írta:Legértékesebb, de nem számít.
Legértékesebb, de nem számít.Messithebest írta:Az az a Most Valuable Players?(Legkeresettebb játékosok)ab1daL írta:Elől pedig az MVP.![]()
MessiVillaPedro.Messithebest írta:Az az a Most Valuable Players?(Legkeresettebb játékosok)ab1daL írta:Elől pedig az MVP.![]()
Egyébként nehéz meccsekre számítok most,Valencia ellen pláne. Remélem azért sikerrel abszolváljuk a kanyarokat,az Arsenal ellenit is.
Az az a Most Valuable Players?(Legkeresettebb játékosok)ab1daL írta:Elől pedig az MVP.![]()
Ezért szvsz a Zaragoza ellen lesz legjobban benne a pontvesztés.LM10 írta:Szerintem mind a Mallorca, mind a Valencia ellen olyan meccseink lesznek ,ahol nem szabad majd visszavenni, vagy pihentetni. Mázli, hogy az Arsenal előtt a Zaragozát fogadjuk, ott majd lehet pihentetni.
Messi majd hátralép, ha nagyon "lógnak "rajta, ne akard hátra küldeni, akkor senki nem fog gólt rúgni!Léfe írta:Affelayt nyugodtan lehetne középpályán kezdetni, az a posztja és jó játékos. De vagy nem játszik, vagy nem a posztján. De Messi is hátraléphetne Xavi helyére, el tudja irányitani a gárdát és a kapu elé is odaérne. Persze akkor a támadók közé kell valaki. Végül Maxwell is tud a középpályán játszani. Inkább a két belső védőtől félek, ott mi lesz?