Labdarúgó-Európa-bajnokság 2012

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri az idei EB-t?

Spanyolország
118
56%
Hollandia
12
6%
Németország
51
24%
Olaszország
8
4%
Anglia
3
1%
Portugália
3
1%
Franciaország
9
4%
Más
7
3%

Szavazatok száma: 211
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 23:37:50

Ugyan már, szó szerint az írtad, h a keret fele Barca játékos. Most meg már a múltat kevered bele. De hiába, mert a múltban sem volt a keret fele Barca játékos. :mrgreen:
Azért ha azok a bizonyos játékosok szablyák meg a spanyol csapat játékát (többek között), és ezek után olyan stílusban beszélni a spanyolokról, akkor azért csak érthető, ha nem tetszik pár Barcás ÉS Spanyol drukkernek.
A barcás és spanyol drukkerek meg más csapatokat nem szeretnek, és enne sokszor is hangot adnak, sokszor nem is túl szép stílusban. Pl. nagyon sok holland szurkoló is van a fórumon, és ha már a felhoztad a múltat, meg a spanyol válogatott barcás kötődését, akkor a múltban bizony a hollandoknál is megvolt ez. A holland szurkolók közül mégsem sír senki, amikor a hollandokat ócsárolják itt, pedig sokkal durvább stílusban írnak róluk, mint én a spanyolokról írtam régebben. És igen, RÉGEBBEN írtam úgy róluk, ezen az EB-n direkt mellőztem az ilyeneket, mert nem akart sírást. Ennek ellenére mégis sírás van, mert sikerült belekötni egy olyan hsz-be, ami nem is a spanyolokról, hanem TORRES-ről szólt. De sajnos mindig lesznek olyan emberek, akik találnak vmit, amibe bele lehet kötni. :(
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.14. 23:16:31

Én egyik meccset sem láttam :D De örülök a spanyol sikernek, s a tékozló fiú meg vágott 2őt :D
Íreket én nagyon szeretem miután van némi kötődésem hozzájuk, olvasgatva nem volt sok sanszuk, meg az eredmény is ezt mutatja.

Másik meccs is jó, hogy nem nyertek a "digók" :D Így egy esetleges felvázolt horvát-spanyol 2:2nek nagyon tudnék örülni az utolsó fordulóban, de meglátjuk mindenesetre amit v.e.b is írt "divat lett" szidni a Sellección-t és Bosquet is, de bőven aranyesélyesek, s nem megyek bele 125ikre a felállásuk elemzésébe, de bőven van ráció benne s működik ez, az olaszok ellen is jók voltak, s akármennyire írek voltak most az ellenfelek, de egy magabiztos sikert sohasem kell megmagyarázni.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.14. 23:05:01

LG írta:
ozsimiki írta:
szerk: Kanty! LG direkt ír ilyen stílusban... nem igen vágja,hogy spanyol keret legalább fele BARCELONA játékos, EB, majd VB menetelésüknél is úgy beszélt róluk mint vmi fertőről.
Azért azt is tegyük hozzá, h Torres-ről mindig is ilyen stilusban irtam, sosem csipáztam a buráját. És amúgy pl. most nincs igazam? Sztetek jól játszott? :shock: Nagyon béna volt ma is, más kérdés, h az írek ellen ez is elég volt 2 gólra.
Ha szted meg a spanyol keret fele Barca játékos, akkor nem vagy jó matekból. :mrgreen: Segítek: kevesebb, mint 1/3-a. Meg azért a 11-ből 4 stabil kezdő csak az RM-ben játszik. Ami meg több, mint az 1/3-a. :roll:
így, hogy kimatekoztad már nem is gáz az eredeti téma, igazad van :roll:

nem csak Torresről írtál ilyen stílusban az elmúlt években, hanem a spanyolokról is. Matekban természetesen elmaradok a szintendtől (főleg,h ugye ez is volt a mondandóm lényege :D:D) de azért a minőséget,és kulcsfigurákat majd számold meg. Xavi, Iniesta Puyol (előző kettő eseményen), Piqué, Busquets, ez 5 FIX KEZDŐ, ha most kimatekozod, hogy a Madrid pedig 6 fixkezdőt adott, akkor jó. Ne felejtsd el, hogy nem csak a jelenről beszélek, ugyanis nem mostantól kezdted ezt a stílust a spanyolok felé, hanem már 4éve, ill régebben.

Azt megértem még,hogy nem szereted a spanyol csapatot (bár nehéz azt is, tudván,h jelentős része BARCA játékos), de hogy annak tudatában, hogy szeretet klubbod meghatározó játékosai is részt vesznek benne, azért a stílusod TÖBB mint "furcsa".

Mert azért nem csak Torresre írtál így, Te is tudod.

Nah de felőlem...nem ez az egyetlen furcsa a te "tolladból" számomra :D

szerk: messideco!

Azért ha azok a bizonyos játékosok szablyák meg a spanyol csapat játékát (többek között), és ezek után olyan stílusban beszélni a spanyolokról, akkor azért csak érthető, ha nem tetszik pár Barcás ÉS Spanyol drukkernek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
messideco
Presidente del Barça

2012.06.14. 23:00:43

Teljesen jogos. Barcásként nem kötelező a spanyolokért szorítani, sőt ellenük is lehet. Attól még nem fogja az ember kevésbé szeretni az illető játékosokat.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.06.14. 22:58:12

mess2009 írta:nekem továbbra sem meggyőző sem Torres sem D.Silva játéka
azért csak lőttek 3 gólt, meg van 2 golpasszuk. jo, tudom az írek voltak az ellenfelek, meg divat lehuzni a spanyol válogatotta, fikázni del bosquet, de sztem simán aranyesélyesek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.14. 22:56:06

2 még mindig jóval több mint a semmi. nem értem miért nem lehet értékelni. nem az orra hegyéről pattant be a labda... kell a csatár előre, sokkal jobb igy a csapat, és ameddig hozza a gólokat addig kezdjen
margarin
Jugador del Barça

2012.06.14. 22:55:23

lui1698 írta:Ír szurkolóknak hatalmas respekt.

Chavi. :lol: :lol: :lol:
Osztom:) A mai meccs legnagyobb pillanata volt ahogy a végén énekeltek.Jó ezt látni-hallani!
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 22:55:10

ozsimiki írta:
szerk: Kanty! LG direkt ír ilyen stílusban... nem igen vágja,hogy spanyol keret legalább fele BARCELONA játékos, EB, majd VB menetelésüknél is úgy beszélt róluk mint vmi fertőről.
Azért azt is tegyük hozzá, h Torres-ről mindig is ilyen stilusban irtam, sosem csipáztam a buráját. És amúgy pl. most nincs igazam? Sztetek jól játszott? :shock: Nagyon béna volt ma is, más kérdés, h az írek ellen ez is elég volt 2 gólra.
Ha szted meg a spanyol keret fele Barca játékos, akkor nem vagy jó matekból. :mrgreen: Segítek: kevesebb, mint 1/3-a. Meg azért a 11-ből 4 stabil kezdő csak az RM-ben játszik. Ami meg több, mint az 1/3-a. :roll:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.14. 22:51:33

kanty írta: Az első gól egy szép egyéni megoldás volt. A második sem volt olyan könnyű, tegnap pl. Ronaldo egy ennél könnyebbet hagyott ki.
Bárki belőne, az pedig erősen költői túlzás. :wink:

Éreztem, h ma legalább egyet lő. Már az első meccsen se mozgott rosszul, csak ugye a helyzeteket kihagyta. Kell a válogatottnak nagyon egy ilyen Torres, aki képes betalálni.
Arra próbáltam célozni inkább, hogy érezte mindenki, hogy az írek ellen hátradőlős lesz. Első gólja tényleg szép, de egy jobb kapus kiszedi talán, lehet koraisága volt a váratlan faktor benne, 2.-at is be kellett rúgni, de olaszok ellen 2 ilyen hagyott ki.. ha majd nagyobb, erősebb csapatok ellen, sokkal sorsdöntőbb meccseken rúgja a gólokat, ilyen helyzeteket, akkor majd elismerem.(de úgy se fogom, mert ellenünk is beköszönt fél év után, szóval ezért is rühellem :D ) Viszont abban szerintem egyet értünk, ha Villa ott lenne, Torres a padon [auto_cenzúra] a shaket.

Minden esetre jó kis meccs volt, védelem már elég magabiztosan mozgott, középpályán Xavi-Iniesta-Buszkeksz-Alonso nagyon stabil, ha támadó szekció gyengén muzsikálna, ők kimatekozzák a helyzeteket, Iniestában én még éreztem egy gólt, de ma nem akart neki bemenni. :/

Torresen kívül az edzői brigádra leszek kíváncsi később, nem érzem a nagy ötleteket, taktikai húzásokat nagyon..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
mess2009
Director del Fútbol

2012.06.14. 22:41:13

mess2009 írta:két nyilvánvaló dolog látszik: a Spanyolok félelmetes mezőnyjátéka és az ugyanolyan félelmetes gólképtelensége! egy ilyen mezőnyfölényhez - normálisan - öt-hat gól tartozna de van egy majdhogynem véletlen szituból, ez sajnos édes kevés lesz, még akár ezen a meccsen is.
amúgy sem Torres, sem D.Silva nem való ebbe a csapatba, ha nem cserélnek ugyanez várható a másodikra is azzal, hogy az Irek találhatnak egy gólt!
a sportszerűség úgy kívánja, hogy ha hülyeséget írok, korrigáljam: a gólokat hiányoltam, hát jöttek, tehát összességében meaculpa. de: nekem továbbra sem meggyőző sem Torres sem D.Silva játéka, a megnyugvást az hozhatja, ha a Horvátok ellen is betalálnak néhányszor, annál is inkább, mert ha tovább akarnak jutni szükség is lesz rá.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.14. 22:40:19

LG írta:Na, Torres a gólja után megint bohóckodik. :lol: Amúgy a spanyolok iszonyatosan túlkombinálnak mindet, több góllal vezethetnének, ha nem tökölnének ennyit.
Majd később a németek ellen nem tökölnek ennyit :wink: (megint :D)

Csatár kell, Torres góljai megvannak, szóval remélem innentől kezdeni fog, azt meg még jobban,hogy be is lő párat a továbbiakban is a helyzetek közül.

Ír szurkolóknak pedig:
=D> =D> =D>

példát lehet venni róluk!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2012.06.14. 22:42:12-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.14. 22:39:10

LG írta: Ugyan már, ma is borzasztóan játszott, talált két gólt, de e mellett volt számtalan kabaréba illő megmozdulása is.
De arra jó, h most bejátszotta magát végleg a kezdőbe. Ez a horvátoknak jó hír! :twisted:
Direkt írsz mindig ilyen stílusban a spanyolokról?
"Talált két gólt"-találjon minden meccsen, s akkor egy rossz szavam se lesz rá. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.06.14. 22:37:52

Ír szurkolóknak hatalmas respekt.

Chavi. :lol: :lol: :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 22:37:03

kanty írta:
Ronaldinho&Barca írta:Torres önbizalma visszajött? Na, ne igyunk előre.. :D Ilyen írek ellen szerintem bárki belőne egy ilyen helyzetet, de majd ha azon a lövésen múlik az Eb kíváncsi vagyok belövi-e vagy elbénázza mint az előző meccsen..

Fabregas meg beáll=gól. Ennyi. :D
Az első gól egy szép egyéni megoldás volt. A második sem volt olyan könnyű, tegnap pl. Ronaldo egy ennél könnyebbet hagyott ki.

Éreztem, h ma legalább egyet lő. Már az első meccsen se mozgott rosszul, csak ugye a helyzeteket kihagyta. Kell a válogatottnak nagyon egy ilyen Torres, aki képes betalálni.
Ugyan már, ma is borzasztóan játszott, talált két gólt, de e mellett volt számtalan kabaréba illő megmozdulása is.
De arra jó, h most bejátszotta magát végleg a kezdőbe. Ez a horvátoknak jó hír! :twisted:

Knézy meg amikor az ireket dicsérte, és mondta, h lehet tőlük tanulni, mert nem kezdenek el mindenkit ész nélkül szidni, akkor lehet, h ez alatt burkoltan magára is célzott? :mrgreen:
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.14. 22:31:51

Ronaldinho&Barca írta:Torres önbizalma visszajött? Na, ne igyunk előre.. :D Ilyen írek ellen szerintem bárki belőne egy ilyen helyzetet, de majd ha azon a lövésen múlik az Eb kíváncsi vagyok belövi-e vagy elbénázza mint az előző meccsen..

Az első gól egy szép egyéni megoldás volt. A második sem volt olyan könnyű, tegnap pl. Ronaldo egy ennél könnyebbet hagyott ki.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
margarin
Jugador del Barça

2012.06.14. 22:31:09

Azért eszméletlen amit a két "kicsi" játszik. Iniesta-Chavi...
Nem is emlékszem rossz labdájukra:nyílván volt,de már észre sem veszi az ember,nagyon jók Ők ketten...
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.06.14. 22:27:52

Torres önbizalma visszajött? Na, ne igyunk előre.. :D Ilyen írek ellen szerintem bárki belőne egy ilyen helyzetet, de majd ha azon a lövésen múlik az Eb kíváncsi vagyok belövi-e vagy elbénázza mint az előző meccsen..

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.14. 22:25:13

ferninho írta:
geridoss írta:most lehozza azt a Torrest, akinek végre visszajött az önbizalma, két gólt lőtt a meccsen. Hátha most megint elvette az önbizalmát. Nem értem?!
legalább ha egy másik csatárt akart volna kipróbálni... de ez, hogy behozza Fabregast.... :lol:
rúgott is egy gólt :lol:

:roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.14. 22:24:28

az a durva,hogy szidja mindenki VdB-t, de sajnos vagy nem a gólok őt igazolják ma legalábbis :D
ferninho
Madridista

2012.06.14. 22:20:35

geridoss írta:most lehozza azt a Torrest, akinek végre visszajött az önbizalma, két gólt lőtt a meccsen. Hátha most megint elvette az önbizalmát. Nem értem?!
legalább ha egy másik csatárt akart volna kipróbálni... de ez, hogy behozza Fabregast.... :lol:
madridista
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.14. 22:19:52

geridoss írta:Valaki magyarázza el nekem, hogy Vicente del Bosque miért akar kib.szni a saját népével? először egy írek elleni meccsre két vkp a pályán, előző meccsen csatár nélkül a pályán, és most lehozza azt a Torrest, akinek végre visszajött az önbizalma, két gólt lőtt a meccsen. Hátha most megint elvette az önbizalmát. Nem értem?!
ezt mondom én is :D hihetetlen... Ennyire makacs lenne?

De a vicc az, hogy Torresen látszik, hogy nem érti mi van.
daffy
Madridista

2012.06.14. 22:19:21

ha már cserél,akkor miért nem negredo áll be?
geridoss
Director del Fútbol

2012.06.14. 22:18:14

Valaki magyarázza el nekem, hogy Vicente del Bosque miért akar kib.szni a saját népével? először egy írek elleni meccsre két vkp a pályán, előző meccsen csatár nélkül a pályán, és most lehozza azt a Torrest, akinek végre visszajött az önbizalma, két gólt lőtt a meccsen. Hátha most megint elvette az önbizalmát. Nem értem?!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
barca0417
Entrenador del Barça

2012.06.14. 22:18:11

Sanama írta:kimondom... ez a VdB hülye. Torrest most minek kellett lehozni? Esküszöm nem értem.
3-0-nál Xavi helyére hoztam volna Fabregast. Had pihenjem, Torresnek meg pont az iylen meccsekre lenne szüksége, hogy visszanyerje önmagát. Ez most nem volt jó döntés.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.06.14. 22:17:50

Sanama írta:kimondom... ez a VdB hülye. Torrest most minek kellett lehozni? Esküszöm nem értem.
Tartalékolja a horvátok ellen a nyerőemberét. :mrgreen:
Lezárt