Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A barcás és spanyol drukkerek meg más csapatokat nem szeretnek, és enne sokszor is hangot adnak, sokszor nem is túl szép stílusban. Pl. nagyon sok holland szurkoló is van a fórumon, és ha már a felhoztad a múltat, meg a spanyol válogatott barcás kötődését, akkor a múltban bizony a hollandoknál is megvolt ez. A holland szurkolók közül mégsem sír senki, amikor a hollandokat ócsárolják itt, pedig sokkal durvább stílusban írnak róluk, mint én a spanyolokról írtam régebben. És igen, RÉGEBBEN írtam úgy róluk, ezen az EB-n direkt mellőztem az ilyeneket, mert nem akart sírást. Ennek ellenére mégis sírás van, mert sikerült belekötni egy olyan hsz-be, ami nem is a spanyolokról, hanem TORRES-ről szólt. De sajnos mindig lesznek olyan emberek, akik találnak vmit, amibe bele lehet kötni.Azért ha azok a bizonyos játékosok szablyák meg a spanyol csapat játékát (többek között), és ezek után olyan stílusban beszélni a spanyolokról, akkor azért csak érthető, ha nem tetszik pár Barcás ÉS Spanyol drukkernek.
így, hogy kimatekoztad már nem is gáz az eredeti téma, igazad vanLG írta:Azért azt is tegyük hozzá, h Torres-ről mindig is ilyen stilusban irtam, sosem csipáztam a buráját. És amúgy pl. most nincs igazam? Sztetek jól játszott?ozsimiki írta:
szerk: Kanty! LG direkt ír ilyen stílusban... nem igen vágja,hogy spanyol keret legalább fele BARCELONA játékos, EB, majd VB menetelésüknél is úgy beszélt róluk mint vmi fertőről.Nagyon béna volt ma is, más kérdés, h az írek ellen ez is elég volt 2 gólra.
Ha szted meg a spanyol keret fele Barca játékos, akkor nem vagy jó matekból.Segítek: kevesebb, mint 1/3-a. Meg azért a 11-ből 4 stabil kezdő csak az RM-ben játszik. Ami meg több, mint az 1/3-a.
azért csak lőttek 3 gólt, meg van 2 golpasszuk. jo, tudom az írek voltak az ellenfelek, meg divat lehuzni a spanyol válogatotta, fikázni del bosquet, de sztem simán aranyesélyesek.mess2009 írta:nekem továbbra sem meggyőző sem Torres sem D.Silva játéka
Osztom:) A mai meccs legnagyobb pillanata volt ahogy a végén énekeltek.Jó ezt látni-hallani!lui1698 írta:Ír szurkolóknak hatalmas respekt.
Chavi.![]()
![]()
Azért azt is tegyük hozzá, h Torres-ről mindig is ilyen stilusban irtam, sosem csipáztam a buráját. És amúgy pl. most nincs igazam? Sztetek jól játszott?ozsimiki írta:
szerk: Kanty! LG direkt ír ilyen stílusban... nem igen vágja,hogy spanyol keret legalább fele BARCELONA játékos, EB, majd VB menetelésüknél is úgy beszélt róluk mint vmi fertőről.
Arra próbáltam célozni inkább, hogy érezte mindenki, hogy az írek ellen hátradőlős lesz. Első gólja tényleg szép, de egy jobb kapus kiszedi talán, lehet koraisága volt a váratlan faktor benne, 2.-at is be kellett rúgni, de olaszok ellen 2 ilyen hagyott ki.. ha majd nagyobb, erősebb csapatok ellen, sokkal sorsdöntőbb meccseken rúgja a gólokat, ilyen helyzeteket, akkor majd elismerem.(de úgy se fogom, mert ellenünk is beköszönt fél év után, szóval ezért is rühellemkanty írta: Az első gól egy szép egyéni megoldás volt. A második sem volt olyan könnyű, tegnap pl. Ronaldo egy ennél könnyebbet hagyott ki.
Bárki belőne, az pedig erősen költői túlzás.![]()
Éreztem, h ma legalább egyet lő. Már az első meccsen se mozgott rosszul, csak ugye a helyzeteket kihagyta. Kell a válogatottnak nagyon egy ilyen Torres, aki képes betalálni.
a sportszerűség úgy kívánja, hogy ha hülyeséget írok, korrigáljam: a gólokat hiányoltam, hát jöttek, tehát összességében meaculpa. de: nekem továbbra sem meggyőző sem Torres sem D.Silva játéka, a megnyugvást az hozhatja, ha a Horvátok ellen is betalálnak néhányszor, annál is inkább, mert ha tovább akarnak jutni szükség is lesz rá.mess2009 írta:két nyilvánvaló dolog látszik: a Spanyolok félelmetes mezőnyjátéka és az ugyanolyan félelmetes gólképtelensége! egy ilyen mezőnyfölényhez - normálisan - öt-hat gól tartozna de van egy majdhogynem véletlen szituból, ez sajnos édes kevés lesz, még akár ezen a meccsen is.
amúgy sem Torres, sem D.Silva nem való ebbe a csapatba, ha nem cserélnek ugyanez várható a másodikra is azzal, hogy az Irek találhatnak egy gólt!
Majd később a németek ellen nem tökölnek ennyitLG írta:Na, Torres a gólja után megint bohóckodik.Amúgy a spanyolok iszonyatosan túlkombinálnak mindet, több góllal vezethetnének, ha nem tökölnének ennyit.
Direkt írsz mindig ilyen stílusban a spanyolokról?LG írta: Ugyan már, ma is borzasztóan játszott, talált két gólt, de e mellett volt számtalan kabaréba illő megmozdulása is.
De arra jó, h most bejátszotta magát végleg a kezdőbe. Ez a horvátoknak jó hír!![]()
Ugyan már, ma is borzasztóan játszott, talált két gólt, de e mellett volt számtalan kabaréba illő megmozdulása is.kanty írta:Az első gól egy szép egyéni megoldás volt. A második sem volt olyan könnyű, tegnap pl. Ronaldo egy ennél könnyebbet hagyott ki.Ronaldinho&Barca írta:Torres önbizalma visszajött? Na, ne igyunk előre..Ilyen írek ellen szerintem bárki belőne egy ilyen helyzetet, de majd ha azon a lövésen múlik az Eb kíváncsi vagyok belövi-e vagy elbénázza mint az előző meccsen..
Fabregas meg beáll=gól. Ennyi.
Bárki belőne, az pedig erősen költői túlzás.![]()
Éreztem, h ma legalább egyet lő. Már az első meccsen se mozgott rosszul, csak ugye a helyzeteket kihagyta. Kell a válogatottnak nagyon egy ilyen Torres, aki képes betalálni.
Az első gól egy szép egyéni megoldás volt. A második sem volt olyan könnyű, tegnap pl. Ronaldo egy ennél könnyebbet hagyott ki.Ronaldinho&Barca írta:Torres önbizalma visszajött? Na, ne igyunk előre..Ilyen írek ellen szerintem bárki belőne egy ilyen helyzetet, de majd ha azon a lövésen múlik az Eb kíváncsi vagyok belövi-e vagy elbénázza mint az előző meccsen..
Fabregas meg beáll=gól. Ennyi.
rúgott is egy góltferninho írta:legalább ha egy másik csatárt akart volna kipróbálni... de ez, hogy behozza Fabregast....geridoss írta:most lehozza azt a Torrest, akinek végre visszajött az önbizalma, két gólt lőtt a meccsen. Hátha most megint elvette az önbizalmát. Nem értem?!
legalább ha egy másik csatárt akart volna kipróbálni... de ez, hogy behozza Fabregast....geridoss írta:most lehozza azt a Torrest, akinek végre visszajött az önbizalma, két gólt lőtt a meccsen. Hátha most megint elvette az önbizalmát. Nem értem?!
ezt mondom én isgeridoss írta:Valaki magyarázza el nekem, hogy Vicente del Bosque miért akar kib.szni a saját népével? először egy írek elleni meccsre két vkp a pályán, előző meccsen csatár nélkül a pályán, és most lehozza azt a Torrest, akinek végre visszajött az önbizalma, két gólt lőtt a meccsen. Hátha most megint elvette az önbizalmát. Nem értem?!
3-0-nál Xavi helyére hoztam volna Fabregast. Had pihenjem, Torresnek meg pont az iylen meccsekre lenne szüksége, hogy visszanyerje önmagát. Ez most nem volt jó döntés.Sanama írta:kimondom... ez a VdB hülye. Torrest most minek kellett lehozni? Esküszöm nem értem.
Tartalékolja a horvátok ellen a nyerőemberét.Sanama írta:kimondom... ez a VdB hülye. Torrest most minek kellett lehozni? Esküszöm nem értem.