Érdekes, hogy ilyenkor egy madridista sem tolja át a képét okoskodni. Question
Meccset néztünk!

Nem túl jót!
Ismét a támadójátékunkon ment el a meccs...Sajnos szerintem jóideje ez a jellemző. Nincs Robinho, van helyette két traktorunk, meg egy ezdőnk, aik ragaszkodik hozzájuk!
Azt írtam valamikor a héten, hogy ha nem tudjuk megverni otthon a getafe-t, akkor mi a francot akarunk a továbbiakban. Hát most itt van. Elég nagy gödörben van a reál most, kérdés, hogy Robinho-Pepe visszatérése mennyit fog dobni a játékunkon, illetve Shuszter hajlandó lesz az egyik csaodacsatárunkat a padra ültetni. Akkor még jó esélyünk van a bajnokságra, mivel a Clasico-n mellettünk van a hazai pálya előnye.(bér ma se mentünk vele sokra, de eg Clasico-n elég lényeges) Jelenleg a pontelőny ellenére már valamivel a Barcelonát érzem esélyesebbnek, mindenki felgyógyult/visszatért/formába jött(Már ha Ronaldiho tényleg formában van, nem láttam mostanában barca meccset).
Kiváncsi leszek a Roma ellen mit fogunk alkotni ezek után. Calderon meg remélem megint csak félrebeszélt, amikor azt mondta nem kell változtatni a játékoskereten...Csatár és irányító nélkül jövőre bajban leszünk.