palesz77 írta:Statok 08/09 óta minden szezon első 7 tétmeccséről. Az azért kemény, hogy 11 gólt kaptunk.. Mondjuk ebből 10 MAtS hibája, szóval annyira nem vészes a dolog. A helyzetkihasználás is elég döcögősen megy egyelőre, érződik még a szezon eleji forma nagyon, de hát még szezon eleje van, szóval ez nem meglepő..

Viszont nekem azért már hiányzik egy igazi gála, a Levantét jó lenne ha otthon kitömnénk. Tudom, hogy az 1-0 is 3 pont, és az a lényeg, hogy a Real előtt legyünk, stbstbstb, de nekem hiányzik egy felszabadult, gólokban gazdag meccs, remélem a srácok tesznek majd azért, hogy jókedvem legyen..

Majd a Levante ellen
Ezaz első 3 meccs nagyon durva párosítás volt akárhogy nézzük:
*rögtön idegenben a Bilbao ellen a San Mamesben, ahova köztudottan nem nyerni járnak még a nagyok sem, és a tavalyi 5-2-es diadal előtt legutóbb ha jól tudom valami 2009-ben tudtunk ott nyerni
*Malaga ellen, ami tavaly oda-vissza a mumusunk volt(nameg a játékvezetés is)
*Atletico ellen rögtön a 3-madik körben ráadásul a Vicente Calderonban, ahova szintén még a legnagyobbak se győzni járnak sokszor.
Őszíntén, ott amilyen tempót letoltunk az első 60 percben, az valami kegyetlen volt, csakúgy bámultam, már az első percben úgy mentünk mintha kieséses körben hátrányban lennénk az utolsó 10 percben , ráadásul Messi nélkül is

És azért azt se felejtsük el hogy vállogatott szünet után közvetlenül, ami nálunk köztudottan vissza szokott venni a játékosokból.
Én nem aggódok("csak" a sérülések miatt), ezeket a meccseket amiket most lehoztunk 1-0-ákra, úgy hoztuk le hogy tavaly-tavalyelőtt az ilyen meccseken 1 gól sem akart bepattanni.
Szerintem igenis nagy teljesítmény, hogy ezt a 3 fordulót lehoztuk fullosan, úgy hogy nekünk volt a legnehezebb sorsolás és egyedüli 100%-osak vagyunk.
Aztán most jöhet a parádé a Levante ellen, remélem megint elrakunk egy 5-6 gólt nekik