Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.05.02. 18:32:03

de érdekes ami a barcanak kell az a realnak is :? Pabtista.... most már kell nekik is a Chivu,Henry. :?:
cps46
Entrenador del Barça

2006.05.02. 18:14:31

Elég cifra kezdőket tudtok kitalálni. Nekem már tök mindegy, hogy ki jön, csak ez legyen a kezdő:

Valdes

Oleguer - Puyol - Marquez - Gio

Xavi - Iniesta - Deco

Messi - Eto'o - Ronaldinho

Iniesta helyen estleg Motta v. Edmilson.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Boixos
Llegenda del Barça

2006.05.02. 18:13:31

loki13 írta:...esetleg Boka a strasbourgből
ki a túró ez a boka? már láttam a Roma hiv lapján is, mint esetleges igazolást. nem vmi rokona a pál uccai fiúknak? :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
cruyff
Entrenador del Barça

2006.05.02. 18:04:56

------------------------Valdes----------------------------
----------------------(Jorquera)--------------------------
------------------------------------------------------------
---Puyol-------Marquez-------Carvalho-----Gio--------
--(Belletti)-----(Oleguer)-----(Rodri)-------(Sylvinho)-
-------------------------------------------------------------
-----------------------Edmilson---------------------------
-----------------------(Motta)------------------------------
-------Lampard------------------------Xavi----------------
-----(Iniesta, van Bommel)---------(Deco)-------------
-----------------------Ronaldinho---------------------------
-----------------------(-- :roll: --)--------------------------
---------------------------------------------------------------
--------Eto'o------------------------------Henry------------
------(Guily)------------------------------(Messi)-----------
--------------------------------------------------------------

Hát ez az én álomcsapatom a jövő évre.... :lol:
VISCA EL BARCA!
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.05.02. 17:53:36

loki13 írta:Sztem nem fontos annyira Henry! Bár jó de a csapatnak 1 bal szélső kellene! Mert Messi és Giuly is a jobbon van! (Lehet forditva irom) Szval szerintem erre a posztra Arjne Robben illene be! Nem sok játékos van aki jobb nála ezez a poszton; Mourinho-val sincsenek a legjobb viszonyban szval a Chelsea megfelelő pénzért elengedné! Igazolni kellene egy két-védőt. Pl.Chivu esetleg Boka a strasbourgből. Más posztokra nem kell sztem új!

Valdés

Edmílson Puyol Chivu Boka

Xavi Deco

Ronaldinho

Robben Messi

Eto'o

A középpályán Xavi és Deco felváltva szürhetne. Két gyors játékos szélen Ronaldinho magáért beszél. Eto'o nak meg megcsinaljak a helyzeteket és berugja!
és MARQUEZ ????
ez a robben téma nekem nem teccik.nem szeretem azt a kölyköt.szóval jöjjön csak HENRY és majd RIJKAARD mególdja.
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
loki13
Barça B
Kapcsolat:

2006.05.02. 17:38:26

Sztem nem fontos annyira Henry! Bár jó de a csapatnak 1 bal szélső kellene! Mert Messi és Giuly is a jobbon van! (Lehet forditva irom) Szval szerintem erre a posztra Arjne Robben illene be! Nem sok játékos van aki jobb nála ezez a poszton; Mourinho-val sincsenek a legjobb viszonyban szval a Chelsea megfelelő pénzért elengedné! Igazolni kellene egy két-védőt. Pl.Chivu esetleg Boka a strasbourgből. Más posztokra nem kell sztem új!

Valdés

Edmílson Puyol Chivu Boka

Xavi Deco

Ronaldinho

Robben Messi

Eto'o

A középpályán Xavi és Deco felváltva szürhetne. Két gyors játékos szélen Ronaldinho magáért beszél. Eto'o nak meg megcsinaljak a helyzeteket és berugja!
BaRcADINHO10
Jugador d'estrella

2006.05.02. 16:59:44

lehet nem írok újdonságot, de most nézem a sport1-en az arsenal-sunderland ismétlését és mondta a kommentátor, h GUILY és GIO sokszor beszélnek HENRY-val telefonon és azt nyilatkozzák, h úgy halják meg úgy beszél HENRY, mintha biztos jönne jövőre a BARCA-ba.(lehet bonyolúltan fogalmaztam, de alényeg érthető).
zsír lenne. :lol: :lol: :lol:
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.05.02. 16:38:37

Henk cáfolta, hogy az Ajaxba menne.
Nóbi
Capitá del Barça

2006.05.02. 16:38:24

barcafan írta:Valdes

Gio/Syl/Chivu - Puyol - Marquez - Oleguer

Ronnie - Xavi - Deco - Messi

Eto'o - Henry

sztem ez akár müködhetne is... -nem akarok ilyen madridistás "kezdőket" beirni, ez csak egy 5let, több nem lesz :D :D :D :D

ne haragudj, de akkor ki lenne a szürő a középpályán???
dickricsi
Capitá del Barça

2006.05.02. 14:00:41

Sziasztok,

Íme az alábbi link:
http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=15866

Itt már kész tényként közlik Henk Amszterdamba távozását.... Remélem, ha ez létre is jönne (sok sikert kivánva Henk-nek, aki nagyszerűen látta el munkáját) a csapat nem fogja megsínyleni és Rijkaard mester kap egy hasonlóan képzett munkatársat. Nem tudom pontosan, hogy milyen köztük a munkamegosztás, de azt igen, hogy a sikerekben Henk-nek is óriási érdemei vannak.
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.02. 13:36:11

luis fabianonak, vagy ricardo oliveirának én is örültem volna 1-2 éve, de ma már egyikük sem az igazi. oliveira sérült, ki tudja mi lesz vele, fabianonak meg egyszerűen nem jön be az európai stílus. játszott ő már egyszer európában, de hazatért, most sem megy neki. tevezzel is sztem ez a helyzet! már rég elvitte volna vmi nagy csapat, de sztem nem látnak benne fantáziát, mert csak dél-amerikában királykodik...
mindenesetre nagyon szét kellesz nézni, mert nemsokára vége a szezonnak és larsson agyő... kell eto'o mögé, vagy mellé vki, mert már 2. évben bizonyítja, hogy a szezon végére kipukkad, egyszerűen elfárad...
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.02. 11:37:03

eto'o biztosan nem padozna, ha henry jönne. sztem inkább messi maradna ki, de ő még fiatal, nem baj, ha néha padozik. 2-3 év múlva is még csak 20-21 éves lesz, henry meg addigra kiöregszik és messi meg tanul tőle!!! szóval messi nagyon jó most, de pár év múlva lesz csak igazi!!!
az eto'o-roni-henry hármas meg sokat mozogna, sokat cserélne, mert mindhárman eljátszanak középen, de sokszor kijönnek szélre is!!! így biztos helyünk lenne pár évig a bl döntőkben, mint régebben a reálnak, vagy az utóbbi években a milannak...
Ádám02
Entrenador del Barça

2006.05.02. 09:30:29

Vito írta:azt most megmondom, hogy Eto'o huzamosabb ideig NEM viseli el a padozást, még a Barcában sem!
egyébként hívja őt jópár másik csapat,...

ez igaz ha Eto'o hoszzú ideig padozni fog szerintem elmegy és elég sok csapat érdeklödik utána !!ha eldönti hogy elmegy már elég nehéz lesz rábeszélni hogy maradjon!!tehát nem szabad padoztatni mert szerintem senki nem örülne neki ha elmenne egy Hery vagy akár egy másik csatár miatt!!!!
Vito
Llegenda del Barça

2006.05.02. 08:52:17

azt most megmondom, hogy Eto'o huzamosabb ideig NEM viseli el a padozást, még a Barcában sem!
egyébként hívja őt jópár másik csapat,

egyébként évek óta 20 gól felett vállal a ligában.

azt hiszem nem Eto'o-t kellene akkor padoztatni,

viszont Messi-t sem kellene. :roll:

...és, ha Messi kezd, akkor Henry pad, 3-4 meccsenként???

vagy új középpálya és akkor Deco, vagy Xavi pad???
ez sehogy sem jó... :roll:
barca52
Jugador d'estrella

2006.05.02. 00:05:12

Nem tudom, ha jön Henry, akkor Samunak muszáj lesz elviselnie, hogy néha bizony padozni fog...és szerintem van olyan profi, h ezt fel tudja fogni...azt meg csak remélni tudom, hogy nem viszályok lesznek, hanem egészséges küzdelem a kezdőcsapatba kerülésért :roll: Ha négy csatárral játszanánk, akkor meg ilyen 8-7-es eredmények születnének...az sem lenne rossz..feltéve, hogy mi nyerünk 8-7-re :D
huevos
Jugador d'estrella

2006.05.01. 22:46:35

hát lerágott csont, de igaz: ha van egy csöppnyi esze henrynak, akkor a barcát választja
nem is értem mi lehet vonzó a royalban?! főleg manapság, amikor meg ráadásul a világ legjobb s legszebb focit játszó csapata hívja
jól el lenne ebben a csapatban az ő kis focitudásával...
never let the children cryin'!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.05.01. 22:25:46

Amugy Giulyvel telefonon tartják a kapcsolatot, és szerinte még a VB elott bejelentik h Henry hozzánk jon :P
Amugy meg Henryt márcsak azért is meg kéne szerezni, mert ha nem nyernek BL-t(amit szívbol remélek) akkor távozni fog, és he nem hozzánk, akkor a Realba, aminek nagyon nem orulnék. Nem mintha attol tartanák, h a Real hude nagyon megerosodne, de nem szeretném ha Henry ugy végezné mint a galaktikusok.
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.01. 22:05:20

Amikor kidőltek a támadóink,és alig volt,akkor kiáltottunk hogy de jó lenne egy Henry...Ha nem fordulna elő ien többet,hogy lesérülnek a legjobbjaink,akkor azt mondanám hogy Henry nem kell,de mivel ez lehetetlen,szóval lehet nem jön rosszul.
C.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.05.01. 21:54:05

Ugyanmár LG. A 25-30 gól/idényes Eto'o-t leültetnéd???

Ha marad a 3 csatáros taktika, akkor Messi fog legtöbbször kimaradni... Még hogy Eto'o nem tud olyan dolgokat mint a "másik 3"...

Bocs de nevetnem kell :lol: Igaz hogy Messi nagyon jó lesz, de még nem ér annyit, sőt még jövőre sem fog annyit érni, hogy Eto'o-t pihentessük helyette...
cps46
Entrenador del Barça

2006.05.01. 21:48:24

Én már úgy vagyok Henry-val, hogy inkább ne jöjjön. Van 3 nagyon jó támadónk + a cserék se olyan rosszak. Ha azon kezdünk el problémázni, hogy ki a nagyobb király meg a kevésbé nagy király, akkor úgy fogunk járni, mint a reál, hogy sztárok csücsülnek a padon, akiket esetleg becserélnek aztán nem csinálnak semmit. A 4 csatár (E,H,M,R) közül szerintem maximum Messi viselné el, hogy többet ül a padon, mint kéne, de én őt is inkább a pályán szeretem látni, de akkor meg mind a 4-nek egyszerre kéne játszani, a végén meg tényleg 1-1-8-at fogunk játszani, szóval hiába marha nagy kedvencem Henry, a Barcát még jobban imádom, és szerintem nélküle problémamentesebb, egységesebb csapatunk lehet jövőre.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.01. 21:45:44

Eto'o-val nem tehetjük meg hogy leültetjük egyszerűen.Henry-t csak úgy tudom elképzelni hogy ő játssza a balszélsőt,amit igazán tud.Messi jobbszél,Ronaldinho meg középen,de ez így túl támadó,ezt nem engedhetjük meg.Szóval valaki kimarad,nagy valószínűséggel :arrow: Messi,amit szintén nem akarok!

Ebből a 4emberből egyikse üldögélne szívesen.

2csatáros játékra átállunk?Rijkaard biztos megoldja ha igényt tart rá.
C.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.05.01. 21:32:56

Attya írta:
doki írta:Henry-nak mindenképpen helyet kell(ene) biztosítani a csapatban,és ha ehez Messinek,vagy Eto'o-nak cserének kell lennie néha ,akkor legyen így.
Ezt nem mondod komolyan, hogy kitennéd a csapatból akár Eto’o-t vagy Messit!!!??? Samunak mindig helye van a kezdőben akárki jön, ö már letett annyit az asztalra, hogy mindig kezdjen!!!!! Messi pedig a legtehetségesebb fiatal focistánk, ö sok lendületet tud adni a csapatnak akkor is ha nem megy!!!! Én attól tartok, ha jön Henry akkor lesz 1 kis belviszály és akkor az a csapat1ségre fog rámenni!!!! De ne legyen igazam!!!!
Ronaldinho a világ legjobbja, Henry a 2., ok nem padozhatnak. Ezért Etoo v. Messi. Sztem Henry Ronaldinho Messi trio igen nagy dolgokat tudna muvelni, Etoo is király, de nem tud olyan dolkokat mint a másik 3. De ez csak az én véleményem.
Lezárt