Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és MARQUEZ ????loki13 írta:Sztem nem fontos annyira Henry! Bár jó de a csapatnak 1 bal szélső kellene! Mert Messi és Giuly is a jobbon van! (Lehet forditva irom) Szval szerintem erre a posztra Arjne Robben illene be! Nem sok játékos van aki jobb nála ezez a poszton; Mourinho-val sincsenek a legjobb viszonyban szval a Chelsea megfelelő pénzért elengedné! Igazolni kellene egy két-védőt. Pl.Chivu esetleg Boka a strasbourgből. Más posztokra nem kell sztem új!
Valdés
Edmílson Puyol Chivu Boka
Xavi Deco
Ronaldinho
Robben Messi
Eto'o
A középpályán Xavi és Deco felváltva szürhetne. Két gyors játékos szélen Ronaldinho magáért beszél. Eto'o nak meg megcsinaljak a helyzeteket és berugja!
barcafan írta:Valdes
Gio/Syl/Chivu - Puyol - Marquez - Oleguer
Ronnie - Xavi - Deco - Messi
Eto'o - Henry
sztem ez akár müködhetne is... -nem akarok ilyen madridistás "kezdőket" beirni, ez csak egy 5let, több nem lesz![]()
![]()
![]()
Vito írta:azt most megmondom, hogy Eto'o huzamosabb ideig NEM viseli el a padozást, még a Barcában sem!
egyébként hívja őt jópár másik csapat,...
Ronaldinho a világ legjobbja, Henry a 2., ok nem padozhatnak. Ezért Etoo v. Messi. Sztem Henry Ronaldinho Messi trio igen nagy dolgokat tudna muvelni, Etoo is király, de nem tud olyan dolkokat mint a másik 3. De ez csak az én véleményem.Attya írta:Ezt nem mondod komolyan, hogy kitennéd a csapatból akár Eto’o-t vagy Messit!!!??? Samunak mindig helye van a kezdőben akárki jön, ö már letett annyit az asztalra, hogy mindig kezdjen!!!!! Messi pedig a legtehetségesebb fiatal focistánk, ö sok lendületet tud adni a csapatnak akkor is ha nem megy!!!! Én attól tartok, ha jön Henry akkor lesz 1 kis belviszály és akkor az a csapat1ségre fog rámenni!!!! De ne legyen igazam!!!!doki írta:Henry-nak mindenképpen helyet kell(ene) biztosítani a csapatban,és ha ehez Messinek,vagy Eto'o-nak cserének kell lennie néha ,akkor legyen így.