Játékospiac
OFF
Most vette meg a Fenerbachce 8 milláért Appiah-t a Juventustól, úgyhogy nem hiszem hogy nem lesz pénze Rüstüre...
ON
Most vette meg a Fenerbachce 8 milláért Appiah-t a Juventustól, úgyhogy nem hiszem hogy nem lesz pénze Rüstüre...
ON
-
- Jugador d'estrella
Csak annyit fűznék hozzá,hogy Anchelotti akár mennyire jo edző,akkor is előbb elmegy mint Seva!!!Boixos írta:télleg összepattantak, még a tv is felvette. állítólag azon, h nem látja biztosnak a helyét a seva a gila és a bobo érkeztével. de ez sztem a hülyeség része a dolognak. benyomta az orosz az állat pénzt, erről szól a dal. sztem a seva már előszedte a bőröndöket a gardróbból.
Nem lesz hálátlan,mint egyes játékosok(judás),Belrusconi segített megmenteni az apját!!!!
A 24 éves, hatalmas termetű futballista...

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
19milláértki az aki megvennéNSO írta:Guti elmehet, már csak egy klub kell, amely ki is fizetné az árát
A spanyol középpályás távozni akar, ezért Florentino Pérez elnök és Arrigo Sacchi igazgató megígérte neki, segítenek új csapatot keresni. "Már csak egy klub kell, amely kész megvásárolni. Ha lesz jelentkező, leülünk tárgyalni, és biztosan hamar megegyezünk, mert Guti nagyszerű játékos rengeteg egyletben megállná a helyét. Itt azonban Zidane, Raúl és Ronaldo is előtte van a sorban, és lehet, hogy Robinho is megérkezik. Megértjük, hogy el akar menni, amiben tudunk, segítünk" - jelentette ki Sacchi.
A Real által 19 millió euróra tartott Gutiért egyébként sorban állhatnak az angol és olasz kérők, a Liverpool, a Tottenham, az Everton, az Arsenal, a Juventus és a Milan is szóba került. Igaz, az utóbbi kettőnél sem lenne sokkal több lehetősége a játékra, mint Madridban, míg Arséne Wenger, az "ágyúsok" menedzsere irreálisnak tartja Guti árát.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
En 19et hallottam, de mind1, sztem 1 ilyan zsugásért ez sem nagy pénz.Morminho írta:GilardinoMilan 24 millió euróért
DE!!! Eszik 1 kis spenotot és....akkora lex mint Popej a tengerESZ 

Gilardino
Milan 24 millió euróért

-
- Llegenda del Barça
Télleg nem akartam poén tárgyává tenni!
csak furcsa, hogy a Premiershipben hogy nem tudnak egy játékosra 1-2 év alatt egy kis izmot, súlyt pakolni.
Megjegyzem pár éve még én is 63-64 kg voltam a 183 centimhez...
de azért Crouch még az akkori önmagamon is túltesz
...pedig én nem Premiership játékos vagyok.
csak furcsa, hogy a Premiershipben hogy nem tudnak egy játékosra 1-2 év alatt egy kis izmot, súlyt pakolni.
Megjegyzem pár éve még én is 63-64 kg voltam a 183 centimhez...
de azért Crouch még az akkori önmagamon is túltesz
...pedig én nem Premiership játékos vagyok.
-
- Llegenda del Barça
persze, egy erősebb zsuga meg keresztül megy rajta.LG írta:Most miért kell szegényt kinevetniMivan, buták vagytok
![]()
Azért jo hogy ilyen a testalkata, mert átkuszik a védok lábai kozott
ezt a csávót pszichológus helyett vették. ha rosszkedvű a brigád, kiküldik a gyereket, h fusson egy-két kört, azt mindjárt kivirul mindenki.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Úgy néz ki mint Timmy a South Parkból

Most miért kell szegényt kinevetni
Mivan, buták vagytok
Azért jo hogy ilyen a testalkata, mert átkuszik a védok lábai kozott 

-
- Capitá del Barça
Amikor legnómoztam a madridistán, akkor az egyik gyerek azt mondta nekem, hogy ha ilyeneket írok, akkor inkább ne is írjak többet....Szóval ne bántsátok, mert előbb-utóbb Heskey is eltörpül majd hatalmas ereje mellett