Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nekem van egy pár Nas. Ha kell, akkor írjál az offtopicba, mert egy kicsit sok lesz már itt az offSlither írta:OFF: Ha a Nas kész lesz akkor majd belinkelnéd?
OFF: Ha a Nas kész lesz akkor majd belinkelnéd? A Method Man-es most is jöhet.balboa7 írta: ...Game ! - külföldről, mint reppelőadóról, Nas-ról van félig kész, meg Method Man-ről van egy befejezett
...én meg mást úgy nagyon kintről nem hallgatok !
Bocsi a további off-értbalboa7 írta:...a képeket szerény személyem készíti több kevesebb népszerűséggel !![]()
...tényleg zsír így kicsiben is !
...a képeket szerény személyem készíti több kevesebb népszerűséggel !Saviola írta:A képek istenek,egyet be is tettem alának.Ki készíti ezeket?
OFF befejezve.
Szívesen látunk újra..balboa7 írta:http://byprog.uw.hu - ezt nézegetni, meg továbbadni, meg átérezni kell, CSAK !![]()
![]()
...hát, jah elég inaktív lettem egy időben így fórum terén, aztán mondom jo közösség volt meg minden, azt uzsgyi akkor bevetem magam még1szer...de nézem fórumot és a "kemény mag" eléggé kicserélődött és alig láttam ismerős nicket......de jövök, ha nem kapok fikát a képekért !
![]()
...de most, jol le is szúrnak, h mit OFF-olok itten...
pacsi minden ismerősnek !...
..ON : Messi még a kép minőségénél is jobban focizik !
ezek nagyon jók @ http://byprog.uw.hu !!! check it !!! ezzel mit lehet csinálni?
Ronaldinho-t is így akarták megvenni !Nápoly, május 5., 14.10 Százmillió eurót adnának érte a tifosók.
A jelek szerint ismét mernek nagyot álmodni Nápolyban: a szurkolók 100 millió eurót is szívesen áldoznának az argentin futballzseni, Lionel Messi megszerzésére.
A tifosók számítása nagyon egyszerű: ha minden szurkoló megveszi a klub által 35 euróért piacra dobott Napoli-készletet (mez, sál, kispárna, klucstartó), akkor a Pampák Gyémántja 10 évig focizhatna náluk, ez pedig napi lebontásban nem jelentene többet, mint 0,0095 eurót naponta.
A klub elnöke De Laurentiis úr - Baudelaire-t idézve - egyelőre csak annyit fűzött hozzá az esethez, hogy a képzeletek királysága az egyetlen igazi érzés, de ez a királyság belülről általában már csak egy kisebb régió.
Nápoly, május 5., 14.10 Százmillió eurót adnának érte a tifosók.
A jelek szerint ismét mernek nagyot álmodni Nápolyban: a szurkolók 100 millió eurót is szívesen áldoznának az argentin futballzseni, Lionel Messi megszerzésére.
A tifosók számítása nagyon egyszerű: ha minden szurkoló megveszi a klub által 35 euróért piacra dobott Napoli-készletet (mez, sál, kispárna, klucstartó), akkor a Pampák Gyémántja 10 évig focizhatna náluk, ez pedig napi lebontásban nem jelentene többet, mint 0,0095 eurót naponta.
A klub elnöke De Laurentiis úr - Baudelaire-t idézve - egyelőre csak annyit fűzött hozzá az esethez, hogy a képzeletek királysága az egyetlen igazi érzés, de ez a királyság belülről általában már csak egy kisebb régió.