értem...persze ez engem is dühít nagyon....de akkor se kell szapulni őt....meg a többiek is akik azt mondják h lehet nem is sérült...hát...no comment....Attya írta:Én is keményen fogalmazok vele kapcsolatban néha, de az, h ien tehetséggel van +áldva és le sem tojja 2 éve az 1szerüen DÜHÍT!!!
Ronaldinho Gaúcho #3
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Llegenda del Barça
SZERÉNYEBBEN EMBEREK! ÁLLÍTSATOK A STÍLUSON!
PRÓBÁLJÁTOK MÁR MEG ÚGY ELŐADNI A VÉLEMÉNYEITEKET, H ABBAN NE LEGYEN EGY JÓKORA ADAG KULA A "MÁSKÉNT GONDOLKODÓK", VAGY A TOPIK NÉVADÓJA FELÉ!
innentől kitörlöm az egymást nyíró hszeket.
PRÓBÁLJÁTOK MÁR MEG ÚGY ELŐADNI A VÉLEMÉNYEITEKET, H ABBAN NE LEGYEN EGY JÓKORA ADAG KULA A "MÁSKÉNT GONDOLKODÓK", VAGY A TOPIK NÉVADÓJA FELÉ!
innentől kitörlöm az egymást nyíró hszeket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.04.04. 17:53:52-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Attya: te még lehet, hogy nem is éltél, amikor én már a Barcelona szurkolója voltam. És már kismilliószor meg lett mondva minden T. Fórumozónak, hogy egymás elhivatottságát, szeretetét a KLUB iránt ne vonja kétségbe! NINCS JOGOD HOZZÁ!
PS: remélem, többet nem szólítasz meg, hogy fogadalmamat meg kelljen szegnem.
PS: remélem, többet nem szólítasz meg, hogy fogadalmamat meg kelljen szegnem.

-
- Llegenda del Barça
azért nagyon bízom benne, h nem így lesz vége a dalnak...
remélem (ilyet írni egy sérülésre...), szal tényleg remélem, h valóban "csak" sérülés miatt hiányzik, és nem azért nem játszik, h nyugodtan csomagolhasson...
egyébként is irreálisnak tartom, h a Klub v ronaldinho ilyen műbalhét csinálna akkor, ha lelépne a gyerek. egyszerűen megmondanák, h az idény végén leteszi a lantot és szevasz.
így határozottan jobbulást és nagyon gyors gyógyulást kívánok neki!

remélem (ilyet írni egy sérülésre...), szal tényleg remélem, h valóban "csak" sérülés miatt hiányzik, és nem azért nem játszik, h nyugodtan csomagolhasson...
egyébként is irreálisnak tartom, h a Klub v ronaldinho ilyen műbalhét csinálna akkor, ha lelépne a gyerek. egyszerűen megmondanák, h az idény végén leteszi a lantot és szevasz.
így határozottan jobbulást és nagyon gyors gyógyulást kívánok neki!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Attya
- Jugador d'estrella
Azért játszon te "normális", mert sokat tett a klubbért???!! Akkor te őt imádod és nem a klubbot!!! A csapat az első!!! Nem az van a kezdőben a pályán aki +érdemli a múltja miatt, hanem az aki TELJESÍT!!!! Vedd már le a szemellenzőt, 1szerüen nem teljesít és ennyi!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Tényleg néhányatok úgy ír ronaldinhoról mintha nem is a mi játékosunk lenne...emberek,ha ő nincs az életben nem tartanánk itt...nem megy neki már két éve....elfogadom...de meg lehet nézni h a tavalyi szezonban hány gólt rúgott...ha ő nincs akkor messze lettünk volna a bajnoki címtől....és nem csak egymáselleni meccsek miatt lett volna bajnok a real
....idén meg nem teljesít úgy ahogy kéne...az az igazság h idén nagyon kevesen teljesítenek úgy ahogy kéne...akik úgy teljesítenének azok meg sérültek,vagy hiányoznak elég sűrűn(etoo,messi)...
Kitalálták a sérülését,meg ő magának....tényleg szánalmas dolgokat bírtok néhányan művelni...

Kitalálták a sérülését,meg ő magának....tényleg szánalmas dolgokat bírtok néhányan művelni...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ti betegek vagytok!
Egyelőre befejeztem pályafutásomat ebben a topicban. A sok elvakult, elvetemült Ronaldinho-utálót meggyőzni úgysem lehet. Sajnos, gyorsan felejtetek, nagyon gyorsan. Számotokra is csak ennyi fájdalmat, szidalmat kívánok, mint amennyit a brazilnak kívántok.
Egyelőre befejeztem pályafutásomat ebben a topicban. A sok elvakult, elvetemült Ronaldinho-utálót meggyőzni úgysem lehet. Sajnos, gyorsan felejtetek, nagyon gyorsan. Számotokra is csak ennyi fájdalmat, szidalmat kívánok, mint amennyit a brazilnak kívántok.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Már csak abban reménykedem, hogy a Bl-döntőbe jussunk be, és ott térjen vissza, és kápráztasson el.
Hihetetlenül sajnálom, és nem tudnám nagyon a klubnak megbocsátani ha eladná. Nem azért mert olyan jól játszott most, hanem mert csak, nem tudom megindokolni. 

Furcsa egybeesése a sérülése azzal, hogy nem kerül be a kezdőbe pár hete-hónapja.... érdekes.
Én nem hiszem el, de más azt hisz amit akar/szeretne.
Én nem hiszem el, de más azt hisz amit akar/szeretne.

és most attól, hogy igazi a sérülés mi változik? attól még semmivel sem játszott jobban ebben a szezonban.Varga Tamás írta:Aki sérülést színlel, az nem sérül le ugyanazzal hat hétre. Nézz magadba! (a többit inkább nem írom le, mert személyeskedésbe fordulna, azt pedig nem kívánok. Veled ellentétben.)Attya írta:Az a szánalmas aki lesajnálja azt aki kritikával illeti a mentorát!!! Nézz magadba..... Nevetséges az amit hozzászólás címen művelsz itt a fórumban! Az aki nem jár edzeni, sérülést színlel, 2 éve nem önmaga, nem küzd a pályán és kicsapongó életet él azt sztem lehet SZIDNI!!!!
ez a sérülés csak egy újabb szalmaszál az elvakult rajongóknak, amibe kapaszkodhatnak: hát végig erről volt szó, végig sérült volt! na persze.
ettől függetlenül sajnálom, és mielőbbi felépülést, jó formát neki. még akkor is, ha ez nem barca-mezben következik be.
- Attya
- Jugador d'estrella
Az, h most lesérült 6 hétre izomszakadás miatt az tény, de elötte nem találtak semmit!! És 2 éve minden héten edzőterembe ment már azért is ha fájt a "haja" !!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Aki sérülést színlel, az nem sérül le ugyanazzal hat hétre. Nézz magadba! (a többit inkább nem írom le, mert személyeskedésbe fordulna, azt pedig nem kívánok. Veled ellentétben.)Attya írta:Az a szánalmas aki lesajnálja azt aki kritikával illeti a mentorát!!! Nézz magadba..... Nevetséges az amit hozzászólás címen művelsz itt a fórumban! Az aki nem jár edzeni, sérülést színlel, 2 éve nem önmaga, nem küzd a pályán és kicsapongó életet él azt sztem lehet SZIDNI!!!!

-
- Entrenador del Barça
Miért csak szélsőségekben lehet gondolkodni. Mindenki sajnálja, hogy leépült, de magának köszönheti. És el is akar menni, ami mindenkinek a legjobb. De, hogy most tényleg sérült lehet, azt kimutatták müszerekkel. Attól nem lesz más az ember godolkodása róla, mert sérült, de öszintén nagyon sajnálom. Attól még igaz a lumpolás a, lötyögés a pályán stb. Meg kell érteni neki nálunuk vége, és nem a sérülése miatt. Mielöbbi gyógyulást.
G-Jay-nak: mi az, hogy rosszul megy neki a játék. Mióta ? Ez nem hullámvölgy. A pályán a multból nem lehet megélni. És a "szeretett klub" kifejezést is furcsállom. Ezek profik, nincs szeretett klub, elég fiatal lehetsz
ezzel a szöveggel. A profi ott jó ahol megfizetik. Meg kell nézni a legnagyobbak is hányszor mennek más csapathoz. Ráadásul, ha szeretem a csapatomért mident megteszek érte, de ez ugye itt nem igy van.
G-Jay-nak: mi az, hogy rosszul megy neki a játék. Mióta ? Ez nem hullámvölgy. A pályán a multból nem lehet megélni. És a "szeretett klub" kifejezést is furcsállom. Ezek profik, nincs szeretett klub, elég fiatal lehetsz
ezzel a szöveggel. A profi ott jó ahol megfizetik. Meg kell nézni a legnagyobbak is hányszor mennek más csapathoz. Ráadásul, ha szeretem a csapatomért mident megteszek érte, de ez ugye itt nem igy van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2008.04.04. 17:30:55-kor.
Fecó
- Attya
- Jugador d'estrella
Az a szánalmas aki lesajnálja azt aki kritikával illeti a mentorát!!! Nézz magadba..... Nevetséges az amit hozzászólás címen művelsz itt a fórumban! Az aki nem jár edzeni, sérülést színlel, 2 éve nem önmaga, nem küzd a pályán és kicsapongó életet él azt sztem lehet SZIDNI!!!!
DECO
DECO
szerintem a franc se kritizálta volna a pletykák miatt soha, ha a pályán teljesít...Varga Tamás írta:Ez a sok szánalmas ember. Te jó isten. Adjuk el ezt a szimuláns sztárt, aki nem is sérült, csak nem akar küzdeni, hajtani. Így van, rúgjatok még bele, szidjátok tovább, töröljétek bele a lábatokat, alázzátok, hisz úgyis élévezitek. Tegnapelőtt még Decót sajnáltátok, ma meg R10-et gyalázzátok.
Bocsi, de Ti nem vagytok teljesen normálisak. Akinek inge, az vegye magára. Felháborít egyesek hozzáállása és viselkedése.
És most még fimon voltam, és nőies.![]()
![]()
Teljesen lesokkolt a hir.
Csinált, amit csinált, játszott, ahogy játszott, nem tudom elképzelni, hogy elhagy minket
Csinált, amit csinált, játszott, ahogy játszott, nem tudom elképzelni, hogy elhagy minket

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez a sok szánalmas ember. Te jó isten. Adjuk el ezt a szimuláns sztárt, aki nem is sérült, csak nem akar küzdeni, hajtani. Így van, rúgjatok még bele, szidjátok tovább, töröljétek bele a lábatokat, alázzátok, hisz úgyis élévezitek. Tegnapelőtt még Decót sajnáltátok, ma meg R10-et gyalázzátok.
Bocsi, de Ti nem vagytok teljesen normálisak. Akinek inge, az vegye magára. Felháborít egyesek hozzáállása és viselkedése.
És most még fimon voltam, és nőies.

És most még fimon voltam, és nőies.

- sub_bass
- Príncipe Sastre
Eddig Ronaldinho pártján voltam, de ami az utóbbi hetekben zajlik körülötte, az már több mint "nem jó". Azt hiszem neki is jót tenne, ha elmenne a csapattól, és a Barcának is - ha más nem, anyagilag. Egyszerüen hihetetlen, már 2006 óta csak azt mondogatják -köztük én is- hogy majd formába lendül, a régi lesz, etc, etc. Szvsz nála véget ért egy korszak, és ezzel a Barcánál is, másokra kell már építeni, fel kell rázni a csapatot, és újra a csúcsra jutni. De ezt szvsz már csak nélküle lehet megcsinálni. (persze, most nem játszott már mióta, de lényegében az se előny, h róla beszélnek mindenhol, bulik, stb...)
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Az én szívemnek ez az összeállítás a kedveschi omega írta:én emlékszem, nehéz elfelejteni
http://youtube.com/watch?v=IB8Yf2kB29g
hihetetlen.
bazmeg, hihetetlen ez a gól.
http://youtube.com/watch?v=fVjWAyFdpbM
én emlékszem, nehéz elfelejteni
hihetetlen.
****, hihetetlen ez a gól.
hihetetlen.
****, hihetetlen ez a gól.
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Én már szinte nem is emlékszem hogy játszott tudod olyan keveset volt a pályán ugyhogy már azt se tudjuk milyen formában lenne! Lehet soha nem fogjuk megtudni , ne legyen igy!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- Pocsa11
- Jugador del Barça
Ezt úgy mondod, mintha te még sosem lettél volna rossz formában...Sőtt, hogy eddig egyetlen futballista sem került volna ilyen magasságokból ilyen mélységbe. Gondolom egy ideig bírta idegekkel az állandó kritikákat, a végén meg lehet, hogy a "bulizásba menekült" és a végén már az állandó kicsapongásai miatt nem tudott újra formába lendülni. Végül is kiderült, hogy nem csak szimulált...Fantasztikus az orvosi stábunk gyerekek!Attya írta:Az nem baj ha +véded, az a te dolgod!!! Csak nem értem, h miért??!! sztem nem érdemli +, 2 év alatt minden bizalmat elvesztett nálam! Amit a pályán művel + azon kívűl az nem sportemberhez méltó!Gomezinho írta:Én csak megvédem Ronaldinhot ennyi teszek ! HA nektek ez csunya beszéd akkor nem tudom hányévesek lehettek 12 de akkor meg segit a 12-es karika akit zavar ne olvassa el! ettől még nemlesz lejjebb a fórum szinvonala ha egy Gomezinho Hszt elolvas valaki! nem tudom néhány ember ugybeszél itt róla mint egy kutyáról! Egyszerűen megvédem azt aki megérdemli és Ronaldinho megérdemli!

- Attya
- Jugador d'estrella
Te sem tudod, h mi zajlik ott és én sem!!! Te véded én támadom, ennyi! én azt nézem, h mit csinál a pályán és az 1 rakás.......! De lehet, h van vmi a háttérben amit nem tudunk, sőt biztos, de attol még nem kéne 2 év alatt 1 aranylabdásbol 28 évesen egy 38 éves kiégett focistaként lófrálni a pályán!!
DECO
DECO
azzal senki sem "viccelődött", hogy csak kitalálta a sérülését. arra azonban nagy esély volt, hogy csak falaznak neki ezzel a sztorival, ami nem sikerült túl jól, hiszen az orvosok nem találtak semmit. ez utóbbi mennyire reális egy nagy klubnál?Etooka írta:Akkor valami mégsem volt rendben!Íme a bizonyíték!Na ennyit arról,ha valaki azzal viccelődik,hogy csak kitalálta a sérülését!Most viszont szorult helyzetben van a vezetőség!