Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
értem...persze ez engem is dühít nagyon....de akkor se kell szapulni őt....meg a többiek is akik azt mondják h lehet nem is sérült...hát...no comment....Attya írta:Én is keményen fogalmazok vele kapcsolatban néha, de az, h ien tehetséggel van +áldva és le sem tojja 2 éve az 1szerüen DÜHÍT!!!
és most attól, hogy igazi a sérülés mi változik? attól még semmivel sem játszott jobban ebben a szezonban.Varga Tamás írta:Aki sérülést színlel, az nem sérül le ugyanazzal hat hétre. Nézz magadba! (a többit inkább nem írom le, mert személyeskedésbe fordulna, azt pedig nem kívánok. Veled ellentétben.)Attya írta:Az a szánalmas aki lesajnálja azt aki kritikával illeti a mentorát!!! Nézz magadba..... Nevetséges az amit hozzászólás címen művelsz itt a fórumban! Az aki nem jár edzeni, sérülést színlel, 2 éve nem önmaga, nem küzd a pályán és kicsapongó életet él azt sztem lehet SZIDNI!!!!
Aki sérülést színlel, az nem sérül le ugyanazzal hat hétre. Nézz magadba! (a többit inkább nem írom le, mert személyeskedésbe fordulna, azt pedig nem kívánok. Veled ellentétben.)Attya írta:Az a szánalmas aki lesajnálja azt aki kritikával illeti a mentorát!!! Nézz magadba..... Nevetséges az amit hozzászólás címen művelsz itt a fórumban! Az aki nem jár edzeni, sérülést színlel, 2 éve nem önmaga, nem küzd a pályán és kicsapongó életet él azt sztem lehet SZIDNI!!!!
szerintem a franc se kritizálta volna a pletykák miatt soha, ha a pályán teljesít...Varga Tamás írta:Ez a sok szánalmas ember. Te jó isten. Adjuk el ezt a szimuláns sztárt, aki nem is sérült, csak nem akar küzdeni, hajtani. Így van, rúgjatok még bele, szidjátok tovább, töröljétek bele a lábatokat, alázzátok, hisz úgyis élévezitek. Tegnapelőtt még Decót sajnáltátok, ma meg R10-et gyalázzátok.
Bocsi, de Ti nem vagytok teljesen normálisak. Akinek inge, az vegye magára. Felháborít egyesek hozzáállása és viselkedése.
És most még fimon voltam, és nőies.![]()
![]()
Az én szívemnek ez az összeállítás a kedveschi omega írta:én emlékszem, nehéz elfelejteni
http://youtube.com/watch?v=IB8Yf2kB29g
hihetetlen.
bazmeg, hihetetlen ez a gól.
Ezt úgy mondod, mintha te még sosem lettél volna rossz formában...Sőtt, hogy eddig egyetlen futballista sem került volna ilyen magasságokból ilyen mélységbe. Gondolom egy ideig bírta idegekkel az állandó kritikákat, a végén meg lehet, hogy a "bulizásba menekült" és a végén már az állandó kicsapongásai miatt nem tudott újra formába lendülni. Végül is kiderült, hogy nem csak szimulált...Fantasztikus az orvosi stábunk gyerekek!Attya írta:Az nem baj ha +véded, az a te dolgod!!! Csak nem értem, h miért??!! sztem nem érdemli +, 2 év alatt minden bizalmat elvesztett nálam! Amit a pályán művel + azon kívűl az nem sportemberhez méltó!Gomezinho írta:Én csak megvédem Ronaldinhot ennyi teszek ! HA nektek ez csunya beszéd akkor nem tudom hányévesek lehettek 12 de akkor meg segit a 12-es karika akit zavar ne olvassa el! ettől még nemlesz lejjebb a fórum szinvonala ha egy Gomezinho Hszt elolvas valaki! nem tudom néhány ember ugybeszél itt róla mint egy kutyáról! Egyszerűen megvédem azt aki megérdemli és Ronaldinho megérdemli!
azzal senki sem "viccelődött", hogy csak kitalálta a sérülését. arra azonban nagy esély volt, hogy csak falaznak neki ezzel a sztorival, ami nem sikerült túl jól, hiszen az orvosok nem találtak semmit. ez utóbbi mennyire reális egy nagy klubnál?Etooka írta:Akkor valami mégsem volt rendben!Íme a bizonyíték!Na ennyit arról,ha valaki azzal viccelődik,hogy csak kitalálta a sérülését!Most viszont szorult helyzetben van a vezetőség!