recrea írta:MichaaBee írta:Az ilyen nyilatkozatokkal csak az a problema, hogy nem visznek elore. Ilyeneket akkor szoktak elsutni, amikor az adott jatekos el akar igazolni, vagy nem elegedett a fizetesevel/helyzetevel. Eros a gyanum, hogy az apuka Cesc leigazolasa ellen kampanyol, vagyis ha jon Cesc, akkor Thiagot valoszinuleg elviszi... Valamelyest meg tudom ezt erteni, de hanyok attol, amit nyilatkozgat.
Bazz, nem is tudtam, h Mazinho a fater, jó focista volt...mondjuk a technikát inkább anyukától örökölte. Elég butuska nyilatkozat...Thiagot nem apuka fogja elvinni, hanem az a csapat, ahol szeretne a kisfia játszani és kifizetik érte az 50 millió kivásárlási árat (ha jól emlékszem, ennyiben határoztuk meg). Ha ez a két dolog stimmel, akkor vihetik a srácot. Addig csak ugatás.
Csak sajnos a Barcelona nem az a csapat, amelyik koti az ebet a karohoz, ha eladasrol van szo. Ha a jatekos kimondja, hogy el akar menni, akkor nem fogjak kivarni az 50 millios ajanlatokat, hanem elengedik kolcsonbe egy evre 3x8 millas opcios joggal...

Es ha Thiago el akar menni, mert Cescet a nyakara hozzak, akkor azt a reszerol meg lehet majd erteni, s nem fogunk tudni erte 50 milliot kerni.
Mazinho meg nem ertem, hogy minek nyilatkozgat Real Madridrol, ezzel nem fogja itt megnyerni az embereket... Nagyon remelem, hogy sikerul valami megoldast talalni, mert lefogadom, hogy ha jon Cesc es Thiago nem jatszik rendszeresen, akkor jovore mar mashol fog szerepelni, s lehet hogy eppen feher mezben...
szerk.: az lenne a legjobb megoldas Cesc erkezesere, amit lentebb a kollega is irt, azaz ha tenyleg elkuldenenk mar szegeny Militot. O itt mar nem fog tul sok sot megenni, ugyhogy felesleges itt tartani. Ha nem jon Fabregas, akkor is eladnam nehany millioert, ha meg jon, akkor vegkepp...