Thiago Alcántara

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.02. 09:53:15

LG írta:
Fecooo írta:
annyi a különbség, h most joggal tenné, mert az apuka túlságosan hamar nyitotta ki a nagy pofáját...
Talán túlságosan hamar, talán nem...
Tény, h Thiago annyira már nem is fiatal. Tavaly alig kapott lehetőséget, idén ugyan megkapta a szerződését, de Fabregast akarják hozni a nyakára. Ő viszont túl tehetséges sztem(és az apja szerint is), h nálunk a padot koptassa. Viszont nagyon sok komoly csapatnál is már most komoly lehetőséget kapna. Sőt, ha eligazol, már korábban megkaphatta volna.
Nem korrekt, amit az apja nyilatkozott, de ugyanúgy az sem korrekt, ahogy a klub és Pep bánik Thiagoval, (ugyanúgy nem volt korrekt, amit Yayával, v. Etooval csináltak), csak akik rózsaszin szemüvegben látják a Barcát, és pl. Guardiolát is szentként tisztelik, ez utóbbit nem fogják belátni.
Srácok nem vagytok elég pesszimisták? Azért ez viccnek is rossz, amiket írtok. Nem tudom mi a baj azzal, ahogy Pep bánik Thiagoval? Tavaly a szezon 2. felében, amikor már olyan szinten teljesített a srác jó párszor kapott lehetőséget. És még csak 20 éves :D Pedro és Sergio is, ha jól emlékszem 22 évesen robbantak be. Egyébként nem tudom miért hasonlítgatjátok Touréval. Touré a posztján a világ TOP3 közt volt (van). Jóhogy elégedetlen volt. Viszont Thiago még 1 évet sem töltött a nagy csapattal. Ha megkapja Keita játékperceit, akkor még bőven boldog is lehet. Abban biztosak lehettek, hogy Xavit és Init nem fogja kiszorítani. Persze a több játéklehetőséghez az is hozzátartozik, hogy Cesc ne jőjjön, de ezt majd meglátjuk. Jelenleg nincs gond az aggodalomra. A srác nem véletlenül játszott végig a Bayern és a Mu ellen. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.08.02. 09:53:02

Azért nem vonnék párhuzamot Yaya és Thiago között.
Touré világklasszis volt, Thiago még egy jó játékos,hatalmas tehetséggel.

Az hogy Thiago több nagycsapatba is beférne...ezt nem hinném. Több lehetőséget kapna az lehet. Viszont ezeket a nyilatkozatokat mellőzni kéne az apjának,mert ezzel csak azt éri el,hogy kegyvesztett lesz a fiából. az meg senkinek nem érdeke.

Ez a szezon ad majd válaszokat,de nekem az apja nem szimpatikus,remélem csak az önös érdekeit nyilatkozza le,és Thiago máshogy vélekedik erről.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.02. 09:50:25

Érdekes ez a Mazinho nyilatkozat. Egyik részét megértem, a másikat nem. Az rendben van, h Thiago jelenleg talán a legtehetségesebb játékos egész Európában és az is érthető, h az apja azt szeretné, ha a fia rendszeresen játszana :arrow: fejlődne és sikeres lenne. Számára a fia élete és pályafutása a legfontosabb, és nem a Barca, ezt azért megértem.
A stílus ahogy lenyilatkozta ezeket, azért kicsit szúrja a szememet, kicsit több alázat lehetett volna benne. Jó, h Thiago egy hatalmas tehetség, de a legmagasabb szinten még elég keveset bizonyított, le kellene szállni arról a bizonyos magas lóról.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
chonggy
Capitá del Barça

2011.08.02. 09:48:34

LG írta:
sura írta:Elég szelektív az a szurkolói hozzáállás, hogy Thiago - papa nyilatkozata után nem zeng fel az árulózók kórusa, más papa sok évvel ezelőtti döntése miatt meg igen.
Mire célzol pontosan, nem értem?
Gondolom az Arsenal skipperjére (ha már Pep sem akarja kimondani a nevét meg sura se :lol: )...
Am Mazinho nyilatkozatát olvasva nekem is egyből Yaya jutott eszembe,nem lesz ennek jó vége... :? :) De az is lehet hogy csak egy kis "ártatlan" sz*rkavarás az egész a papa nyilatkozata. :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.02. 09:29:25

Fecooo írta:
annyi a különbség, h most joggal tenné, mert az apuka túlságosan hamar nyitotta ki a nagy pofáját...
Talán túlságosan hamar, talán nem...
Tény, h Thiago annyira már nem is fiatal. Tavaly alig kapott lehetőséget, idén ugyan megkapta a szerződését, de Fabregast akarják hozni a nyakára. Ő viszont túl tehetséges sztem(és az apja szerint is), h nálunk a padot koptassa. Viszont nagyon sok komoly csapatnál is már most komoly lehetőséget kapna. Sőt, ha eligazol, már korábban megkaphatta volna.
Nem korrekt, amit az apja nyilatkozott, de ugyanúgy az sem korrekt, ahogy a klub és Pep bánik Thiagoval, (ugyanúgy nem volt korrekt, amit Yayával, v. Etooval csináltak), csak akik rózsaszin szemüvegben látják a Barcát, és pl. Guardiolát is szentként tisztelik, ez utóbbit nem fogják belátni.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.02. 09:10:12

seluk=Mazinho

Yaya :arrow: Thiago

Pep nem szokta magát zavartatni, már megvan erre a tökéletes forgatókönyv:

majd időnként becseréli :arrow: nincs játékban, így nem nyújt jó teljesítményt :arrow: elégedetlen lesz, az ügynök(=apuci) hangoskodni kezd :arrow: "csak az játsszon itt, aki velünk akar lenni, nem kényszeríthetjük, h maradjon, pedig szeretném, ha maradna" :arrow: eligazolás

LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.02. 09:05:15

sura írta:Elég szelektív az a szurkolói hozzáállás, hogy Thiago - papa nyilatkozata után nem zeng fel az árulózók kórusa, más papa sok évvel ezelőtti döntése miatt meg igen.
Mire célzol pontosan, nem értem?
sura
Jugador d'estrella

2011.08.02. 09:00:24

Elég szelektív az a szurkolói hozzáállás, hogy Thiago - papa nyilatkozata után nem zeng fel az árulózók kórusa, más papa sok évvel ezelőtti döntése miatt meg igen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.02. 08:33:11

Sztem teljesen logikus döntés lenne Thiagotol, ha Fabregas jövetelével eligazolna.

Amúgy Fabregas szükségességéről pedig annyit, h el kell olvasni amit Pep nyilatkozott. Ha nem jön, akkor más sem jön helyette. Ezzel sztem elismerte, h egyáltalán nem létszükséglet még egy kp. Bár ezt is tudtuk már, hisz évek óta hajtunk Fabregasra, de sosem volt B terv, ha ő nem jön. Pedig ha annyira kée/kellett volna Iniestáék cseréjének egy kreatív kp., nyilván jött volna más. Szóval tartom magam, h így is elég jól megvagyunk, és ezt Guardiola is elismeri. :!:
hau30
Capitá del Barça

2011.08.02. 08:30:03

Józan gyereknek tűnik innen a srác.Nyilatkozata is ezt mutatja:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=12706
Mazinho papa valszeg,már tudja,hogy Cesc jönni fog.Szimpla nyomás gyakorlás,hogy játszassák a fiát,és játszatni is fogják,de türelmesnek kell lennie.Hol volt ilyenkor még Iniesta???Ha nem lesz az mennyen el,pedig én igazán nagyon favorizálom.Fantasztikus játékos lesz!!!
noname
Llegenda del Barça

2011.08.02. 08:21:17

d írta:Nem lep meg különösebben a nyilatkozata és egyelőre nem is befolyásol semmit. Ez nem más, mint fenyegetés és nyomásgyakorlás a csapat felé, hogy ha Thiagonak nem lesz helye itt pikk-pakk, akkor dobbantanak. De ezt eddig is tudtuk.

Szerk: lassan nincs pofám előhúzni a párhuzamot, de rémlik még valakinek Dos Santos apuka és nyilatkozatai? :roll:
Sajnos nekem is ez a párhuzam ugrott be...
Ezeken a focista apák/ügynökökön látszik h legtöbbjük nem az eszével kereste soha a kenyerét.
Remélem Thiago beválik, de ha ugrálnak, gondolkodás nélkül el lesz passzolva egy 15 milláért, helyette pedig jön Cesc, szóval jobb ha nem pofáznak.
A Fifa egy szégyen
d
Entrenador del Barça

2011.08.02. 07:49:15

Nem lep meg különösebben a nyilatkozata és egyelőre nem is befolyásol semmit. Ez nem más, mint fenyegetés és nyomásgyakorlás a csapat felé, hogy ha Thiagonak nem lesz helye itt pikk-pakk, akkor dobbantanak. De ezt eddig is tudtuk.

Szerk: lassan nincs pofám előhúzni a párhuzamot, de rémlik még valakinek Dos Santos apuka és nyilatkozatai? :roll:
messideco
Presidente del Barça

2011.08.02. 07:19:42

Apa a javából. Szerintem ő csak a pénzt nézi.
A nyakamat tenném rá, hogy Thiago teljes egészében a Barcában képzeli el jövőjét...
Kép
"And my heart will leave you never."
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.08.02. 04:45:38

recrea írta:
MichaaBee írta:Az ilyen nyilatkozatokkal csak az a problema, hogy nem visznek elore. Ilyeneket akkor szoktak elsutni, amikor az adott jatekos el akar igazolni, vagy nem elegedett a fizetesevel/helyzetevel. Eros a gyanum, hogy az apuka Cesc leigazolasa ellen kampanyol, vagyis ha jon Cesc, akkor Thiagot valoszinuleg elviszi... Valamelyest meg tudom ezt erteni, de hanyok attol, amit nyilatkozgat.
Bazz, nem is tudtam, h Mazinho a fater, jó focista volt...mondjuk a technikát inkább anyukától örökölte. Elég butuska nyilatkozat...Thiagot nem apuka fogja elvinni, hanem az a csapat, ahol szeretne a kisfia játszani és kifizetik érte az 50 millió kivásárlási árat (ha jól emlékszem, ennyiben határoztuk meg). Ha ez a két dolog stimmel, akkor vihetik a srácot. Addig csak ugatás.
Csak sajnos a Barcelona nem az a csapat, amelyik koti az ebet a karohoz, ha eladasrol van szo. Ha a jatekos kimondja, hogy el akar menni, akkor nem fogjak kivarni az 50 millios ajanlatokat, hanem elengedik kolcsonbe egy evre 3x8 millas opcios joggal... :roll: Es ha Thiago el akar menni, mert Cescet a nyakara hozzak, akkor azt a reszerol meg lehet majd erteni, s nem fogunk tudni erte 50 milliot kerni.

Mazinho meg nem ertem, hogy minek nyilatkozgat Real Madridrol, ezzel nem fogja itt megnyerni az embereket... Nagyon remelem, hogy sikerul valami megoldast talalni, mert lefogadom, hogy ha jon Cesc es Thiago nem jatszik rendszeresen, akkor jovore mar mashol fog szerepelni, s lehet hogy eppen feher mezben... :?

szerk.: az lenne a legjobb megoldas Cesc erkezesere, amit lentebb a kollega is irt, azaz ha tenyleg elkuldenenk mar szegeny Militot. O itt mar nem fog tul sok sot megenni, ugyhogy felesleges itt tartani. Ha nem jon Fabregas, akkor is eladnam nehany millioert, ha meg jon, akkor vegkepp...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
shutterisland
Director del Fútbol

2011.08.02. 03:09:21

egyrészt igaza van, mert ha a fia nyakára hozzuk a világ egyik legjobb középpályását, illetve még ráadásul keita is favorizálva lesz pep által, akkor elég szépen elbánunk a sráccal..szerencsétlen meg ennél jobb előszezont nem hiszem, hogy tudott volna produkálni, hogy bizonyítson (szép passzok, gyönyörű gólok...+ az a szabi gól a válogatottban..) szóval most már tényleg meg kellene kapja a bizalmat.

viszont ha tetszik, ha nem, thiago 2015-ig szerződéssel bír, és 50 milla alatt nem vagyunk kötelesek eladni a kivásárlási ár miatt, szóval..

én továbbra is tartom magam ahhoz az elvhez, hogy ha jön cesc, akkor :
-adjuk el militot
-emiatt mascheranora khv-ként számítson pep
- thiago legyen előrébb a sorban keitánál

ebben az esetben az amúgy arányosan gyengébb védelmünk erősödne egy mascheranoval, a középpályán meg 6 ember lenne 3 posztra.

ez szinte lehetetlen, hogy így lesz, de így csodálatos lenne.
recrea
Llegenda del Barça

2011.08.02. 02:11:18

MichaaBee írta:
Sanama írta:Nos hát nesze neked lojalitás/hűség/eltökéltség , stb. :)
Azért csak más lett volna az,ha apuka azt mondja,hogy a kisfiam itt szeretné megmutatni,hogy mire képes...
Az ilyen nyilatkozatokkal csak az a problema, hogy nem visznek elore. Ilyeneket akkor szoktak elsutni, amikor az adott jatekos el akar igazolni, vagy nem elegedett a fizetesevel/helyzetevel. Eros a gyanum, hogy az apuka Cesc leigazolasa ellen kampanyol, vagyis ha jon Cesc, akkor Thiagot valoszinuleg elviszi... Valamelyest meg tudom ezt erteni, de hanyok attol, amit nyilatkozgat.
Bazz, nem is tudtam, h Mazinho a fater, jó focista volt...mondjuk a technikát inkább anyukától örökölte. Elég butuska nyilatkozat...Thiagot nem apuka fogja elvinni, hanem az a csapat, ahol szeretne a kisfia játszani és kifizetik érte az 50 millió kivásárlási árat (ha jól emlékszem, ennyiben határoztuk meg). Ha ez a két dolog stimmel, akkor vihetik a srácot. Addig csak ugatás.
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.02. 01:53:37

Varatrix írta:
gergo9 írta:Idióta.
:oops: Ezek után komolyan lehet venni amit írsz?
Ahogy érzed, ettől azért még jól fogok aludni.
Aztán ha te is kipihented magad reméljük elolvasod a második mondatomat is és értelmezed.
Alapemberek is ki lettek szabva azért mert ha nem is ők de a sleppjük idióta volt, Thiago egyenlőre peremember, ha ez így folytatódik teljesítményétől függetlenül mehet amerre lát.
Initom
Entrenador del Barça

2011.08.02. 01:40:34

Na ezt nem szeretem ebbe a fórumba...
2 napja ő volt az 'istenkirály' most meg... ejj,ejj. :roll:
Mindenesetre tényleg nem volt valami szimpatikus ez a Manzinho nyilatkozat :?
Abi & Tito
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.02. 01:38:26

gergo9 írta:Idióta.
:oops: Ezek után komolyan lehet venni amit írsz?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.02. 01:24:18

Idióta.

Természetesen nem ő hanem a fater.
De Thiago-nak is volt egy hasonló érdekes nyilatkozata nem is rég ami után nem győzött magyarázkodni.
Thiago ne nagyon vegyen tartós tejet itt.
Varatrix
Director del Fútbol

2011.08.02. 00:18:18

Azért csak más lett volna az,ha apuka azt mondja,hogy a kisfiam itt szeretné megmutatni,hogy mire képes...
Na ja! Ez már árulás és csalódott vagy. Ezen kilehet akadni. Ráadásul úgy hogy nem Thiago mondta. Fabreagsért meg picsogtok. képmutatás semmi más....
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.08.02. 00:09:40

Az ilyen nyilatkozatokkal csak az a problema, hogy nem visznek elore. Ilyeneket akkor szoktak elsutni, amikor az adott jatekos el akar igazolni, vagy nem elegedett a fizetesevel/helyzetevel. Eros a gyanum, hogy az apuka Cesc leigazolasa ellen kampanyol, vagyis ha jon Cesc, akkor Thiagot valoszinuleg elviszi... Valamelyest meg tudom ezt erteni, de hanyok attol, amit nyilatkozgat.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Sanama
Llegenda del Barça

2011.08.01. 23:44:19

Nos hát nesze neked lojalitás/hűség/eltökéltség , stb. :)
sura
Jugador d'estrella

2011.08.01. 19:41:01

Keita és Busquets arra a szerepkörre nem alkalmasak, amire Xavi és Iniesta. Ha mégse jönne Cesc, akkor a B keretből feltétlenül fel kéne hozni kipróbálásra mindenkit, aki erre a szerepkörre szóba jöhet. Persze lehet más felállásban is játszani, amiben egy rombolni is tudó középpályásnak van helye - de most nem ezt játsszuk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.01. 19:30:25

d írta:Azért én nem jelenteném ki egyértelműen, hogy teljesen jól elvoltunk a középpályán minőségi csere nélkül. Hiányzott valaki, amikor Iniesta fél évre kidőlt, vagy amikor Xavinak meccsek sorozatait kellett lejátszania sérüléssel bajlódva. Fabregas nem nélkülözhetetlen persze, de hogy ilyen szituációkban nélkülözhetetlen, az szerintem kétségtelen.
Ha kidől egy kulcsember, az mindig hiányzik, ettől függetlenül nem hinném, h Keitánál és Thiagonál kéne jobb 3. és 4. számú középpályás. Cecs sztem most inkább luxus kategória, mint szükséges.
Lezárt