Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Srácok nem vagytok elég pesszimisták? Azért ez viccnek is rossz, amiket írtok. Nem tudom mi a baj azzal, ahogy Pep bánik Thiagoval? Tavaly a szezon 2. felében, amikor már olyan szinten teljesített a srác jó párszor kapott lehetőséget. És még csak 20 évesLG írta:Talán túlságosan hamar, talán nem...Fecooo írta:
annyi a különbség, h most joggal tenné, mert az apuka túlságosan hamar nyitotta ki a nagy pofáját...
Tény, h Thiago annyira már nem is fiatal. Tavaly alig kapott lehetőséget, idén ugyan megkapta a szerződését, de Fabregast akarják hozni a nyakára. Ő viszont túl tehetséges sztem(és az apja szerint is), h nálunk a padot koptassa. Viszont nagyon sok komoly csapatnál is már most komoly lehetőséget kapna. Sőt, ha eligazol, már korábban megkaphatta volna.
Nem korrekt, amit az apja nyilatkozott, de ugyanúgy az sem korrekt, ahogy a klub és Pep bánik Thiagoval, (ugyanúgy nem volt korrekt, amit Yayával, v. Etooval csináltak), csak akik rózsaszin szemüvegben látják a Barcát, és pl. Guardiolát is szentként tisztelik, ez utóbbit nem fogják belátni.
Gondolom az Arsenal skipperjére (ha már Pep sem akarja kimondani a nevét meg sura seLG írta:Mire célzol pontosan, nem értem?sura írta:Elég szelektív az a szurkolói hozzáállás, hogy Thiago - papa nyilatkozata után nem zeng fel az árulózók kórusa, más papa sok évvel ezelőtti döntése miatt meg igen.
Talán túlságosan hamar, talán nem...Fecooo írta:
annyi a különbség, h most joggal tenné, mert az apuka túlságosan hamar nyitotta ki a nagy pofáját...
Mire célzol pontosan, nem értem?sura írta:Elég szelektív az a szurkolói hozzáállás, hogy Thiago - papa nyilatkozata után nem zeng fel az árulózók kórusa, más papa sok évvel ezelőtti döntése miatt meg igen.
Sajnos nekem is ez a párhuzam ugrott be...d írta:Nem lep meg különösebben a nyilatkozata és egyelőre nem is befolyásol semmit. Ez nem más, mint fenyegetés és nyomásgyakorlás a csapat felé, hogy ha Thiagonak nem lesz helye itt pikk-pakk, akkor dobbantanak. De ezt eddig is tudtuk.
Szerk: lassan nincs pofám előhúzni a párhuzamot, de rémlik még valakinek Dos Santos apuka és nyilatkozatai?
Csak sajnos a Barcelona nem az a csapat, amelyik koti az ebet a karohoz, ha eladasrol van szo. Ha a jatekos kimondja, hogy el akar menni, akkor nem fogjak kivarni az 50 millios ajanlatokat, hanem elengedik kolcsonbe egy evre 3x8 millas opcios joggal...recrea írta:Bazz, nem is tudtam, h Mazinho a fater, jó focista volt...mondjuk a technikát inkább anyukától örökölte. Elég butuska nyilatkozat...Thiagot nem apuka fogja elvinni, hanem az a csapat, ahol szeretne a kisfia játszani és kifizetik érte az 50 millió kivásárlási árat (ha jól emlékszem, ennyiben határoztuk meg). Ha ez a két dolog stimmel, akkor vihetik a srácot. Addig csak ugatás.MichaaBee írta:Az ilyen nyilatkozatokkal csak az a problema, hogy nem visznek elore. Ilyeneket akkor szoktak elsutni, amikor az adott jatekos el akar igazolni, vagy nem elegedett a fizetesevel/helyzetevel. Eros a gyanum, hogy az apuka Cesc leigazolasa ellen kampanyol, vagyis ha jon Cesc, akkor Thiagot valoszinuleg elviszi... Valamelyest meg tudom ezt erteni, de hanyok attol, amit nyilatkozgat.
Bazz, nem is tudtam, h Mazinho a fater, jó focista volt...mondjuk a technikát inkább anyukától örökölte. Elég butuska nyilatkozat...Thiagot nem apuka fogja elvinni, hanem az a csapat, ahol szeretne a kisfia játszani és kifizetik érte az 50 millió kivásárlási árat (ha jól emlékszem, ennyiben határoztuk meg). Ha ez a két dolog stimmel, akkor vihetik a srácot. Addig csak ugatás.MichaaBee írta:Az ilyen nyilatkozatokkal csak az a problema, hogy nem visznek elore. Ilyeneket akkor szoktak elsutni, amikor az adott jatekos el akar igazolni, vagy nem elegedett a fizetesevel/helyzetevel. Eros a gyanum, hogy az apuka Cesc leigazolasa ellen kampanyol, vagyis ha jon Cesc, akkor Thiagot valoszinuleg elviszi... Valamelyest meg tudom ezt erteni, de hanyok attol, amit nyilatkozgat.Sanama írta:Nos hát nesze neked lojalitás/hűség/eltökéltség , stb.
Azért csak más lett volna az,ha apuka azt mondja,hogy a kisfiam itt szeretné megmutatni,hogy mire képes...
Ahogy érzed, ettől azért még jól fogok aludni.Varatrix írta:gergo9 írta:Idióta.Ezek után komolyan lehet venni amit írsz?
gergo9 írta:Idióta.
Na ja! Ez már árulás és csalódott vagy. Ezen kilehet akadni. Ráadásul úgy hogy nem Thiago mondta. Fabreagsért meg picsogtok. képmutatás semmi más....Sanama írta:Nos hát nesze neked lojalitás/hűség/eltökéltség , stb.
Azért csak más lett volna az,ha apuka azt mondja,hogy a kisfiam itt szeretné megmutatni,hogy mire képes...
Az ilyen nyilatkozatokkal csak az a problema, hogy nem visznek elore. Ilyeneket akkor szoktak elsutni, amikor az adott jatekos el akar igazolni, vagy nem elegedett a fizetesevel/helyzetevel. Eros a gyanum, hogy az apuka Cesc leigazolasa ellen kampanyol, vagyis ha jon Cesc, akkor Thiagot valoszinuleg elviszi... Valamelyest meg tudom ezt erteni, de hanyok attol, amit nyilatkozgat.Sanama írta:Nos hát nesze neked lojalitás/hűség/eltökéltség , stb.
Ha kidől egy kulcsember, az mindig hiányzik, ettől függetlenül nem hinném, h Keitánál és Thiagonál kéne jobb 3. és 4. számú középpályás. Cecs sztem most inkább luxus kategória, mint szükséges.d írta:Azért én nem jelenteném ki egyértelműen, hogy teljesen jól elvoltunk a középpályán minőségi csere nélkül. Hiányzott valaki, amikor Iniesta fél évre kidőlt, vagy amikor Xavinak meccsek sorozatait kellett lejátszania sérüléssel bajlódva. Fabregas nem nélkülözhetetlen persze, de hogy ilyen szituációkban nélkülözhetetlen, az szerintem kétségtelen.