amugy krézinek igaza, ilyenkor itthon is ez szokott lenni...csend, nyugalom, bejön 100 darthvader és egyből beindul a balhé
horvátok amugy olyan barcásan belealudtak a meccsbe...
Ne csodálkozzunk azon, hogy nincs gólözön vagy magas színvonal, ahogy sok különbség az egyes csapatok között. Azzal, hogy 4 csapat a 3. helyezettek közül is továbbmegy, a nagyobb, jobb kerettel rendelkező csapatoknak esélyük van még tartalékolni, taktikázni, illetve nem kell mindenképp megnyerniük minden meccset, főleg úgy, hogy nem minden csoport 2. kap csoportelsőt (azt hiszem). Tegnap is pl. a döntetlen tök megfelelt a németeknek is meg a lengyeleknek is.PCsabi írta:Soroljatok már fel három igazán jó meccset erről az EB-ről.
(Magyarország - Ausztria meccset nem lehet.)
Kinek mi a jó. Én például élveztem a horvát-törököt, a portugál-izlnadot, az olasz-belgát, meg a franciák két meccsét is. De a többi is elment, egyedül az utolsó kettő volt vallatós.Alfa írta:Egyedül a német-ukrán meccs első félideje volt az amit ide tudnék sorolni...PCsabi írta:Soroljatok már fel három igazán jó meccset erről az EB-ről.
stay positivePCsabi írta:Soroljatok már fel három igazán jó meccset erről az EB-ről.
Egyedül a német-ukrán meccs első félideje volt az amit ide tudnék sorolni...PCsabi írta:Soroljatok már fel három igazán jó meccset erről az EB-ről.
Igen, ez van, amikor az olaszok nem játszó csapattal, hanem egy hozzájuk hasonlóval találkoznak. Végül is sajnos behúzták ez is, elég borasztó eddig nekem ez a forduló, 3 olyan csapat is az utolsó percekben húzta be a meccsét, akiket nagyon nem kedvelek.visca el barca írta:állítom az eddigi legrosszabb meccs... az olaszoknál senki nincs aki irányítana, a szélek sem működnek... talán meg lehetne próbálni insignet középen, bár ő is inkább szélső
diego costával nagy spanok lesznekVeidt_madridista írta:(kinyirlak titeket, mindenkit kinyirok)
En nem tartom oket favoritnak (bar kedvenceim), de eleg jo eselyuk van barkit megverjenek. Francia, nemet, spanyol csapatot is. Ahogy Cruyff mondta, az olaszok nem tudnak nyerni, de te veszithetsz ellenuk. Es pont ez tortent pl a belgak ellen.LG írta: Olasz-svédvicces, hogy az olaszokat sokan hirtelen favoritoknak tartják, egy nyomorék meccs miatt, ahol minden az ő szájuk íze szerint alakult. Én még mindig gyengének tartom őket, de a svédeket azért valószínűleg megverik, egy bűnrossz meccsen. Egyébként szvsz ez a leggyengébb csoport.
vicces h amiért gyűlölöd őket így látod. az a meccs, bármennyire is nehéz beismerned, pont úgy alakult, ahogy ők alakították.LG írta:Olasz-svédvicces, hogy az olaszokat sokan hirtelen favoritoknak tartják, egy nyomorék meccs miatt, ahol minden az ő szájuk íze szerint alakult.
igen, utólag én is gyanítottam, hogy nem OM-eztekBob_Marley írta:Jó hangulat volt, de az nem az OM-es verzió volt hanem az alap francia (hiszen a Himnuszuk is ez, harcra fel). Hasonló de nem marseilleiek vagyunk hanem franciák (nous sommes les francais) és allez les bleues és nem allez l'Om. De ezt sokszor nyomják, de így Marseilleben pláne jól hangzott, állítom akusztikára top5 stadion.visca el barca írta:a tegnapi meccs legjobb pillanatai azok voltak mikor az 50.000 márszeji belekezdett az aux armes kezdetű OM nótába. nem is egyszerjó hangulatot csináltak nagyon
Alapból nem vagyok a fanja, de akár őt is be lehetne próbálni. Ez a kp így baromi körülményes és semmi kreativitás nincs benne. Rooney-t én kivenném, helyette bárkit szívesebben néznék. Még Barkley-t is. De totál kilóg. Viszont a Wilshere-Alli duó védekezésben lenne kevés talán. Alli meg most elég jó. De hátha a nép haragja után beteszi Wilshere-t, de Rooney szent tehén sajnos. Az a baj Hodgson-nak van egy elképzelése és hiába nem működik, nem bír változtatni. Bedobott mindenkit ma is lesz ami lesz alapon, bejött. De ez kevés. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy Wilshere kezdene még nem oldódnának meg a problémák. Sterling-nek sincs helye. Kedvelem Lallana-t is de ez nem az ő szintje, bár ő legalább képes kreatív dolgokra, csak nem elég hatékony.PCsabi írta:
Tromort, Wilshere kezdetéséhez mit szólnál a következő meccsen?