Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.04. 16:47:06

Na ez azért nagyon fájna nekem (sérülés miatt), ha emiatt soha többet nem láthatnám őt Barca mezben... :cry:
Kép
Attya
Jugador d'estrella

2008.04.04. 16:46:57

Gomezinho írta:Én csak megvédem Ronaldinhot ennyi teszek ! HA nektek ez csunya beszéd akkor nem tudom hányévesek lehettek 12 de akkor meg segit a 12-es karika akit zavar ne olvassa el! ettől még nemlesz lejjebb a fórum szinvonala ha egy Gomezinho Hszt elolvas valaki! nem tudom néhány ember ugybeszél itt róla mint egy kutyáról! Egyszerűen megvédem azt aki megérdemli és Ronaldinho megérdemli!
Az nem baj ha +véded, az a te dolgod!!! Csak nem értem, h miért??!! sztem nem érdemli +, 2 év alatt minden bizalmat elvesztett nálam! Amit a pályán művel + azon kívűl az nem sportemberhez méltó!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.04. 16:46:43

amennyiben ez igaz, őszintén sajnálom, ez így nagyon [auto_cenzúra] befejezés lenne. mindenesetre ha az orvosok szúrták el, és miattuk hittük többen azt, hogy csak simán kivágta rijkaard, akkor gratulálok nekik: ilyen amatőr hibát elkövetni ekkora klubnál egészen felháborító.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.04. 16:44:33

Nemvagyok itt én senki, se moderátor se atyaúristen. De szerintem mindenkinek joga van véleményt alkotni nem értés esetén pedig a hozzászólását és nem egymás minősíteni. Szerintem ez lenne a helyes és a minősítést (hozzászólás) is kúltúráltan. Csak az én véleményem volt. Sajna egyre több ilyet látok a topicokba. Amúgy a nem teljesen épp hozzászólás véleményem szerint meg egy moderátor segítségével törölve legyen.

Mellesleg a hírhez:
Elég borzasztó és egyben elgondolkodtató is a dolog. Gondoljatok bele. Dinho fájlalta azt a részt eddigis ahol most megsérült, ám az orvosok nem állapítottak meg semmit. Szerintem elég nagy mértékben lúdasok lennének a csapat orvosai is ha Ronaldinho nem húzhatná többet magára a szeretett gránátvörös-kék mezt. Persze a formájával vagy a hozzáállásával énsem értek egyet. De szerintem most minden az mellett szól, hogy nemfogjuk többet egy Barca szabadrúgűs mögött sem látni őt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.04. 16:40:39

Én csak megvédem Ronaldinhot ennyi teszek ! HA nektek ez csunya beszéd akkor nem tudom hányévesek lehettek 12 de akkor meg segit a 12-es karika akit zavar ne olvassa el! ettől még nemlesz lejjebb a fórum szinvonala ha egy Gomezinho Hszt elolvas valaki! nem tudom néhány ember ugybeszél itt róla mint egy kutyáról! Egyszerűen megvédem azt aki megérdemli és Ronaldinho megérdemli!

A másik dolog hogy irtam már de mégegyszer elmondom hogy iylen hálátlan szurkolók mint amilyen a Barcelonának van nagyon kevés csapatnak van! Ez szégyen! Nem csak a magyar szurkolókra értem itt de most mond hogy lehet egy repülőtéren R10től 10 méterre az anyját szidni meg elküldeni melegeb éghajlatra ! A helyében már rég kiborultam vona és elmenetm volna máshova! De ő gondol az olyan szurkolókra mint én is aki bizik benne és nem fog elmenni pár csökevényesidióta miatt! Ennyi jövőre visszatér uj stábbal a csapat és mindenki térdre parancsolnak majd! Annyira kiváncsi leszek akkor eme Topic hszeire!

Tanuld már meg a szerkeszt gomb használatát!!!!
És az a véleményed, amit csak felvállalsz, de figyelj a stílusodra... és bizony amit töröltem, abban egy szót nem ejtettél Ronaldinhoról, csak arról hogy ....ilyen meg...olyan a csapat. A ... részek miatt lett törölve. És legközelebb nem magyarázatot kapsz hanem egy hét pihit.
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.04. 16:30:34

Gomezinho írta:Teljesen összevagyok törve emiatt a hir miatt!Nem igaz hogy a gaucho ilyen szerencsétlen teljesen befordultam emiatt! Nem birom ki ha nem látom többet Barcelona mezben !
http://www.youtube.com/watch?v=Alx9RDEJ ... re=related
pláne meg erre a számra olvasni a hirt róla! próbáljátok ki összetörtök ti is! :(
Hasonlóan vélekedem, de ennyire nem szentimentálisan. LAssan meg kell barátkozni azzal a gondolattal, hogy egy ilyen elképesztő, egész egyszerűen zseniális játékos, az elmúlt évek legmeghatározóbb játékosa így fog távozni Barcelona-ból. Hiába Maradona, s a hozzám legközelebb álló Cruyff és Van Basten páros..., ő más...
Amitől leginkább félek, hogy azoknak, aki nem láthatta őt játszani..., tehát a jövő nemzekékének nem arról fog eszébe jutni, hogy milyen elképesztő könnyedséggel, mosolygósan játszott, passzolt piszamul, s hozta társait kihagyhatatlan helyzetekbe, s verte meg a világ legjobb védőit, s lőtt káprázatos gólókat..., hanem mint egy fekete bárány, aki az évek terheit nem bírta, ahogy a sztársággal járó gondokat...
Perxe profi futballista, de az ő személyisége..., nos semmi különös nincs abban hogy képtelen mulatozás nélkül élni. Ami pedig sajnálatos, hogy ezt, s a gondjait nem volt képes kezelni, ez elsősorban az életvitelére, s a fizikumára volt katasztrófális hatással.
MErci Ronnie, de ebben a pillanatban én is csak azt tudom mondani, hogy soha többé nem látjuk őt olyan lenyűgözően játszani, olyan szívvel-lélekkel, mint korábban. Ezzel a ténnyel is meg kell barátkozni...
A legfontosabb, hogy reméljük még marad, s ha mégsem...
Akkor tisztelegni kell előtte, s sajnálni ,hogy ilyen méltatlan búcsúval ér véget egy világklasszis pályafutása...
S legalább ott lehetne a Platini, Van Basten, Cruyff szentháromság melett negyedik háromszoros aranylabdásként...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.04.04. 16:33:20-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Attya
Jugador d'estrella

2008.04.04. 16:27:53

Ronal.10 írta:szerencsétlen az egész csapat!
MU ellen egyre kevesebb az esélyünk... döntöbe játszhat max dinho.. de ott vagyunka döntöbe akkor má nélküle is nyerünk.
Ez az egész kamu.. várjuk ki a végét..!!
ilyen nincs bszki ráeröltették h semmi baja edzen csak oszt ot van még komolyabb a baja..
szerencsétlenek!!! :evil: :evil:
Te szerinted Ronaldinho-val több esélyünk lenne???!!! Ott tartunk, h nélküle jobb mint vele....!!!!! Nem oszt nem szoroz a jelenléte!! Ennyi volt a karierje itt Barcelonában, szinte biztos, h elmegy....! 2 éve +sirattam volna, most már örülök, h ha nem lesz jövőre!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Andris
Adminisztrátor

2008.04.04. 16:27:20

Én nemtudom már sajnos, hogy mennyire higyjek a klub hivatalos közlésének... :(
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.04. 16:26:42

El nem hiszem ezt már de most komolyan. Bele sem tudunk képzelni most az ő helyzetébe! Rosszul megy neki a játék, az ajáték amit annyira imád, folyamatosan kissebb sérülésekkel szenved, már kifelé áll a zászlója szeretett klubjától, és a neki olyan sok erőt adó szurkolók is hitüket vesztették vele kapcsolatban. Nincs már aki támogassa igy. Hát ez kegyetlen dolog.
A sérülés alatt pedig csak romlik a fizikai állapota majd, ami eddig sem volt rózsás. Ha ezt a hihetetlen törést a karriekrjében tul tudja élni akkor nagy respekt.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.04.04. 16:18:45

szerencsétlen az egész csapat!
MU ellen egyre kevesebb az esélyünk... döntöbe játszhat max dinho.. de ott vagyunka döntöbe akkor má nélküle is nyerünk.
Ez az egész kamu.. várjuk ki a végét..!!
ilyen nincs bszki ráeröltették h semmi baja edzen csak oszt ot van még komolyabb a baja..
szerencsétlenek!!! :evil: :evil:
robben
Jugador del Barça

2008.04.04. 16:14:30

A Barcában lassan már mindenki izomszakadást szenved, nevetséges.Pedig szükség lenne rá a MU ellen!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.04. 16:10:28

Etooka írta:Akkor valami mégsem volt rendben!Íme a bizonyíték!Na ennyit arról,ha valaki azzal viccelődik,hogy csak kitalálta a sérülését!Most viszont szorult helyzetben van a vezetőség!
Sosem fogja megtudni senki, hogy mi az igazság. Láttunk már sérült játékosokat pihenni fél évig az eligazolás előtt. Aztán az új csapatban semmi gond.

gyanús itt már minden.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.04. 16:10:00

Teljesen összevagyok törve emiatt a hir miatt!Nem igaz hogy a gaucho ilyen szerencsétlen teljesen befordultam emiatt! Nem birom ki ha nem látom többet Barcelona mezben !
http://www.youtube.com/watch?v=Alx9RDEJ ... re=related
pláne meg erre a számra olvasni a hirt róla! próbáljátok ki összetörtök ti is! :(
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.04.04. 16:04:07

Akkor valami mégsem volt rendben!Íme a bizonyíték!Na ennyit arról,ha valaki azzal viccelődik,hogy csak kitalálta a sérülését!Most viszont szorult helyzetben van a vezetőség!
.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.04.04. 16:03:59

Gomezinho írta:Várjunk még azzal a sérüléssel!
kint van a főoldalon is...... :cry:
Azért nagyon rossz belegondolni,hogy 99%,hogy jövőre nem itt folytatja.....ez még csak most kezd így tudatosulni bennem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsolti 2008.04.04. 16:04:28-kor.
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.04. 16:01:11

Chris írta:Roni megsérült, 6 hétig nem játszhat, ezzel szvsz a szezonjának vége, és valszag a Barcelonai szereplésének is sajnos.........

www.elmundodeportivo.es
Hát ez gyönyrű :twisted: Reméltem, hogy tréningezik, visszatér, megüt egy elfogadható nívót, erre tessék... :roll:

Sajnos, már elmúltak azok az idők, amikor a csapat Ronaldinho-függő volt. Mostmár más vette át a varázspálcát, de azért az én szivembe még mindíg nagy helyet foglal el... Sajnálom, hogy ez történt vele. Azért most főhet a vezetők feje, hogy mit is csináljanak a szezon végén vele?!
Eladják? És, ha a sérülése után jó/jobb formát mutat?!
Megtartsák? És, ha a sérülése után is csak szenved?!

Hú, ez most mégjobban bonyolított, az így sem könnyű szituáción :roll:

Mielőbbi gyógyulást, abban az esetben, ha egyeltalán igaz a hír... :?: :!: =;
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.04. 15:58:46

Várjunk még azzal a sérüléssel!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.04. 15:57:13

Chris írta:Roni megsérült, 6 hétig nem játszhat, ezzel szvsz a szezonjának vége, és valszag a Barcelonai szereplésének is sajnos.........

www.elmundodeportivo.es

Több mint érdekes ez a hír újfent. Eddig semmi kimutatt sérülése nem volt, majd a 2. nap miután edzésbe áll jön a geb@asz. Lehet, hogy le leszek szólva, de nekem úgy bűzlik ez az egész mint az állat...

Salute Ronaldinho!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Chris
Capitá del Barça

2008.04.04. 15:53:53

Roni megsérült, 6 hétig nem játszhat, ezzel szvsz a szezonjának vége, és valszag a Barcelonai szereplésének is sajnos.........

www.elmundodeportivo.es
Kép
Latya
Barça B

2008.04.03. 21:38:57

Csak nehogy csalódás érjen gergo9! Amúgy meg ezt nem azért írtam, hogy én nem hiszek benne csak megvan az esély bármire!
Ollók,bicskák, kések - de nem sokat
gergo9
Director del Fútbol

2008.04.03. 21:35:37

Nem tudom miért de az utóbbi időkben olyan érzésem van hogy ha Ronaldinho visszatér megint káprázatos lesz!!! Pedig semmi nem indokolja ezt... De én már ezt kész tényként kezelem :twisted: :twisted:
Latya
Barça B

2008.04.03. 21:27:20

Nem ugyanaz a kettő, de csak annyiban különbözik, hogy a neve nincsen feljegyezve a gólszerzőkhöz, mivel ha nincs a pályán akkor nincs gól, ott volt így lett gól, szóval a gólpassz is felér a góllal szerintem. Olyan kár egyébként, hogy jelenleg a Barcában néhány emberről csak múltidőben lehet beszélni...
Ollók,bicskák, kések - de nem sokat
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.04.03. 21:10:47

socio66 írta:
Brian 20 írta: rengeteg olyan kritikus helyzet volt az elmúlt öt évben, ahol a brazil góljai hozták vissza a reményeket. a semmiből pl milannak vagy a chelseanek vagy akár a madrid elleni góljai.
Hát a Milannak pont nem ő lőtte a mindent eldöntő gólt,hanem Ludovic Giuly...
Az lehet, de Ronnie adott egy mesés passzt Giulynak...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
socio66

2008.04.03. 21:09:12

Brian 20 írta: rengeteg olyan kritikus helyzet volt az elmúlt öt évben, ahol a brazil góljai hozták vissza a reményeket. a semmiből pl milannak vagy a chelseanek vagy akár a madrid elleni góljai.
Hát a Milannak pont nem ő lőtte a mindent eldöntő gólt,hanem Ludovic Giuly...
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.03. 21:09:05

nyugi, ahogy CR eljutott a csúcsra, és elkezd visszavenni a tempóból, SAF már passzolja is el madridba. hiába, arrafelé tudják, hogy hogyan kell megújítani egy csapatot folyamatosan
Lezárt