Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem baj ha +véded, az a te dolgod!!! Csak nem értem, h miért??!! sztem nem érdemli +, 2 év alatt minden bizalmat elvesztett nálam! Amit a pályán művel + azon kívűl az nem sportemberhez méltó!Gomezinho írta:Én csak megvédem Ronaldinhot ennyi teszek ! HA nektek ez csunya beszéd akkor nem tudom hányévesek lehettek 12 de akkor meg segit a 12-es karika akit zavar ne olvassa el! ettől még nemlesz lejjebb a fórum szinvonala ha egy Gomezinho Hszt elolvas valaki! nem tudom néhány ember ugybeszél itt róla mint egy kutyáról! Egyszerűen megvédem azt aki megérdemli és Ronaldinho megérdemli!
Hasonlóan vélekedem, de ennyire nem szentimentálisan. LAssan meg kell barátkozni azzal a gondolattal, hogy egy ilyen elképesztő, egész egyszerűen zseniális játékos, az elmúlt évek legmeghatározóbb játékosa így fog távozni Barcelona-ból. Hiába Maradona, s a hozzám legközelebb álló Cruyff és Van Basten páros..., ő más...Gomezinho írta:Teljesen összevagyok törve emiatt a hir miatt!Nem igaz hogy a gaucho ilyen szerencsétlen teljesen befordultam emiatt! Nem birom ki ha nem látom többet Barcelona mezben !
http://www.youtube.com/watch?v=Alx9RDEJ ... re=related
pláne meg erre a számra olvasni a hirt róla! próbáljátok ki összetörtök ti is!
Te szerinted Ronaldinho-val több esélyünk lenne???!!! Ott tartunk, h nélküle jobb mint vele....!!!!! Nem oszt nem szoroz a jelenléte!! Ennyi volt a karierje itt Barcelonában, szinte biztos, h elmegy....! 2 éve +sirattam volna, most már örülök, h ha nem lesz jövőre!!Ronal.10 írta:szerencsétlen az egész csapat!
MU ellen egyre kevesebb az esélyünk... döntöbe játszhat max dinho.. de ott vagyunka döntöbe akkor má nélküle is nyerünk.
Ez az egész kamu.. várjuk ki a végét..!!
ilyen nincs bszki ráeröltették h semmi baja edzen csak oszt ot van még komolyabb a baja..
szerencsétlenek!!!![]()
Sosem fogja megtudni senki, hogy mi az igazság. Láttunk már sérült játékosokat pihenni fél évig az eligazolás előtt. Aztán az új csapatban semmi gond.Etooka írta:Akkor valami mégsem volt rendben!Íme a bizonyíték!Na ennyit arról,ha valaki azzal viccelődik,hogy csak kitalálta a sérülését!Most viszont szorult helyzetben van a vezetőség!
kint van a főoldalon is......Gomezinho írta:Várjunk még azzal a sérüléssel!
Hát ez gyönyrűChris írta:Roni megsérült, 6 hétig nem játszhat, ezzel szvsz a szezonjának vége, és valszag a Barcelonai szereplésének is sajnos.........
www.elmundodeportivo.es
Chris írta:Roni megsérült, 6 hétig nem játszhat, ezzel szvsz a szezonjának vége, és valszag a Barcelonai szereplésének is sajnos.........
www.elmundodeportivo.es
Az lehet, de Ronnie adott egy mesés passzt Giulynak...socio66 írta:Hát a Milannak pont nem ő lőtte a mindent eldöntő gólt,hanem Ludovic Giuly...Brian 20 írta: rengeteg olyan kritikus helyzet volt az elmúlt öt évben, ahol a brazil góljai hozták vissza a reményeket. a semmiből pl milannak vagy a chelseanek vagy akár a madrid elleni góljai.
Hát a Milannak pont nem ő lőtte a mindent eldöntő gólt,hanem Ludovic Giuly...Brian 20 írta: rengeteg olyan kritikus helyzet volt az elmúlt öt évben, ahol a brazil góljai hozták vissza a reményeket. a semmiből pl milannak vagy a chelseanek vagy akár a madrid elleni góljai.