Gomezinho írta:Teljesen összevagyok törve emiatt a hir miatt!Nem igaz hogy a gaucho ilyen szerencsétlen teljesen befordultam emiatt! Nem birom ki ha nem látom többet Barcelona mezben !
http://www.youtube.com/watch?v=Alx9RDEJ ... re=related
pláne meg erre a számra olvasni a hirt róla! próbáljátok ki összetörtök ti is!

Hasonlóan vélekedem, de ennyire nem szentimentálisan. LAssan meg kell barátkozni azzal a gondolattal, hogy egy ilyen elképesztő, egész egyszerűen zseniális játékos, az elmúlt évek legmeghatározóbb játékosa így fog távozni Barcelona-ból. Hiába Maradona, s a hozzám legközelebb álló Cruyff és Van Basten páros..., ő más...
Amitől leginkább félek, hogy azoknak, aki nem láthatta őt játszani..., tehát a jövő nemzekékének nem arról fog eszébe jutni, hogy milyen elképesztő könnyedséggel, mosolygósan játszott, passzolt piszamul, s hozta társait kihagyhatatlan helyzetekbe, s verte meg a világ legjobb védőit, s lőtt káprázatos gólókat..., hanem mint egy fekete bárány, aki az évek terheit nem bírta, ahogy a sztársággal járó gondokat...
Perxe profi futballista, de az ő személyisége..., nos semmi különös nincs abban hogy képtelen mulatozás nélkül élni. Ami pedig sajnálatos, hogy ezt, s a gondjait nem volt képes kezelni, ez elsősorban az életvitelére, s a fizikumára volt katasztrófális hatással.
MErci Ronnie, de ebben a pillanatban én is csak azt tudom mondani, hogy soha többé nem látjuk őt olyan lenyűgözően játszani, olyan szívvel-lélekkel, mint korábban. Ezzel a ténnyel is meg kell barátkozni...
A legfontosabb, hogy reméljük még marad, s ha mégsem...
Akkor tisztelegni kell előtte, s sajnálni ,hogy ilyen méltatlan búcsúval ér véget egy világklasszis pályafutása...
S legalább ott lehetne a Platini, Van Basten, Cruyff szentháromság melett negyedik háromszoros aranylabdásként...