Mert rá itt van szükség azért!!!atusss20 írta:mér baj ha saviola elmegy a juventusba ??
Javier Saviola
De valszeg ezt az előtt mondta, mielőt Txiki azt mondta hogy Saviola kap egy szerződésajánlatot!antiimperialista írta:D'Alessandro állítólag azt nyilatkozta, hogy Saviola a Juventusba igazolhat(forrás: eurosport.com)
Remélem, ez nem igaz, nagy sokk és csalódás lenne... Txikiék lelohaszthatnák a Nyúl érdeklődését más klubok iránt egy jó szerződéssel...
-
- Director del Fútbol
D'Alessandro állítólag azt nyilatkozta, hogy Saviola a Juventusba igazolhat
(forrás: eurosport.com)
Remélem, ez nem igaz, nagy sokk és csalódás lenne... Txikiék lelohaszthatnák a Nyúl érdeklődését más klubok iránt egy jó szerződéssel...

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=131472
Ha igen, akkor nem értem mi a gondja a vezetésnek???

Ez tényleg így lehet???Furcsán mennek most a dolgok a Barcánál – nyilatkozta a helyi lapnak, az El Mundo Deportivónak a 2003-as elnökjelölt. – Érdekes, hogy Lilian Thuram harmincnégy éves védőként sokkal jobban keres, mint például az elmúlt hetekben parádézó Javier Saviola.
Ha igen, akkor nem értem mi a gondja a vezetésnek???

-
- Director del Fútbol
Most kiderül, hogy akarják-e, hogy maradjon, vagy csak a szurkolókat akarják lenyugtatni ezzel a szerződésajánlattal... Ha nem vágynak a Nyúlra, elé fognak tenni egy nevetséges szerződéstervezetet, arra úgyis nemet fog mondani, a vezetőség meg döngetheti a mellét, hogy "mi itt akartuk tartani, de Saviolának nem kellett, amit kínáltunk (mert pénzéhes, stb.)"... Egy ésszerű csökkentésbe biztosan belemenne Pibito, ez látszik abból, ahogy most hajt, hogy bebizonyítsa, szükség van rá. Azután a sok sz.r után, amit itt kapott, még mindig nem adta fel, és itt akar maradni
Nagyon várom, mi lesz a dolog vége.

Nagyon várom, mi lesz a dolog vége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára antiimperialista 2007.01.18. 13:30:50-kor.
-
- Llegenda del Barça
a Barcelona készen áll egy új szerződést tenni Saviola orra alá..Tomi írta:10:01 Barcelona are ready to offer in-form Javier Saviola a new contract.
Eurosport.com-on van a friss igazolásoknál. Nem igazán tudok angolul, de gondolom ez azt jelenti, hogy elé tettük a szerződést

10:01 Barcelona are ready to offer in-form Javier Saviola a new contract.
Eurosport.com-on van a friss igazolásoknál. Nem igazán tudok angolul, de gondolom ez azt jelenti, hogy elé tettük a szerződést

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Eddig én se tom,mit néztek,de ha ez a két kupa meccs kellett h észrevegyék,Savigóllal csak jól járhatunk,akkor legyen ígyBoixos írta:nem tudom, lehet eddig háttal ültek a pályának a csikiék, azért csak a második körben gondoltak a tárgyalásra a nyúllal kapcsolatban... ez hihetetlen.
remélem, ezek után vmi normális ajánlattal állnak elő, ami mindkét félnek jó lesz, és itt marad a nyúl.

De mostmár egyik fél részéről se legyen gond azzal a szerződéssel

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mindig is szerettem Saviolat(így volt am Riquelmével is), ezért anno nagyon bosszús is voltam mikor össze-vissza dobálóztak vele. Pedig kiváló csatár és remeke hozzáállása is van a srácnak. Megérdemelné h végre iagzi bizalmat kapjon.
A másik dolog h szerintem, Rijkaard elöbb-utóbb távozni fog. Akkor viszont nem kellene kétségbe esni, mert aki tökéletesen megfelelne a poszta már jól ismerünk, nem más mint Henk-Ten Cate. Kíváló edző, és már bizonyított is a nou campban.
Jan
A másik dolog h szerintem, Rijkaard elöbb-utóbb távozni fog. Akkor viszont nem kellene kétségbe esni, mert aki tökéletesen megfelelne a poszta már jól ismerünk, nem más mint Henk-Ten Cate. Kíváló edző, és már bizonyított is a nou campban.
Jan
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát tényleg csak remélni lehet, hogy Saviola elfogadja a szerződés-ajánlatot és nem inkább elrémisztik Txikiék..
-
- Llegenda del Barça
nem tudom, lehet eddig háttal ültek a pályának a csikiék, azért csak a második körben gondoltak a tárgyalásra a nyúllal kapcsolatban... ez hihetetlen.
remélem, ezek után vmi normális ajánlattal állnak elő, ami mindkét félnek jó lesz, és itt marad a nyúl.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Na most már örülhetünk Saviola maradni fog valszeg, sztem ő is tudja hogy Barcelonában padozni jobb mint Espnyolban vagy Moszkvában sztárnak lenni! Itt mindent megnyerhet, ott pedig nem valsznűlionelmessi19 írta:Na tessék, Txikiék már el is gondolkodta, sztem hosszabítás lesz belőle, de Saviolának lejebb kell engedni a fizetésből, mert különben nehézkes.
Én Begiristain nyilatkozatából arra következtetek, h ha Savi hajlandó engedni, akkor hosszabítanak vele, mert szakmai szempontból nincs akadály.
Mostantól lehetséges, h csak Pibiton mulik, h mi lesz vele...
ÉS Ő SZERETI BARCÁT!!!
- Andris
- Adminisztrátor
Na tessék, Txikiék már el is gondolkodta, sztem hosszabítás lesz belőle, de Saviolának lejebb kell engedni a fizetésből, mert különben nehézkes.
Én Begiristain nyilatkozatából arra következtetek, h ha Savi hajlandó engedni, akkor hosszabítanak vele, mert szakmai szempontból nincs akadály.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Barátom azt hiszem kimondtad a lényeget: Nincs abszolut csödben a klubb sztem tehát nem hinném a hogy ekkora port kéne hoyg kavarjon egy fizetés egy BARCELONÁBAN, és sztem saviola is engedne csak érezné végre hoyg akarnak velel kezdeni vmit.sztem ennyi lenne!!!grecki írta:Mennyit keres Saviola? 4,5 misi? Ez olyan hú de nagyon sok, amit a Barca nem tud megengedni magának, főleg úgy, hogy a nagy vérátömlesztést követően szinte alig nyúltunk a pénztárcánkhoz??? Én ezt nem értem, ennyi pénzt simán megér Nyulambulam... Ronaldinho tutira, de szerintem Eto'o, Messi és Deco is többet kap ennél. Igaz, ő nem is állandó kezdő, de egy dzsollidzsóker a padról majdnem olyan fontos, mint egy kezdő.Los Barrachos írta:Most már tényleg el lehetne gondolkodni a hosszabbításon Txikinek, a Mundo Deportivón van is asszem erről egy cikk, csak le kéne fordítani. Ha lemondana egy kicsit a fizujáról, akkor maradhatna, bőven lehetne második csatér Eto'o mögött majd!
Tegnap óriásit játszott, a csapat nincs formában mostanában, de Saviola nagyon ott van!!!
Pláne, hogy a jövő évi éves költségvetésünk több, mint 200 millió lesz. Én azt mondom, hogy ha nem is enged sokat a fizujából, akkor is tessék ittmarasztalni.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nekem aztán tökmindegy mennyit keres Saviola, a lényeg, hogy sokat játsszon, mert gólokat lő, míg Guddy be van oltva gól ellen. Én csak azt szeretném, hogy Saviola hosszabbítson, a vezetőségnek pedig a teljesítménybérezést kell Saviolánál is elérni, mert ő az egyetlen játékos a keretben, akinek gól és pályára lépés-arányos a fizetése.grecki írta:Mennyit keres Saviola? 4,5 misi? Ez olyan hú de nagyon sok, amit a Barca nem tud megengedni magának, főleg úgy, hogy a nagy vérátömlesztést követően szinte alig nyúltunk a pénztárcánkhoz??? Én ezt nem értem, ennyi pénzt simán megér Nyulambulam... Ronaldinho tutira, de szerintem Eto'o, Messi és Deco is többet kap ennél. Igaz, ő nem is állandó kezdő, de egy dzsollidzsóker a padról majdnem olyan fontos, mint egy kezdő.
Pláne, hogy a jövő évi éves költségvetésünk több, mint 200 millió lesz. Én azt mondom, hogy ha nem is enged sokat a fizujából, akkor is tessék ittmarasztalni.
- Andris
- Adminisztrátor
Várd ki a végét, és csak aztán légy rájuk mérges.Gauchomester írta:Gratula a Nyúlnak, de úgy hiszem az ilyen teljesítmény ellenére sem marad, nem értem a vezetőket!!!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- elprat
- Capitá del Barça
...no iggggen,ha ezek után nem lesz kezdő azt felénk úgy mondják:"segget csinál a szájából"....-lehet kicsit obszcén de akárhogy is nézem ezt jelentené.antiimperialista írta:Most kiderül, hogy milyen ember rijkaard! A tegnapi meccs után azt nyilatkozta, hogy Saviolának helye van a kezdőcsapatban. Ha mégsem teszi be, magával (és sajnos a csapattal) izél ki...
Remélem nem így lesz,különben emiatt most már valóban haragudni fogok a Mesterre...
Amúgy az 1.gólnál mikor mutatták Frankyt,azt kérdeztem magamban:EZ NEM ELÉG?
A 2.gólnál:EZ MÉG MINDIG SEMMI?
A 3.-nál:NA VAZZE' AKKOR MOST MI(!!!) IS LESZ???????????
REMÉNYKEDJÜNK......

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- valdo88
- Jugador del Barça
Savi egyre jobban megerősít abban a hitemben,hogy nem szabadna őt elengednie a vezetésnek,és valahogyan meg kellene vele egyezni,mert már nem először bizonyítja,hogy Guddy,Ezqu helyett neki kellne a pályán lennie.remélem megoldják ezt és hosszabít vele a klub,sajnálnám ha nem így történne 

érdekes gondolat... és ezt hogy csinálta a haverod ? küldött egy levelet hogy kellene neki és küldtek? mennyibe fájt ez neki?Zozzy 5 írta:Nekem lenne egy nem teljesen ép, de talán egy kicsit hasznos ötletem.Haverom mondta h már írt a Barcának, igaz csak az ügyben h küldjenek neki egy mindenki álltal aláírt képet. De küldtek!
Szval meg lehetne nekik írni h az egész Magyar Barcaságsaviola maradását szeretné. na?