Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert rá itt van szükség azért!!!atusss20 írta:mér baj ha saviola elmegy a juventusba ??
De valszeg ezt az előtt mondta, mielőt Txiki azt mondta hogy Saviola kap egy szerződésajánlatot!antiimperialista írta:D'Alessandro állítólag azt nyilatkozta, hogy Saviola a Juventusba igazolhat(forrás: eurosport.com)
Remélem, ez nem igaz, nagy sokk és csalódás lenne... Txikiék lelohaszthatnák a Nyúl érdeklődését más klubok iránt egy jó szerződéssel...
Ez tényleg így lehet???Furcsán mennek most a dolgok a Barcánál – nyilatkozta a helyi lapnak, az El Mundo Deportivónak a 2003-as elnökjelölt. – Érdekes, hogy Lilian Thuram harmincnégy éves védőként sokkal jobban keres, mint például az elmúlt hetekben parádézó Javier Saviola.
a Barcelona készen áll egy új szerződést tenni Saviola orra alá..Tomi írta:10:01 Barcelona are ready to offer in-form Javier Saviola a new contract.
Eurosport.com-on van a friss igazolásoknál. Nem igazán tudok angolul, de gondolom ez azt jelenti, hogy elé tettük a szerződést
Eddig én se tom,mit néztek,de ha ez a két kupa meccs kellett h észrevegyék,Savigóllal csak jól járhatunk,akkor legyen ígyBoixos írta:nem tudom, lehet eddig háttal ültek a pályának a csikiék, azért csak a második körben gondoltak a tárgyalásra a nyúllal kapcsolatban... ez hihetetlen.
remélem, ezek után vmi normális ajánlattal állnak elő, ami mindkét félnek jó lesz, és itt marad a nyúl.
Na most már örülhetünk Saviola maradni fog valszeg, sztem ő is tudja hogy Barcelonában padozni jobb mint Espnyolban vagy Moszkvában sztárnak lenni! Itt mindent megnyerhet, ott pedig nem valsznűlionelmessi19 írta:Na tessék, Txikiék már el is gondolkodta, sztem hosszabítás lesz belőle, de Saviolának lejebb kell engedni a fizetésből, mert különben nehézkes.
Én Begiristain nyilatkozatából arra következtetek, h ha Savi hajlandó engedni, akkor hosszabítanak vele, mert szakmai szempontból nincs akadály.
Mostantól lehetséges, h csak Pibiton mulik, h mi lesz vele...
Barátom azt hiszem kimondtad a lényeget: Nincs abszolut csödben a klubb sztem tehát nem hinném a hogy ekkora port kéne hoyg kavarjon egy fizetés egy BARCELONÁBAN, és sztem saviola is engedne csak érezné végre hoyg akarnak velel kezdeni vmit.sztem ennyi lenne!!!grecki írta:Mennyit keres Saviola? 4,5 misi? Ez olyan hú de nagyon sok, amit a Barca nem tud megengedni magának, főleg úgy, hogy a nagy vérátömlesztést követően szinte alig nyúltunk a pénztárcánkhoz??? Én ezt nem értem, ennyi pénzt simán megér Nyulambulam... Ronaldinho tutira, de szerintem Eto'o, Messi és Deco is többet kap ennél. Igaz, ő nem is állandó kezdő, de egy dzsollidzsóker a padról majdnem olyan fontos, mint egy kezdő.Los Barrachos írta:Most már tényleg el lehetne gondolkodni a hosszabbításon Txikinek, a Mundo Deportivón van is asszem erről egy cikk, csak le kéne fordítani. Ha lemondana egy kicsit a fizujáról, akkor maradhatna, bőven lehetne második csatér Eto'o mögött majd!
Tegnap óriásit játszott, a csapat nincs formában mostanában, de Saviola nagyon ott van!!!
Pláne, hogy a jövő évi éves költségvetésünk több, mint 200 millió lesz. Én azt mondom, hogy ha nem is enged sokat a fizujából, akkor is tessék ittmarasztalni.
Nekem aztán tökmindegy mennyit keres Saviola, a lényeg, hogy sokat játsszon, mert gólokat lő, míg Guddy be van oltva gól ellen. Én csak azt szeretném, hogy Saviola hosszabbítson, a vezetőségnek pedig a teljesítménybérezést kell Saviolánál is elérni, mert ő az egyetlen játékos a keretben, akinek gól és pályára lépés-arányos a fizetése.grecki írta:Mennyit keres Saviola? 4,5 misi? Ez olyan hú de nagyon sok, amit a Barca nem tud megengedni magának, főleg úgy, hogy a nagy vérátömlesztést követően szinte alig nyúltunk a pénztárcánkhoz??? Én ezt nem értem, ennyi pénzt simán megér Nyulambulam... Ronaldinho tutira, de szerintem Eto'o, Messi és Deco is többet kap ennél. Igaz, ő nem is állandó kezdő, de egy dzsollidzsóker a padról majdnem olyan fontos, mint egy kezdő.
Pláne, hogy a jövő évi éves költségvetésünk több, mint 200 millió lesz. Én azt mondom, hogy ha nem is enged sokat a fizujából, akkor is tessék ittmarasztalni.
Várd ki a végét, és csak aztán légy rájuk mérges.Gauchomester írta:Gratula a Nyúlnak, de úgy hiszem az ilyen teljesítmény ellenére sem marad, nem értem a vezetőket!!!
...no iggggen,ha ezek után nem lesz kezdő azt felénk úgy mondják:"segget csinál a szájából"....-lehet kicsit obszcén de akárhogy is nézem ezt jelentené.antiimperialista írta:Most kiderül, hogy milyen ember rijkaard! A tegnapi meccs után azt nyilatkozta, hogy Saviolának helye van a kezdőcsapatban. Ha mégsem teszi be, magával (és sajnos a csapattal) izél ki...
érdekes gondolat... és ezt hogy csinálta a haverod ? küldött egy levelet hogy kellene neki és küldtek? mennyibe fájt ez neki?Zozzy 5 írta:Nekem lenne egy nem teljesen ép, de talán egy kicsit hasznos ötletem.Haverom mondta h már írt a Barcának, igaz csak az ügyben h küldjenek neki egy mindenki álltal aláírt képet. De küldtek!
Szval meg lehetne nekik írni h az egész Magyar Barcaságsaviola maradását szeretné. na?