2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem te is tisztában vagy a papírforma jelentésével.gekkodan írta:Egy top5-ös csapatokat felvonultató mérkőzésen, egy jó formában lévő Aston Villával és egy lyukas védelemmel játszó United meccsén mi a papírforma?![]()
Pont szép 3 esélyes meccs.
szerk. Fletcher borzasztó a védelemben
Egy top5-ös csapatokat felvonultató mérkőzésen, egy jó formában lévő Aston Villával és egy lyukas védelemmel játszó United meccsén mi a papírforma?Varatrix írta:Vezet az Aston Villa.![]()
Ez nem a papírformák hétvégéje.
Nekem se:(Ugyanezt írja kilevproff írta:Akkor csak nekem nem megy a videó?lluisllach89 írta:Ezért szokta a szabálytalankodó elvinni a lasztit a tett színhelyéről.
Tényleg bámulatos gól volt![]()
Ezt írja ki:This video is no longer available due to a copyright claim by NetResult.
Akkor csak nekem nem megy a videó?lluisllach89 írta:Ezért szokta a szabálytalankodó elvinni a lasztit a tett színhelyéről.
Tényleg bámulatos gól volt
Ezért szokta a szabálytalankodó elvinni a lasztit a tett színhelyéről.
Remélem is mióta elment ronaldo komálom a MU-t. 100x inkább ők nyerjenek mint a cselszkij.ozsimiki írta: nem egyszer úgy írtál véleményt,hogy nem láttad a meccsünket,csak az eredményt, szóval ez nem lehet akadály a negatív kritikánál,akkor a pozitívnál miért az?de tudod mit, már nem is érdekel:D
2010et lehet már a M.U kezdi az élen, ez a lényeg
És ha akkor írtam is, akkor csak az eredményre vonatkozott a negatív kritika. (Arról pedig miért ne lehetne a sok 1-0 után véleményt nyilvánítani?) De ezt is már megtárgyaltuk sokszor...ozsimiki írta: nem egyszer úgy írtál véleményt,hogy nem láttad a meccsünket,csak az eredményt, szóval ez nem lehet akadály a negatív kritikánál,akkor a pozitívnál miért az? te tudod mit, már nem is érdekel:D
nem egyszer úgy írtál véleményt,hogy nem láttad a meccsünket,csak az eredményt, szóval ez nem lehet akadály a negatív kritikánál,akkor a pozitívnál miért az?de tudod mit, már nem is érdekel:DMikaos írta:Ha egyidőben van Arsenal meccsel, akkor nem sok esély van arra továbbra sem, hogy a MU-t nézzemozsimiki írta:szépen toltjuk mostanában, és ilyenkor hiányolom MIKAOS kollega véleményét,mert valamiért csak az 1-0knál bújik elő véleményével a MU-val kapcsban![]()
![]()
Na, ManCity-nek megszakadt a döntetlen sorozata, de gondolom most örülnek neki
Ha egyidőben van Arsenal meccsel, akkor nem sok esély van arra továbbra sem, hogy a MU-t nézzemozsimiki írta:szépen toltjuk mostanában, és ilyenkor hiányolom MIKAOS kollega véleményét,mert valamiért csak az 1-0knál bújik elő véleményével a MU-val kapcsban![]()