Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt jelzi a 5 sárga és egy piros (Muri) szemben a fio 1 sárgájával.Komolyan viccesek vagytok.Fecooo írta:zsinórban kb a 4. meccsük, ahol a javukra tévednek... persze az egész bajnokságban sajnos ez már megszokott, de akkor is undorító...
és ez már a real-t segítő ítéletekhez se hasonlítható...
az a poén, h a "hűűdekirályinter" semmi se lenne nélküle...socio66 írta:Te jó isten mekkora gól Ibrától!![]()
Még Frey is inkább visszahúzta a kezét..![]()
109 km/h-el küldte kapura a labdát a svéd..vazze
non avete mai sola andare! (csak, h nyúljak vmit a liverpooliaktólFecooo írta:de jó látni itt Roma-drukkert rajtam kívülBoixos írta:...
sajnos nem lesz meg a győzelem, mert nagyon tartalékos a csapat,de mindent bele!
Forza Roma!
de jó látni itt Roma-drukkert rajtam kívülBoixos írta:közben 10 emberrel egyenlítettünk! (marco mottát kiszórták)
DAJE LUPI!!!!!!!!!!!!!!
Ez igaz . Inzaghi 300gólnál tart,gratula neki.ozsimiki írta:kész röhej ez a milán3 helyzet 3 gól,közben semmit sem csinálnak, már múlt héten is hasonló volt. jaj de jó,h idén se nyernek semmit sem.
Roma közben meg 2-1es hátrányban van a Samp ellen.
Valoban nagy tehetség és a Juvenal hosszutávra nedved posztja bevan biztositva..Bár a goljahoz hozzátenném hogy egy kicsit lecsuszott neki és igy lett jo,de ettől függetlenül szép volt!Jo lenne ha megtörne az Inter egyeduralma a bajnokságban...Sanama írta:Giovinco tökéletes Nedved utód balszélre. Zseniálisan játszott ma,és a gólja...
Mivel szeretem a Napolit, ezért remélem Donadoni vissza vezeti őket a helyes útra. Emlékszem szezon eljén még nagyon jól álltak, + elég ütős játékosaik vannak, szóval képessek ők ennél többre is.
Egyetértek,hozzátenném nem csak,hogy jól játszott a szélen a befelé jövő berobbanásai voltak, a támadás építésben is nagy szerepe volt.Szimpatikus játékosSanama írta:Giovinco tökéletes Nedved utód balszélre. Zseniálisan játszott ma,és a gólja...
1-et lőtt, 1-et meg Zlatan. Viszont a svéd játéka nagyon nem tetszettSanama írta:Kedves Mourinho elgondolkodhatna Balotelli játszatásán..
Egy állat az a csávó,ma is 2-t lőtt![]()
Háhá,tökéletesen igaz.antiimperialista írta:"Nincs bordó mezem, nem vagyok interes és nem hordok Milan-mezt. A világ egyik leggusztustalanabb és legundorítóbb csapatának szurkolok, és rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: Luciano Moggi. A hírnevünk megelőz bennünket és nem örülök, mikor összekeverik az EPO-t a vitaminokkal. Büszkén gondolok Esnaiderre, a gólvágóra, Zebinára és Monterora. Szeretem a kongó stadionunkat, a tippmixet, a bundát és a játékosügynököket. Itt élek egy büdös város szívében, csalásban mi vagyunk a cászárok és igenis nálunk vannak a világ legjobb bírói. Juventus, én így szeretlek."
![]()
![]()
![]()
Más: Nagyon nagy húzás volt megválni Pazzotól, a Sampban igencsak alkot
gondolom mint az angolok,Varga Tamás írta: Én szeretem a MU-t és az Intert is, de ebben a párharcban az Internazionale csapatának szorítok.
Ők könnyebbnek tűnnek a folytatásban, mint az olaszok.
Meg aztán elég már az angolokból, túl sokat nyernek, ideje pihenniük.
FORZA INTER!