Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi,de csak ezt tudom hozzászólni=?grecki írta:na mostmár elég legyen, greckikének a csajszija nagyon uncsizza már ezt, uh mostmár kezd lázadozni, nehogy ti is igy járjatok, legyetek szívesek ezt az estét a továbbiakban a csajaitokkal tölteni!
Hát nem tudom, kicsit eltévedt a Sirnso írta:Ha közeleg az elnökválasztás, a világ legjobb játékosait mindig felhasználják (a kampányban) – ez nem kétséges”
„Cristiano elég okos ahhoz, hogy észrevegye, ő csak egy gyalog lenne a sakkjátszmában. Persze, nyilván kell nekik, de az teljesen egyértelmű, hogy a szándékaik mögött van egy másik motívum is, ez pedig a választás.”
Igen, bár Én azért még a tegnapi nap után is ugy gondolom, h igazán a bal oldalon érzi jól magát Zambrotta...Game90 írta:Én Alvesen kívül nem sok jó jobbhátvédet találok. Talán Ebouésztem ő jó játékos.
De balhátvédből több választási lehetőség van.
Valószínűleg még Én is megkedvelnémGame90 írta:Ha pl. idejönne Alves és jól teljesítene, akkor egy idő után azért megkedvelném (sztem ég lm19 is, bár ebben nem vagyok biztos)
Crespo tényleg jó, 30 év körül lehet. Larsson is 33 éves korában jöhetett ide és milyen jó teljesítményt nyújtott. De a felsorolt 4 játékos közül én Trezeguet-nek örülnék a legjobban.
Gudjonsen hany golt rugott? és abból hányat lőtt az ötösön belülről? Gudjonsen semmit nem csinalt... mondjuk nemtom minek kellett megvenni 3. számú csatárnak ottlett volna Maxi... ezt a szintet ő is hozta volnaLos Banditos írta:Gudjohnsen is hozza azt a szintet amit ezek a Forlán-félék produkálnak.Szvsz felesleges lenne most csatárt igazolni.
robag írta:trezeguet? Miről van itt szó? 1998 óta nézem azt a vakot játszani! Pontosan ott játszik ahova valóolasz másodosztály
![]()
De most tényleg! Annyi jó focista van a világon, hagyjuk már a 30 éves embereket! Crespo meg ilyenek...
nem, nem, igen, nem.Charlie írta:
Klose, Crespo, Trezeguet, Forlán az érintettek.
Vélemények?
C.
hát sztem Quaresma nem igazol a margitba meg a hirbe is kételkedek hogy nem e kacsaEvilgrim írta:Azt hallotam Quaresma-t is akarja a Real Madrid!
Szerintetek mi igaz ebből?
Már megint Én leszek, akit ki lehet osztani, mert nem vagyok objektív, de Drogbának a pályái magatartása még Alvesnél is gusztustalanabb...épp ezért én nem látnám őt sem szívesen a Barcában....Game90 írta:Drogba tényleg jó játékos![]()
De nem hinném, hogy otthagyná a Chelsea-t. Bár ha Mourinho menne, elképzelhető, hogy ő is távozna. Sztem 1 % esély van Drogba leigazolására