Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, Inter fan vagyoklionel19 írta: Erős VKP, amugy inter fan vagy?
antiimperialista írta:OFF: A Vasváriba jársz? Ott végzett az öcsém is, persze már vagy 6 éve...-Deco- írta:Farkas Balázs pedig tényleg nagy tehetség![]()
Tavaly érettségizett a sulimban, 2 évfolyammal felettem volt![]()
Game90 írta:Los, én úgy tudom, hogy védekező kp voltde javítsatok ki, ha rosszul tudom
![]()
Lionel19: Adriano nem kap minden 4. meccsen piros lapotAdriano sem az a higgadt fajta, de akkor sem egy Erős Károly
Merthogy...? Aki szándékosan valaki hasába lép az....Game90 írta:Adrianót azért ne hasonlítsuk már Erős Karcsihoz![]()
Adriano az interből? ő is elég ideges (brazil-horvát pl)Rivaldo11 írta:Azt még nem tudom.De hogy kapcsolódjon,megnéznék egy Erős Károly vs Totti csatát a pálya közepén.
![]()
Ha valaki tud idegbetegebbet Erősnél okkor be lehet helyettesíteni...
Azért a Bilbaoban Ezquerro jo játékos volt ám. Sztem 1szint.antiimperialista írta:Talán mert nem engedik el? Ha most ezzel arra utaltál, hogy Ezquerrot jobb játékosnak tartod, le is fordulok a székről...Los Banditos írta:Nem uanaz a posztjuk de ha Ezquerronál jobb akkor miért egy angol másodosztályban középcsapatabn szenved?![]()
Talán mert nem engedik el? Ha most ezzel arra utaltál, hogy Ezquerrot jobb játékosnak tartod, le is fordulok a székről...Los Banditos írta:Nem uanaz a posztjuk de ha Ezquerronál jobb akkor miért egy angol másodosztályban középcsapatabn szenved?![]()
Mert még nem figyelt fel rá a Barca!Los Banditos írta:Nem uanaz a posztjuk de ha Ezquerronál jobb akkor miért egy angol másodosztályban középcsapatabn szenved?antiimperialista írta:Vicces fiú vagyEzquerro például mivel jobb Geránál? Mondjak még példát?
![]()
Nem uanaz a posztjuk de ha Ezquerronál jobb akkor miért egy angol másodosztályban középcsapatabn szenved?antiimperialista írta:Vicces fiú vagyEzquerro például mivel jobb Geránál? Mondjak még példát?
Hát hogy tényleg elmegy e a Wba-ból azt nem tudom, de mindenesetre az tényleg szimpatikus dolog hogy nem játszik direkt rosszul, csak azért hogy eladják, hanem csakazért is keményen mindent megtesz a csaptért. Ez tisztelendő a mai fociban.Boixos írta:biztos, h elmegy gera a wba-ból, csak ő inkább a játékkal törődik, és hagyja folyni az eseményeket, ahogy kell. a lehető legjobban fog kijönni ebből a szituból, ebben 1000%osan biztos vagyok.
egyébként sokkal szimpatikusabb az ő hozzáállása a dolgokhoz, mint azoké a falloszoké, akik fürdősprostituált módjára hisztiztek, amikor el akartak igazolni egy másik csapathoz.
OFF: A Vasváriba jársz? Ott végzett az öcsém is, persze már vagy 6 éve...-Deco- írta:Farkas Balázs pedig tényleg nagy tehetség![]()
Tavaly érettségizett a sulimban, 2 évfolyammal felettem volt![]()