Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vedomunkaban jobb Abidal ebben teljesen igazad van. En viszont ugy gondolom h ha a vedelem mar alapbol sem olyan kokemeny, (Hianyzik Puyol, Zambrotta meg... hat nem mondok semmit, Thuram mar eleg lassu) akko talan inkabb legyen egy minnel tamadobb csapat, viszont alapjaban h Abidal lett a kezdo nem meglepo.torrentkiller írta: Azért ezzel vitatkoznék. Jó a celtic ellen jol jött előre, de sztem a védőmunkában jobb Abidal. Márpedig itt azt is kell sztem.
Nem mindenki lehet optimista....de akkor Te igazi Barca szurkoló vagy.messi_90 írta:Jó hogy optimisták vagytok!!! Csak gratulálni tudok itt 1-2 embernek... Igazi Barca drukkerek vagytok, ha már nem bíztok a csapatban és már a meccs előtt temetitek őket...(Y)
Legyen igazad.sabres írta: sztem a vegen nyerunk Xavi goljaval 3-2 re, meglassatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sztem a vegen nyerunk Xavi goljaval 3-2 re, meglassatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Victor_Valdes írta:Xavi kihagyása furcsa.De annyiban meg tudom érteni ,hogy a vége fele fel tudja pörgetni a tempót!Varga Tamás írta:Kezdő:
VV - Zambrotta, Thuram, Milito, Abidal - Yaya Touré, Iniesta, Deco - R10, Eto'o, Henry.
Azért ezzel vitatkoznék. Jó a celtic ellen jol jött előre, de sztem a védőmunkában jobb Abidal. Márpedig itt azt is kell sztem.sabres írta: hat h golt fogunk kapni, az olyan biztos mint h en most az eurobarcan forumozok. en azert is lattam volna szivesebben Sylvinho-t, h legalabb lojunk minel tobb golt, megiscsak tamadobb szellemu mint Abidal.
hat h golt fogunk kapni, az olyan biztos mint h en most az eurobarcan forumozok. en azert is lattam volna szivesebben Sylvinho-t, h legalabb lojunk minel tobb golt, megiscsak tamadobb szellemu mint Abidal.FCB_gábor írta:Sok jót nem várok a mai mérkőzéstől. Nem hiszem, hogy meglesz a 3 pont. Thuram-Milito középen, jobbon Zambi, csereember 1 száll se. Bár Edmilka tud középsővédőt játszani, de azért mégse kellene.
A támadóinknak nagyon jó napot kell kifogniuk, hogy ezt megússzuk(pláne,ha lesérül egy védő).
2 gólt kapni fogunk szerintem, kérdés rugunk e többet
Xavi kihagyása furcsa.De annyiban meg tudom érteni ,hogy a vége fele fel tudja pörgetni a tempót!Varga Tamás írta:Kezdő:
VV - Zambrotta, Thuram, Milito, Abidal - Yaya Touré, Iniesta, Deco - R10, Eto'o, Henry.