Nagy hiba volt Wengertől, hogy nem vett nyáron
védekezőközéppályást, illetve az is, hogy nem igazolta le
Chamakhot. Nagyon olcsó lett volna, ráadásul a mostani felállásukban 2-3 posztra is jó lenne.
Eduardo idén baromi gyenge,
Velában nem bízik eléggé a Mester és talán nem is illik az angol bajnokságba. Könnyen felborítják a védők úgy, hogy az még épp ne legyen szabálytalan.
Arshavinnal valami gond van, mert teljesen formán kívül játszik már hetek-hónapok óta.
Bendtnerben nagy lehetőság van, sajnálom, hogy most sérült

. Ő szerintem megfelelően tudná pótolni
Van Persiet.
Walcott..... nehéz eset. Nagy tehetségnek indult, volt pár jó meccse, jók a beadásai, a jobbszélre nagyon passzol, beleillik szerintem ebbe az Arsenalba, de nem tesz jót neki ez a sok sérülés.

Már rég alap kezdő lehetne pedig.
Középpályán (is?)jól állnak, itt szintén a sérülések okoznak gondot.
Denilsonban és
Diabyban én nem látok fantáziát, arra jók, hogy pót-cserék legyenek (mert ha mindenki ép lenne, akkor még a padra sem igazán férnének fel). Itt
Nasri,
Rosicky,
Fabregas és
Song számít nálam komolyabb játékosnak, akiket akárhol be mernék vetni,
Ramsey (és esetleg
Merida) a jövőben közelebb kerülhet a kezdőhöz. Szerintem mindketten nagyon tehetségesek.
Védelemben sincs minden rendben, de talán itt vannak a legkisebb gondok. Remélem, hogy sikerül
Gallassal szerződést hosszabbítani nyárig. Ezt a posztot nem is részletezném, egyedül annyit említek meg, hogy muszáj lesz nyáron venni oda egy (ha nem kettő) védőt.
Télen két játákosra is szükség van: egy VKP-ra Song pótlására, és esetleg egy csatárra.