Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szeretem a MU-t és az Intert is, de ebben a párharcban az Internazionale csapatának szorítok.ozsimiki írta:hát előző meccsen a húdenagy Ibrát vette le a pályáról a noname Evansgekkodan írta:
Bízom Joséban, hogy megfogja egy jó taktikával őket. Cambiasso meg elzavarja a nagy céronit briósért már az első félidőben![]()
bízok egy M.U. továbbjutásban,és h nem egy ágra kerülünk majd velük, max a döntőben,ahol visszavágunk a tavalyi kiesésért
hát előző meccsen a húdenagy Ibrát vette le a pályáról a noname Evansgekkodan írta:
Bízom Joséban, hogy megfogja egy jó taktikával őket. Cambiasso meg elzavarja a nagy céronit briósért már az első félidőben
Remélem meccs végére több borvirág lesz az öregen, mint előtte és a szokásos fél dobi helyett egy teljes dobit lesz kénytelen elpöfögni.Boixos írta:Dániel, kérlek, ehhez azt hiszem a pirosorrú öregembernek is lesz egy-két szavagekkodan írta:Még nagyon nem írnám le azt a meccset, sokszoros terhelésű MU ellen idegenben, olasz csapat, nagy taktikus josé+egy ibra gól és döntetlennel Hello![]()
Benne van Sándor bátyám
Dániel, kérlek, ehhez azt hiszem a pirosorrú öregembernek is lesz egy-két szavagekkodan írta:Még nagyon nem írnám le azt a meccset, sokszoros terhelésű MU ellen idegenben, olasz csapat, nagy taktikus josé+egy ibra gól és döntetlennel Hello![]()
Benne van Sándor bátyám
azt, h mással mit műveltek, leszaro.m. nekem az fáj, amikor ellenünk jön össze a bugitok, mint a coppameccsen a bosnyák lesgóljánál.Saviola írta:Ja,tényleg,elfelejtettem,hogy mi mindenhol csalunk a többi patyolattal ellentétben,elnézést.
De legalább mi eljutottunk idáig,ha nem is megyünk vele sokra.Boixos írta:a fiorba be sem fért a gyerek, ettől besokallt és neki lett igaza.
az interről meg csak azt tudom mondani, amit ugye nemrég a miszterük is tudatott velük: EGY RAKÁS [auto_cenzúra] VAGYTOK!
Erősen elfogult vagy amit persze megértek, de ahol a spori állt simán tizi volt pedig elhúzta a lábát de Balotelli rutinosan csinálta, ott el kellett esni. Amúgy meg a végére maradt egy meccslabdátok azt kellett volna bepofozni. Szerintem megérdemelte az Inter már csak azért is mert tudtak váltani.Boixos írta:a meccs tényleg jó volt, legalábbis addig, amíg a bíró bele nem nyúlt a vetődő balotelli 11esével. így viszont csak azt tudom mondani, h az inter kizárólag csalással tudta megmenteni az egyik pontot, nem először.
ugyanolyan maffiózó csapat, mint akár a juve vagy a milan.
bekaphatják.