2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Jaja...ilyenkor sajnálom hogy Bojan sérült. Amúgy Villa ma se egy gólt adhatott volna...Sanama írta:Hónapok óta nem csinál semmit.
Labdalevétel? sajnos nem megy
Kapuralövés? hazaadás megy csak
Indulás? valahogy mindig lesen marad,pedig Ő nem Inzaghi.
A csapat leggyengébb tagja már hosszú hetek,hónapok óta. Ha meg akarják játszani,lesen van. Ha helyzetbe hozzák,hazagurítja a labdát.Egyedüli megindulást meg már rég nem lehet tőle várni.
Nem csak ő volt ma nulla,de a csapatból a leginkább ő az aki kilóg.
Villa nyerte meg a pert és nem kellett megfizetni azt a 6 millió eurót, amit követelt tőle, mert semmi köze nem volt ahhoz, hogy a Barçához igazoljon.barcadv7 írta:A perről nem olvastatok semmi újat? Nem biztos hogy az ügynök annyiban hagyta a dolgot és lehet hogy esetleg fellebbez. :S
Utoljára Villa azt nyilatkozta hogy nem aggódik a góltalansága miatt azok majd jönnek maguktól, a lényeg a csapat sikere. Remélhetőleg ez nem teljes formalitás.
Amúgy ha érdekel titeket egy kis pletyka Villa nemrég a feleségével és a gyerekeivel étterembe ment és boldognak tűntek.
Szóval otthon remélhetőleg nincsenek gondok.
Egy csatárnak a gólszerzés a dolga. Ha nem lő gólt hosszú meccsek óta, mint Villa, akkor ott nincs rendben valami. Szerintem ez evidens. Ha meg magánéleti problémái vannak, az is kihatással van a teljesítményre. Lásd Henry első szezonját itt.messibingyo írta:En azt nem ertem hogy egyesek honnan tudjak hogy az a baja hogy nem megy a golszerzes lehet siman maganeleti problemaja is es azert olyan kedvetlen''
Nyílván egyiken sem, de az az érzésem, hogy Villa középen jobban teljesítene. Tudom, hogy most fontos meccsek lesznek. Már nagyon jó lenne, ha Villának sikerülne gólt lőnie. Örülnék neki.Gauchomester írta:Aztán a bajnoki clasicon pihentetnéd, vagy a kupadöntőn?messi1011 írta:Villát két-három meccsre beraknám középre. A spanyol lenne a középcsatár. Messi pedig pihenne. Remélhetőleg betalálna, és akkor rendbejönne. Bízom, hogy a Classicón betalál.Srácok, néha előbb gondoljunk bele, mit is írunk, és csak utána küldjük el
Akkor még Messinek is fontos volt lelkileg az a büntető, de a következőt nem bánnám, ha Villa vállalná el. Talán ő is úgy elkapná a fonalat, mint most Leo.barcadv7 írta:Amikor utoljára 11-est kapunk jó lett volna tényleg ha ő rúghatja, jót tett volna neki egy gól. Ráadásul őt buktatták. Látszik valóban hogy bánja a dolog hogy most gólszegény időszaka van, de hajt a csapatért úgy látom és remélhetőleg ez minél elöbb (gólokban) ki fog fizetődni neki.
Aztán a bajnoki clasicon pihentetnéd, vagy a kupadöntőn?messi1011 írta:Villát két-három meccsre beraknám középre. A spanyol lenne a középcsatár. Messi pedig pihenne. Remélhetőleg betalálna, és akkor rendbejönne. Bízom, hogy a Classicón betalál.
Szerintem meg bemutatkozó évnek bőven megteszi az, amit eddig produkált. Azt se felejtsük el, hogy az igazán fontos meccsek többségén eddig betalált és most igazán fontos meccsek tömkelege következik. Sok sikert neki és remélem, hogy lő még pár fontos gólt ebben a szezonban.tudomka958 írta:nekem ez a "hasznos tagja a csapatnak" olyan,mint a "szocializmus útján elért eredmények":falduma...
góllövőnek hoztuk,az meg nem úgy megy ahogy kéne!