A jó igazolás volt-e Villa,miért nem lő gólt Villa kérdéseket reggeltől estig lehetne boncolgatni,de szerintem felesleges.Tény,hogy a jelenlegi formája(már ha lehet egy csatárnál a gólcsendet bármilyen formának is nevezni) nem igazán hasonlít mondjuk egy őszi Villáéhoz,viszont és most javítsatok ki ha tévedek,a Guardiola-féle Barca nem igazán a közép-és bármilyen más csatárra élezi ki a játékát,hanem éppen hogy a csapatjátékban van az a +,ami miatt ergó egy Realnal is érezhetően magasabb szinten van a csapat.Egy ilyen fokú kombinációs játéknál teljesen mindegy hogy ki lövi a gólt,(bár jogos,hogy a mostani időszak nem a leggólzáporosabb),a gól az gól,ha Piqué lövi,ha Messi.Tehát az hogy Villa éppen nem lövöldözi a mesterhármasokat,a saját teljesítményén kívül semmit,vagy csak alig ront a csapat teljesítményén.Ahogy olvastam,nem csak én látom úgy,hogy a csapatjátékból igenis kiveszi a részét,és a hozzáállása példaértékű lehet sokak számára.Szoknia kell még ezt a fajta rendszert,mert akármilyen profi is,ezt igenis szokni kell.Eladni szerintem kizárt,hogy fogják,ugyanis lassan 30 éves,40 milliójába került a klubnak és aligha akarnak még egy Ibra kaliberű üzleti kapitulációt.Ráadásul jó,nagyon jó játékos,aki sztem hamarosan megtalálja azt a cipőjét,amikre rá vannak telepítve a gólok,úgyis van annyi neki mint a szemét.

lehet,hogy ez a probléma forrása.