Legyen is lehetősége!

Azt nem tudom megmondani, hogy mikor volt utoljára, viszont ha csak az hiányzik a csapatból, akkor megnyugtatlak. Úgy tűnik, hogy hamarosan lesz egy vérbeli ágyúsunk.lui1698 írta: Mikor volt utoljára a Barca-ban ilyen mesterlövész?![]()
Mikor volt utoljára a Barca-ban ilyen mesterlövész?
De piszkosul unalmas már ez! Minden egyes topikban csak erről lehet olvasni, hogy Fabregas nem kell.Ilúvatar írta:
Nincs miről beszélni... Gólérzékeny a srác... Pláne ilyen távol lövésekkel...
Fabregas NEM KELL!
Igazából ezek közül is Puyol és Xavi, aki biztos, mert ők ugye átéltek egy komoly mélypontot, hívták is őket komoly csapatot, de maradtak. A többieknek még nem kellett olyan időszakot megélniük, vagy ha még meg is éltek belőle vmit, akkor még nem voltak igazán befutott, és keresett játékosok. Iniestát és Messit én is oda tenném még közéjük, mert ők is olyan személyiségnek tűnnek, Messi meg ugye ráadásul nagyon hálás is a klubnak, hisz megmentették a karrierjét. Valdésben én ugyanakkor nem lennék biztos. Úgy emlékszem, h az utóbbi 2 szerződéshosszabbításánál is cirkuszolt.Tocy írta:Jó felvetés, hogy nem igazi culé...de kérdem én : a saját nevelések közül ki az, aki biztos hogy itt maradna akármilyen gyenge lenne a csapat? Valdés, Xavi, Iniesta, Messi. Még talán Pedro. Puyolt nem számolom, ő nyilván. De mondjuk Busquets, Piqué, Thiago, és a kisebbek szerintem kizárt.
Ez így van. Csakhogy nem pusztán az a gond, hogy nem igazi culé, inkább az, hogy nem biztos, hogy eléggé lojális. A lojalitáshoz nem kell barcás pizsamában felnőni, de nekem van olyan előérzetem, hogy Thiago az a fajta, aki egy-két rosszul sikerült év után tiplizik is valami többet ígérő csapatba, a saját karrierjét mindenek elé helyezve. Ami nem baj, csak az ilyen látásmód sokszor rossz döntésekre sarkall (lásd a már sokat emlegetett Dos Santost, de lassan keresek más példát is...) és nekünk se jó olyan játékosokat tartani, akik - ha rosszul megy a szekér - hamar elkedvetlenednek. Thiago hamar helyet fog KÖVETELNI magának a csapatban, amit nem biztos, hogy meg fog kapni, pláne ha érkezik egy Fabregas is. Persze ezek csak az én félelmeim, de nem vagyok benne biztos, hogy jövő ilyenkor nem arról fogunk vitázni, hogy érdemes volt-e Thiagot elengedni a Citybe.LG írta:Sok játékos volt így, akikből mégis a klub legendái lettek. Sok pedig hatalmas culé volt, e mellett falábú.
Ez így van, de azért megszenvedte a csapat egy idő után az olyan legendák, mint R10 és Deco hozzáállását, szerintem mindenki jobban örülne, ha Thiagoból olyan legenda lenne, mint Xavi vagy PuyolLG írta: Sok játékos volt így, akikből mégis a klub legendái lettek. Sok pedig hatalmas culé volt, e mellett falábú.
Igaz, Pique gyengén kezdett. Busquets is gyengén kezdett. Villa is gyengén kezdett. Keita kezdésére nem emlékszem, de voltak neki is gyenge időszakai, mégis a bizalom töretlen volt felé.Fecooo írta:nem gyenge csúsztatás, maradjunk ennyiben...Pique-jól játszott az első percétől kezdve...
Igen ez a baj. Ha Cesc jön, őt nem lehet mellőzni, Xavit és Iniestát úgy szintén nem. Szóval Thiago vagy Keita lesz [auto_cenzúra] ágon. És mind2-t sajnálnám, azokból az okból amit leírtál.2évvel érettebb,és testközelből látta GDS bukását.Gondolom ez is hathat rá.
Mindenesetre a Keita menne (amit kétlek,még csak kacsák sem jelentek meg),akor 2 posztra 4 ember nem olyan sok,hosszú a szezon. ha pedig nem,akkor vagy a mali,vagy Thiago mellőzve lesz,ami nem jó,mert,mondhatunk akármit is Keitára,nagyon hasznosan,alázatosan játszik,Pepnek kell.Habár technikailag nem egy R10,de kellenek a vizhordók is a csapatba. Ha pedig Thiago nem játszik-tudjuk miért rossz az.
Sok játékos volt így, akikből mégis a klub legendái lettek. Sok pedig hatalmas culé volt, e mellett falábú.nem érezni rajta hogy culé, hogy a Barca fontosabb lenne neki, mint az egyéni sikerek.
Én is így látom, nem tudom ezt a gyereket hosszútávon elképzelni a Barcában. Ha jönne egy 2006-2008-hoz hasonló időszak, szerintem lazán távozna. És tényleg van benne valami dossantosos, hiába nevelkedett itt, nem érezni rajta hogy culé, hogy a Barca fontosabb lenne neki, mint az egyéni sikerek. Persze ezekre nincs bizonyíték, csak érzések, és remélem, hogy nagyot tévedek vele kapcsolatban. Csak egy-két évet kellene neki kibírnia, ha megfelelően fejlődik tovább, akkor már Keita és Xavi is mögötte lehet a rangsorban.d írta:Én se Cesctől, se Keitától nem féltem Thiagot, én önmagától féltem. Tudom, hogy ez nem jól megfogható dolog és erősen vitatható vélemény, de félek, hogy "eldossantososodik". Van valami a viselkedésében, ami engem arra figyelmeztet, hogy komoly gondok lehetnek még mentálisan a sráccal. Ne legyen igazam!
Igen, tudom h Te mindig ellent kell nekem mondjál, benne van a munkaköri leírásodban.Fecooo írta:nem gyenge csúsztatás, maradjunk ennyiben...Pique-jól játszott az első percétől kezdve...
nem gyenge csúsztatás, maradjunk ennyiben...Pique-jól játszott az első percétől kezdve...