Fecooo írta:Pique-jól játszott az első percétől kezdve...
nem gyenge csúsztatás, maradjunk ennyiben...
Igaz, Pique gyengén kezdett. Busquets is gyengén kezdett. Villa is gyengén kezdett. Keita kezdésére nem emlékszem, de voltak neki is gyenge időszakai, mégis a bizalom töretlen volt felé.
Sztem is csúsztatás. Inkább úgy fogalmaznék, h vannak olyan emberei Pepnek, akikben annyira bízik, h gyenge kezdés, vagy nagyobb hullámvölgyek után is bízik, és megkapják a lehetőséget. De vannak, akik villámgyorsan lesznek kegyvesztettek, 1-2 rosszabb meccs után is akár.
Thiagonál nem értettem, h már tavaly is voltak jó meccsei a kupában, vagy nagy ritkán a bajnokságban, ha lehetőséget kapott. A következő meccsre meg nem volt nevezve.
Akinél hasonlót éreztem, az Afellay. Ő is nagyon kevés lehetőséget kapott, de nekem szinte mindig nagyon tetszett a játéka, lendületet, frissességet hozott a csapatnak. Ráadásul Pep támadóként számított rá, a támadóink, Villa, Pedro pedig hiába volt botrány formában, mégis alig játszott Ibrahim.
Úgy látszik vkitől még a jó játék is kevés Pepnek, de ez már itt off...
2évvel érettebb,és testközelből látta GDS bukását.Gondolom ez is hathat rá.
Mindenesetre a Keita menne (amit kétlek,még csak kacsák sem jelentek meg),akor 2 posztra 4 ember nem olyan sok,hosszú a szezon. ha pedig nem,akkor vagy a mali,vagy Thiago mellőzve lesz,ami nem jó,mert,mondhatunk akármit is Keitára,nagyon hasznosan,alázatosan játszik,Pepnek kell.Habár technikailag nem egy R10,de kellenek a vizhordók is a csapatba. Ha pedig Thiago nem játszik-tudjuk miért rossz az.
Igen ez a baj. Ha Cesc jön, őt nem lehet mellőzni, Xavit és Iniestát úgy szintén nem. Szóval Thiago vagy Keita lesz [auto_cenzúra] ágon. És mind2-t sajnálnám, azokból az okból amit leírtál.
nem érezni rajta hogy culé, hogy a Barca fontosabb lenne neki, mint az egyéni sikerek.
Sok játékos volt így, akikből mégis a klub legendái lettek. Sok pedig hatalmas culé volt, e mellett falábú.