grecki írta:
Te kezdtél el okoska törpöt játszani és te voltál az, aki nem fogadta el az én véleményemet! Ami nem is baj, mert vkinek ez az elképzelése, valakinek meg az.
De hogy nekem ide gyere durrogni, hogy áá fiúk, ez így hülyeség stb, az már kicsit fáj. Pláne úgy - és nem érdekel, hogy törlöd, vagy bannolsz, vagy bármi - hogy közöd nincs dolgokhoz!
És pont erre értettem, hogy korai volt neked ilyen "poziba" kerülnöd, mert még volna miben fejlődnöd, hogy utolérd, vagy csak hogy megközelítsd az általam mélyen tisztelt kollégáid tudását, problémakezelését, stb.
1. Csak hogy tisztázzuk, én elfogadom a véleményed.

nem durrogásnak szántam, nem is volt az szerintem, és nem mondtam h hülyeséget írtok, azt mondtam, h ez már tul sok, ennyi posztra nem kell igazolni, és leírtam, h mivel nem értek egyet.
2. Hogy közöm sincs a dolgokhoz. Gondolom arról beszélünk, h nem értek a focihoz. Nos: pont arról van itt szó, hogy más véleményen vagyok, ezért te ezt állítod. Ez szerintem nem jó dolog. Mivel a barca a kedvenc csapatom, nem csupán játéktudás alapján ítélkezek az igazolni kíván játékosokról, és ez pl. Alvesnél tűnhet úgy, hogy egyszerűen nem tudom, miről beszélek... igen, elismerem, fantasztikus játékos, mégis mint ember, és amilyen a pályai mentalitása...nem szeretném nálunk látni.
3. "Nem érdekel, h bannollak, vagy töröllek, vagy ilyesmi." Azt gondolom, h pont ezért alkalmas vagyok a moderátori posztra, mert ellátom tisztességgel a feladatom, és el tudom különíteni a moderátori feladataimat atttól, h mi a személyes véleményem, és hogy állok a focihoz.
Természetesen tudásban, mint ahogy korban is, elmaradok a többiekből. Utóbbiból következik az előbbi. Viszont a problémakezelésem? Ezt nem értem, hol van vele a gond? Moderátori szemszögből szerintem ezt jól megoldom, más szempontból meg itt a fórumon nincsenek problémáim.
Szóval nem értelek.
De ha már tényleg ide jutottunk, Írj Ivánnak, hogy nem váltam be próbaidős moderátornak, mert más a véleményem a szükséges igazolásokról.
Szerk: még annyi, hogy ha tényleg nem tudod elkülöníteni a két dolgot (moderátori alkalmasság, és különböző vélemény a fociról)
akkor neked is lenne még miben fejlődnöd!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila