Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.11. 23:03:42

Kenny írta:Quaresma-t hozzuk vissza könyörgöm
Nem értem minek Quaresma. Nagyon jó játékos de szerintem a csapat számára fontosabb hogy Dos Santos jövőre egyre több lehetőséget kapjon és hogy esetlegesen klasszissá váljon. Amúgy meg attól hogy azt nyilatkozta egyszer Quaresma h szivesen visszatérne nem jelent semmit.
Sok játékos van ezzel így sztem. + én azt hallottam h a Chelsea komolyan érdeklődik utánna, ha pedig ők komolyan akarják akkor meg is szerzik. Főleg h a vezetőségünknek eszébe nem jut megvenni. CR-ről pedig hallani se akarok. Nem tudom h gondolják egyesek h padozna.
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 23:03:01

lionelmessi19 írta: Attól, hogy a Chelsea-é a játékjoga, vagy mi, attól még simán megvehetjük. Sztem jelenleg ő is ott van Európa top 10 kozépső védőjében. :roll:
Hát sztem pont ezért nem adnák oda. Jövőre sztem már az ő keretükben lesz. Egyébként sztem is nagyon jó játékos, de azért a holland bajnokság egy kicsivel más, mint a spanyol :roll: De lehet, hogy hamar megszokná ezt a légkört is :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 22:55:37

Kenny írta:Quaresma-t hozzuk vissza könyörgöm
Asszem jobban örülnék neki, mint C.Ronaldonak, csak mint már korábban említettem, nem szeretném megbontani nagyon a Tridentét, szóval ha hajlandó lenne Quaresma sokat padozni, csak akkor lenne jó. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 22:54:38

Az érdekes számomra, hogy mindenki kihagyja Alexet a felsorolásokból.
Attól, hogy a Chelsea-é a játékjoga, vagy mi, attól még simán megvehetjük. Sztem jelenleg ő is ott van Európa top 10 kozépső védőjében. :roll:

És Zozzy 5, tuti h nem kapunk ennyit, d még a negyedét sem Giulyért... :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kenny
Jugador d'estrella

2007.03.11. 22:54:10

Quaresma-t hozzuk vissza könyörgöm
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.11. 22:49:46

Elad:
Gio---------4M
Edmilson---5M
Giuly-------8M
Ezquerro---2M
(Saviola elmegy)

Jön:
Abidal
Luisao/Chivu/Pepe/King/Andrade stb
Muntari/Makoun/A. Diarra/Appiah
egy cserecsatár(nincs konkrét jelöltem)

+ feljön : Dos Santos

tehát a keret :
Kapusok: Valdes, Jorquera
Védők: Zambrotta, Belletti, Puyol, Luisao/stb, Thuram, Oleguer, Abidal, Sylvinho
Középpályások: A. Diarra/Makoun/Muntari/Appiah, Marquez, Iniesta, Xavi, Deco, Motta
Csatárok: Eto'o, Guddy, Ronaldinho, Messi, Dos Santos + egy cserecs.

Felállás : 4-2-3-1
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 22:00:51

Rumig írta: Amellett, hogy többé-kevésbé nem tartom rossz elgondolásnak ezt az átalakítást (kiv. pl. Guddyt nem adnám el, Torrest nem venném meg), az árakkal nem értek egyet! Sztem az általad eladni kívánt játékosok egyikéért se kapnánk annyit, mint amennyit írtál, mert nem nagyon van jelentkező rájuk, és ha csak egy két csapat akarja megvenni őket, az nem nyomja eléggé fel az árukat. Diego meg sztem többe kerül.
Szerintem nem lehetek túl messze az igazságtól, de ezek persze csak olyan hasamraütöttem becslések... Diego szerintem nem kerülne olyan sokba, mert Németországban focizik! A rekordigazolás (Bundesliga) ha jól tudom még mindig Amorsóé, és ő is csak olyan 20 millió euró körül volt. Németországban sokkal kisebb átigazolási összegek repkednek, úgyhogy szerintem nagyjából reális lehet.

Persze ez mindig az adott kluboktól és a játékostól függ. Pl, ha spíler mindenáron el akar menni, akkor nem lehet a végtelenségig húzni fölfelé az elérni kívánt összeget, mert esetleg akkor eláll a másik fél az igazolástól, barátunk meg boldogtalan lesz, ezért rombolja a csapategységet, stb, stb, tehát el kell adni kevesebbért. Ha pl a Chelsea a vásárló, akkor simán több pénzt is ki lehet csikarni belőlük, mert úgyis van szarásig (SWP, Essien - aki azóta simán megéri a pénzét, stb).
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 21:54:38

Game90 írta:
grecki írta: Albelda-------------10-12 millió
Daniel Alves-------20-25 millió
Albelda sztem soha az életben nem ér ennyit :!:
D. Alves is sokba kerül egy kicsit. Sztem ennél olcsóbb. Akár Abidal-t is megvehetnénk sokkal olcsóbban. Bár Zambrotta a baloldalon sokkal jobban játszik :!:
Alvesért simán ki kellene pengetni ennyit, főleg mivel most hosszabbított 2012-ig, tehát a vezetés megkérné az árát rendesen, plusz simán brazil válogatott, az egyik legjobb formában futballozó hátvéd egész Spanyolországban... Ennyit lazán megér, és kérnének is ennyit érte.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 21:52:50

lionel19 írta:
Game90 írta:
:
nyáron nem lejár a szerződése? mert ingyen lenne akkor...
Nem jár le, asszem 2009-ig van szerződése, csak a meglévőt nem akarja meghosszabbítani. Vagyis ennyibe biztos kerülne...
lionel19

2007.03.11. 20:35:08

Game90 írta:
:
nyáron nem lejár a szerződése? mert ingyen lenne akkor...
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 20:33:02

D. Alves is sokba kerül egy kicsit. Sztem ennél olcsóbb. Akár Abidal-t is megvehetnénk sokkal olcsóbban. Bár Zambrotta a baloldalon sokkal jobban játszik :!:
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.11. 20:18:32

grecki írta:
Elad:

Giuly-------------5 millió
Gudjohnsen-----8-10 millió
Deco-------------15-25 millió
Gio---------------3-4 millió
Oleguer----------3-4 millió
Edmilson---------5-6 millió
Ezquerro --------ingyen
Saviola-----------ingyen (ezt az egyet nem szeretném, de el fog menni)
-----------------------------------
34-54 millió

Megvesz:

Albelda-------------10-12 millió
Fernando Torres--30 millió
Sneijder/Diego----10-12 millió
Gabriel Milito/
Jorge Andrade/
Pablo Ibanez/
Juanito/
Chivu, stb----------10-20 millió
-------------------------------------
80-97 millió
+ Dos Santos
Amellett, hogy többé-kevésbé nem tartom rossz elgondolásnak ezt az átalakítást (kiv. pl. Guddyt nem adnám el, Torrest nem venném meg), az árakkal nem értek egyet! Sztem az általad eladni kívánt játékosok egyikéért se kapnánk annyit, mint amennyit írtál, mert nem nagyon van jelentkező rájuk, és ha csak egy két csapat akarja megvenni őket, az nem nyomja eléggé fel az árukat. Diego meg sztem többe kerül.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.11. 20:15:06

Nos,a tegnapi nap ismét rávilágított a vkp problémáinkra.Nagyon remélem,hogy meg tudjuk szerezni Albeldát,már többször kifejtettem,hogy véleményem szerint miért is lenne jó.Rajta kívül nem merült fel-ezidáig-más jelölt a vkp posztra.
Decot nem küldeném el.Jelenleg nagyon rossz passzban van,de emlékezzetek:Két évig ő volt a motor.Rövid időn belül ismét a régi lesz.Nehéz lenne hasonló klasszist találni a helyére. 1-2 poszton kell "foltozni" csupán,illetve a csatárposzton "takarítani,és felhozni Dos Santost.
Vétek lenne hatalmas alakítgatásba kezdeni :!:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 19:52:03

grecki írta:Nem azért tartalak alkalmatlannak, mert más a véleményünk, hanem, mert hülyeségeket írsz! De ez valószínűleg azért van, mert a tojáshéj még ott van a seggeden! Mind1, nincs is kedvem erről tovább vitatkozni! Te vagy a modik gyöngye! Písz!
1. Egy moderátor talán nem írhat hülyeséget? :roll:
2. Attól nem hülyeség, hogy nem azt írom, amit te. Meglepődnél, hogy mennyien értenek velem egyet a dolgokban, akár csak innnen a fórumról! :)
3. Lehetséges a tojáshéjas dolog, sok szemszöből nézve is.
Te hány éves vagy? :)

4. Nekem sincs tovább kedvem, értelme sincs. Szerintem mint moderátor nincs vele semmi probléma, mivel próbaidős vagyok, mindenképp kapnék visszajelzést, ha lenne.

5. Nehogy már két Barcás marja egymás órákon keresztül. :D
Písz tényleg :)
- József Attila
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.11. 19:36:55

Ja-ja.... Scolari nagyon kéne! Szép megfejtés.... Róla vhogy megfeledkeztem. Pedig volt róla is szó, amikor végül Frank ide került. Jöjjön Scolari!!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 19:36:13

lionelmessi19 írta: 1. Csak hogy tisztázzuk, én elfogadom a véleményed. :) nem durrogásnak szántam, nem is volt az szerintem, és nem mondtam h hülyeséget írtok, azt mondtam, h ez már tul sok, ennyi posztra nem kell igazolni, és leírtam, h mivel nem értek egyet.

2. Hogy közöm sincs a dolgokhoz. Gondolom arról beszélünk, h nem értek a focihoz. Nos: pont arról van itt szó, hogy más véleményen vagyok, ezért te ezt állítod. Ez szerintem nem jó dolog. Mivel a barca a kedvenc csapatom, nem csupán játéktudás alapján ítélkezek az igazolni kíván játékosokról, és ez pl. Alvesnél tűnhet úgy, hogy egyszerűen nem tudom, miről beszélek... igen, elismerem, fantasztikus játékos, mégis mint ember, és amilyen a pályai mentalitása...nem szeretném nálunk látni. :roll:

3. "Nem érdekel, h bannollak, vagy töröllek, vagy ilyesmi." Azt gondolom, h pont ezért alkalmas vagyok a moderátori posztra, mert ellátom tisztességgel a feladatom, és el tudom különíteni atttól, h mi a személyes véleményem, és hogy állok a focihoz.
Természetesen tudásban, mint ahogy korban is, elmaradok a többiekből. Utóbbiból következik az előbbi. Viszont a problémakezelésem? Ezt nem értem, hol van vele a gond? Moderátori szemszögből szerintem ezt jól megoldom, más szempontból meg itt a fórumon nincsenek problémáim.

Szóval nem értelek.

De ha már tényleg ide jutottunk, Írj Ivánnak, hogy nem váltam be próbaidős moderátornak, mert más a véleményem a szükséges igazolásokról. :roll:

Szerk: még annyi, hogy ha tényleg nem tudod elkülöníteni a két dolgot (moderátori alkalmasság, és különböző vélemény a fociról)
akkor neked is lenne még miben fejlődnöd!
Nem azért tartalak alkalmatlannak, mert más a véleményünk, hanem, mert hülyeségeket írsz...rendszeresen, és általában feláll tőle a hátamon a szőr! De ez valószínűleg azért van, mert a tojáshéj még ott van a seggeden! Mind1, nincs is kedvem erről tovább vitatkozni! Te vagy a modik gyöngye! Písz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.03.11. 19:37:36-kor.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 19:28:01

grecki írta: Te kezdtél el okoska törpöt játszani és te voltál az, aki nem fogadta el az én véleményemet! Ami nem is baj, mert vkinek ez az elképzelése, valakinek meg az.

De hogy nekem ide gyere durrogni, hogy áá fiúk, ez így hülyeség stb, az már kicsit fáj. Pláne úgy - és nem érdekel, hogy törlöd, vagy bannolsz, vagy bármi - hogy közöd nincs dolgokhoz!

És pont erre értettem, hogy korai volt neked ilyen "poziba" kerülnöd, mert még volna miben fejlődnöd, hogy utolérd, vagy csak hogy megközelítsd az általam mélyen tisztelt kollégáid tudását, problémakezelését, stb.
1. Csak hogy tisztázzuk, én elfogadom a véleményed. :) nem durrogásnak szántam, nem is volt az szerintem, és nem mondtam h hülyeséget írtok, azt mondtam, h ez már tul sok, ennyi posztra nem kell igazolni, és leírtam, h mivel nem értek egyet.

2. Hogy közöm sincs a dolgokhoz. Gondolom arról beszélünk, h nem értek a focihoz. Nos: pont arról van itt szó, hogy más véleményen vagyok, ezért te ezt állítod. Ez szerintem nem jó dolog. Mivel a barca a kedvenc csapatom, nem csupán játéktudás alapján ítélkezek az igazolni kíván játékosokról, és ez pl. Alvesnél tűnhet úgy, hogy egyszerűen nem tudom, miről beszélek... igen, elismerem, fantasztikus játékos, mégis mint ember, és amilyen a pályai mentalitása...nem szeretném nálunk látni. :roll:

3. "Nem érdekel, h bannollak, vagy töröllek, vagy ilyesmi." Azt gondolom, h pont ezért alkalmas vagyok a moderátori posztra, mert ellátom tisztességgel a feladatom, és el tudom különíteni a moderátori feladataimat atttól, h mi a személyes véleményem, és hogy állok a focihoz.
Természetesen tudásban, mint ahogy korban is, elmaradok a többiekből. Utóbbiból következik az előbbi. Viszont a problémakezelésem? Ezt nem értem, hol van vele a gond? Moderátori szemszögből szerintem ezt jól megoldom, más szempontból meg itt a fórumon nincsenek problémáim.

Szóval nem értelek.

De ha már tényleg ide jutottunk, Írj Ivánnak, hogy nem váltam be próbaidős moderátornak, mert más a véleményem a szükséges igazolásokról. :roll:

Szerk: még annyi, hogy ha tényleg nem tudod elkülöníteni a két dolgot (moderátori alkalmasság, és különböző vélemény a fociról)
akkor neked is lenne még miben fejlődnöd!
- József Attila
barca0417
Entrenador del Barça

2007.03.11. 19:05:30

Sztem ha akarunk vmit akkor Oleguert ell kell felejteni.Kéne még egy középső védő,egy olyan aki majdnem Puyol szintű.
Ez jó csapat lenne sztem:
Valdes

Zambrotta Puyol Chivu Abidal
(Belletti) (Thuram) (Marquez) (Sylvinho/Olmo)

Appiah
(Edmilson)

Xavi Iniesta
(?) (Deco)

Messi Ronaldinho
(Dos Santos) (Quaresma)
Eto'o
(Maxi/Saviola)

minden posztra lenne 2 jó játékos,lhetne rotálni. Albelda, Croni,Xabi, Dani Alv. nem kéne
Kép
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.11. 18:55:42

Ja és kifelejtettem: é is támogatom, hogy Deco balra el, helyette :Diego.
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 18:43:42

Azért azt bevallom, hogy a Barcelona játékosain kívül Quaresma az egyik kedvencem :!:

LM19 itt nem arról van szó, hogy te sajnálnád, hogy pl Ronaldinho vagy Messi nem játszana. Ha pl most lenne egy C. Ronaldónk, akkor egy mostanában gyengébb Ronaldinhót nyugodtan lelehetne ültetni a padra.

C. Ronaldónak is lehetnek gyengébb meccsei :arrow: ő is csak egy ember. De a mostani formája alapján (sztem) a LEGjobb játékos.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.11. 18:38:16

lionelmessi19 írta:Szerintem ebbe nem menjünk bele, hogy kinek miről van és miről nincs fogalma, jó? :roll:
Én ilyen véleményen vagyok, te egy másikat képviselsz.

Az "előreléptetésem"-nek nem tudom hogy mi köze van ahhoz, hogy más véleményen vagyok. Ezt kifejtheted, mert lehet hogy csak én nem értem, és mégis van benne logika.

Viszont: Látom, a lényeg az volna, hogy valami(k)-el nem értesz egyet abból, amit írtam. Erre is mondjuk kitérhettél volna, és akkor beszélgetünk. De így sok értelme nem volt a hsz-ednek. :roll:
Te kezdtél el okoska törpöt játszani és te voltál az, aki nem fogadta el az én véleményemet! Ami nem is baj, mert vkinek ez az elképzelése, valakinek meg az.

De hogy nekem ide gyere durrogni, hogy áá fiúk, ez így hülyeség stb, az már kicsit fáj. Pláne úgy - és nem érdekel, hogy törlöd, vagy bannolsz, vagy bármi - hogy közöd nincs dolgokhoz!

És pont erre értettem, hogy korai volt neked ilyen "poziba" kerülnöd, mert még volna miben fejlődnöd, hogy utolérd, vagy csak hogy megközelítsd az általam mélyen tisztelt kollégáid tudását, problémakezelését, stb.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 18:36:33

Game90 írta:
Én is, probléma ott van vele, h ritkán lehetne az, h játszik egy meccsen hosszabb időt. Mert ha tétmeccs van, és erősen kell fellépni, akkor a Tridentét, és a kp-t sem lehet megbontani!
Sztem ha leigazolnánk akár Quaresmát, akár C. Ronaldót nyugodtan lehetne rotálni. A ,,tridente'' is pihenhetne, akár nagyobb meccseken is. Quaresma/C. Ronaldo megfelelő helyettes lehet :!:
Nem tudom, én a kettő közül egyiket sem szeretem annyira, mint a hármas bármelyikét! Így mindig sajnálnám, ha vmelyikük nem játszana. Emellett egy észrevétel: C.Ronaldo mit művelt Boro ellen FA kupában??? :shock:

Már legalább 1,5 éve nem játszott ilyen [auto_cenzúra].. :roll:
Kiváncsi leszek, mennyire lesz tartós...

Nyáron meg ha már ugysem fogunk nagyot igazolni, akkor a védelmet kell erősíteni nagyon, azzal vannak a fő gondok...
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.11. 18:34:21

Én is, probléma ott van vele, h ritkán lehetne az, h játszik egy meccsen hosszabb időt. Mert ha tétmeccs van, és erősen kell fellépni, akkor a Tridentét, és a kp-t sem lehet megbontani!
Sztem ha leigazolnánk akár Quaresmát, akár C. Ronaldót nyugodtan lehetne rotálni. A ,,tridente'' is pihenhetne, akár nagyobb meccseken is. Quaresma/C. Ronaldo megfelelő helyettes lehet :!:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.11. 18:25:55

grecki írta: Már ne is haragudj, de látszik, hogy fogalmad sincs, hogy miről beszélsz... Kicsit korai volt az "előléptetésed"... :roll: :shock: :shock:
Szerintem ebbe nem menjünk bele, hogy kinek miről van és miről nincs fogalma, jó? :roll:
Én ilyen véleményen vagyok, te egy másikat képviselsz.

Az "előreléptetésem"-nek nem tudom hogy mi köze van ahhoz, hogy más véleményen vagyok. Ezt kifejtheted, mert lehet hogy csak én nem értem, és mégis van benne logika.

Viszont: Látom, a lényeg az volna, hogy valami(k)-el nem értesz egyet abból, amit írtam. Erre is mondjuk kitérhettél volna, és akkor beszélgetünk. De így sok értelme nem volt a hsz-ednek. :roll:
- József Attila
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.03.11. 18:23:10

Bajnoki meccsre igaz a megállapítás.

Én is sokat igazolnék, de tom hogy nem így lesz ha marad Rijkard. Attól , hogy vkinek más a véleménye még nem feltétélenül [auto_cenzúra], bár aki velem nem ért egyet az egy népművészeti cserépedény :P
Lezárt