Igaz, mert már vagy 10x tuti leírtuk...LG írta:Vmit nem elég 1x elmondani![]()
Barça Igazolások 2007-08
Vmit nem elég 1x elmondanibarca99 írta:Ugyanezeket írom én is... vagy nem olvassa senki?![]()

Ugyanezeket írom én is... vagy nem olvassa senki?

De kell mellé vkilionelmessi19 írta:1. LG, akármit mondasz, és hivatalosan akármilyen poszton is van Xabi Alonso, én nézem a pool meccseket, és védekezik, harcol, labdát szerez, és mélységből indít.

Hivatalosan Pirlo is vkp, nem is akármilyen

Ha már a Pool, akkor Sissoko, ő vkp, igazi

- Andris
- Adminisztrátor
1. LG, akármit mondasz, és hivatalosan akármilyen poszton is van Xabi Alonso, én nézem a pool meccseket, és védekezik, harcol, labdát szerez, és mélységből indít.
Ha nem is klasszikus vkp, akkor is jó lenne nekünk erre a posztra. Ha darálni kell, arra van emberünk!
2. Ha Chivu, és Abildal is szélső védők, akkor minek mindkettő?
Tudom, tudom
Chivu belsőt is játszik, de akkor meg inkább Alex.
Ha nem is klasszikus vkp, akkor is jó lenne nekünk erre a posztra. Ha darálni kell, arra van emberünk!
2. Ha Chivu, és Abildal is szélső védők, akkor minek mindkettő?

Tudom, tudom

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Sztem Xabi Alonso olyan, mintha Xavi mondjuk 3 éve egy vkp mellett játszana. De nem egy kimondott vkp. A 'pool-ben jó, de nem feledjük, hogy mindig van olyan, aki segít neki (pl.: Sissoko), nálunk viszont egyedüli lenne azon a poszton!
Haggyátok má Xabi Alonsot
NEM VKP 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mostanában középső védőt játszik a román,de volt ő balszélső is tavaly.lionelmessi19 írta:Chivu nem szélső védő?barca0417 írta:Quaresmát, Chivut, Abidalt!!![]()
Lehet, én vagyok a hülye![]()
HELP PLS
Nyáron Xabi Alonso és Daniel Alves kell!
in to exile
Nem szélső, de tud azt is játxani.lionelmessi19 írta:Chivu nem szélső védő?barca0417 írta:Quaresmát, Chivut, Abidalt!!![]()
Lehet, én vagyok a hülye![]()
HELP PLS
- Andris
- Adminisztrátor
Már akartam is írni tegnap, de most akkor megtetted helyettem.barca99 írta:És jövőre Alexhoz?
Fantasztikus védő, nagyon tud hajtani, és ügyes fiatal brazil srác!
nagyon jól járnánk vele! Ha Thuram már nem elég, márpedig kell még egy középső védő, h néha szegény Puyol is pihenjen...
Nyáron meg kéne a Bayern-t torpedózni egy ajánlattal!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
És jövőre Alexhoz? 

- Andris
- Adminisztrátor
Chivu nem szélső védő?barca0417 írta:Quaresmát, Chivut, Abidalt!!

Lehet, én vagyok a hülye

HELP PLS
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Már ott rossz, h német.LG írta:És mit szolnátok MetzelderherNyáron ingyen jöhetne, és nagyon jo védő
De hiába magas, meg odaér sok helyre. Csöpp technikája, és esze sincs a gyereknek.

- József Attila
- József Attila
És mit szolnátok Metzelderher
Nyáron ingyen jöhetne, és nagyon jo védő 

-
- Capitá del Barça
Maxit mért akarja mindenki vissz a hozni???????? Szerintem nem jó játékos csak hajt aszt az egyet tisztelem benne de nagyon gyenge játékos. Nagyon nem kell ide ez lenne a nagy igazolás.
Alex. Már vki egyszer beírta, de sztem is nagyon nagy játékos. Tegnap, már csak miatta is megnéztem az Arsenal - PSV-t. Nagyon jó védő, hihetetlenül sokat ment, igaz a tegnap 1-1-el végződő meccs, mind a két gólját ő szerezte (
), de végig 100%-ot nyújtott. Igaz, hogy még most nem hoznám, mert Thuramban még van egy jó év, és lehet, hogy jövőre is az igazi Marquezt láthatjuk, de ha nem így történik, jövő nyáron le kéne igazolni Alexet.
Chivu egyenlőre felesleges, vkp. kell. Ki kéne próbálni Zambi-t a jobb oldalon, mert ha ott is jól érezné magát, akkor mindenképpen Abidal felé kell lépéseket tennünk.

Chivu egyenlőre felesleges, vkp. kell. Ki kéne próbálni Zambi-t a jobb oldalon, mert ha ott is jól érezné magát, akkor mindenképpen Abidal felé kell lépéseket tennünk.
Igen, ezt fejtettem ki az előző oldalon...LG írta:Igen, de Xabi Alonso sem igazi vkp, miért nem lehet ezt felfogni![]()

Igen, de Xabi Alonso sem igazi vkp, miért nem lehet ezt felfogni

- Andris
- Adminisztrátor
Csak szintekkel favágóbb...Game90 írta:Sneijder kb olyan Xavi-szerű játékos.
Ugyan az a poszt, és teljesen más tudás...nem kell nekünk Sneijder, minek??

- József Attila
- József Attila
akor minek.......Game90 írta:Sneijder kb olyan Xavi-szerű játékos.
van itt olyan 3 is.......
-
- aka Game90
Sneijder kb olyan Xavi-szerű játékos.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
1 kérdés:
Wesley Sneijder védekező, vagy támadó?? hallottam már ezt is - azt is.....
Wesley Sneijder védekező, vagy támadó?? hallottam már ezt is - azt is.....