Amugy Xabi Alonso télleg nagyon jo játékos, de azért érdemes megnézni, h ő nem az a tipikus vkp

Na azért Viera sokkal jobb mint Albelda. Nem azt mondom h Albelda nem jo, mert a mostaniaknál sokkal jobb, de én nem őt támogatom arra a poxtra.antiimperialista írta:Srácok, Albeldával kapcsolatban annyit, hogy a többség Vieirát sem akarta, most meg szívjuk a fogunkat, mert nincs egy értelmes vkp a csapatban. Hentesnek hentes a valenciai, de manapság arra a posztra pont olyan játékos kell. Tetszik-nem tetszik, azon a poszton most ő a világ egyik legjobbja. Szerintem jól járnánk vele!
Volt.
Szomorú ezt olvasni, de sajnos igaz...........Másrészről, ez a meccs is egy újabb bizonyíték volt arra, hogy a csapatnak nyáron váltásra van szüksége, s vezéráldozatot is kellene hozni a keret frissítése érdekében. Ez a Barca ugyanis már nem lesz ugyanolyan harapós és dinamikus gárda, mint volt az elmúlt két évben...
Remélem jól értedaky01 írta:Abidal-ról cikkeznek a sporton és vmi 15 misit emlegetnek,és hogy bennünket preferál,ha jól értem
lionelmessi19 írta:Egyet egész nyugodtan levonhat mindenki Dani Alvestől, mert én Szombat után meggondoltam magam!Enrique írta:A hátvédszavazás végeredménye:
1. Dani Alves (15)
2. Abidal (13)
3. Lahm (4)
Nemsokára jönnek a középpályások.
Egyet egész nyugodtan levonhat mindenki Dani Alvestől, mert én Szombat után meggondoltam magam!Enrique írta:A hátvédszavazás végeredménye:
1. Dani Alves (15)
2. Abidal (13)
3. Lahm (4)
Nemsokára jönnek a középpályások.
Abidalt valahogy nemtudom elképzelni itt, nem győzött meg...Slither írta: Mert Abidallal mi bajod? (Alves gondolom ugyanazért rüheled mint én)
Mert Abidallal mi bajod? (Alves gondolom ugyanazért rüheled mint én)lionel19 írta:ugyláccik akkor rosszul látom a dolgokat, mert ezt a kettőt látnám legkevésbé szivesen a barcábanEnrique írta:A hátvédszavazás végeredménye:
1. Dani Alves (15)
2. Abidal (13)
ugyláccik akkor rosszul látom a dolgokat, mert ezt a kettőt látnám legkevésbé szivesen a barcábanEnrique írta:A hátvédszavazás végeredménye:
1. Dani Alves (15)
2. Abidal (13)
DE pontosan ilyenre...nem lehet mindenki messi szintu ladbazsonglor...ezert tamogatnam Motta kozeppalyara helyezeset a mai nap... eleg nagy darabGame90 írta:Túlságosan is keményRivaldo11 írta:Kemény, egyik legjobb a ligában!Odavágott volna keményen.Ja,és az igaz,hogy a sárga lapokat szorgalmasan gyűjti,de hihetetlen sok labdát szerez,rengeteg támadást állít megMegállítja a támadásokat az igaz, de nekünk nem egy ilyen emberre van szükségünk
Túlságosan is keményRivaldo11 írta:Kemény, egyik legjobb a ligában!Odavágott volna keményen.Ja,és az igaz,hogy a sárga lapokat szorgalmasan gyűjti,de hihetetlen sok labdát szerez,rengeteg támadást állít meg
abban a Bayernben nemtud mit tenni...ozsimiki írta:Amit Vb én produkált nem volt semmi,de ősztől kezdve amit játszik a Bayernben már egyáltalán nem kiemelkedő,nem átlagon felüliLG írta:Lahmra csak én szavaztam? Pedig messze a legjobb a felsoroltak közül.Ebben az idényben kicsit megállt a srác....persze ettől még lehet ősztől megint csak bámulunk a teljesítményétől,de jelenleg megáltt a fejlődésben
Sőt...
Amit Vb én produkált nem volt semmi,de ősztől kezdve amit játszik a Bayernben már egyáltalán nem kiemelkedő,nem átlagon felüliLG írta:Lahmra csak én szavaztam? Pedig messze a legjobb a felsoroltak közül.
Istenem...aky01 írta:Albelda _ ügy , amúgy én is mást várok erre a posztra![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=135568&