Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
KAPOTT EGY SÁRGÁT MERT POFOZKODOTT EGY JÁTÉKOSSALBadi írta:Miért van eltiltva a köv. tétmeccstől? ha jól tudom a konf. kupa döntő volt az utolsó, ott meg semmit sem csinált
Nem játszik. Mivel el van tiltva akövetkező tétmeccsről, ezért Parreira nem viszi el a barátságos meccsre se, h kísérletezzen az ő posztjának betöltésével. (Bár szerintem, ha annyit mondunk: "Kaka", akkor nem kell sokáig aggódni).Kitfisto írta:Valamit nem értek.Szerdán lesz a Horvát-Brazil meccs és azt reklámozzák hogy Ronaldinho és a többi világsztár régionkba látogat.....De ha jól tom Ronaldinho nem is játszik azon a meccsen akkor miért kiabálják Ronaldinho nevét.Én úgy tudom hogy Ronaldinho elvan tiltva de nem biztos.most akkor Ronaldinho játszik azon a meccsen?Remélem igen
![]()
Akkor megbeszélem Ronaldinhoval,Larssonnal és Decoval hogy holnap löjjenek gólt mindenképpen mert szülinapja van a barátunknak.LG írta:Még csak 15Rivaldinho írta:majdnem 2x annyi mint neked! 17 ha jól tom??
jah és happy birthday!![]()
![]()
AMugy meg kosz mindenkinek!!!![]()
Kitfisto: A kedvenc Barca játékosaim jelenleg Deco, Ronie és Larsson, azt nem tudom megmondani, h kozuluk kit szeretek legjobban. Régebbiek kozul meg F. de Boer és Kluivert
Még csak 15Rivaldinho írta:majdnem 2x annyi mint neked! 17 ha jól tom??
jah és happy birthday!
Ja tényleg!a szomszéd bácsinak!.....LG írta:Klárika le van.....Boixos írta:Klárika névnapja![]()
![]()
Valakinek ma van a szulinapja
Klárika le van.....Boixos írta:Klárika névnapja![]()
![]()
Februárban leszek 16,szóval idén még serdülőben indulok 15 éveseknél!Enrique írta:Ööö... Nem...Bodi írta:Nem emlékszel az idődre 100 gáton?![]()
![]()
![]()
Nem én voltam a húzóembere a csapatnak, az tuti, de kellettem, mert nélkülem meg kikaptunk volna... Még.. Anno..![]()
Várjál, hány éves vagy te most?
Ööö... Nem...Bodi írta:Nem emlékszel az idődre 100 gáton?![]()