Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Milannak oda a szezon. nagyon bénák.Sanama írta:Mourinho 2-0 után igy összekapta a fiait? Nem semmi.
Roma meg megint magasról bukott ugy látom :I
De a Milan kikapott... már megint
Igen, teljesen igazad van.LG írta:Az a baj, h hirtelen jön ez a generáció váltás, szépen fokozatosan kellettt volna, és már évekkel ezelőtt meg lehetett volna kezdeni. A tavalyi éve ráment a Milannak, az idei is valószinűleg, de sztem kell majd még 2-3 év, mire összeáll az új csapat.
18 éves, és már most kiszoritotta Maxwellt, amihez azért a brazil gyenge játéka is kellett, de azért mindenképp figyelemre méltó teljesitmény. Remélem sokra viszi. Ugylátszik, végre az Inter is kezd oda figyelni az utánpótlás nevelésre, most rövid időn belül két tehetség is jött, igaz Balotteli ha nem változik meg sürgőssen, nem lesz belőle semmi.Saviola írta: A Santon nevű srácból pedig lesz valaki,nagyon ügyesen tolta,már amennyit láttam.
Egyetértek! Nagyon. A nyáron Maldini visszavonul. (De mostmár tényleg.)Barcaman14 írta:Sztem a bajnoki cim sorsa ezzel eldőlt!!Az inter kerete van olyan erős hogy egy ilyen jelentős előnyt nem ad le,ráadásul biztos vagyok benne hogy mind a juve mind a milan további pontokat fog vesziteni!!Az inter a kis csapatok ellen is hozza a pontokat mig a juve(1-1 samp ellen)és a milan(1-1reggina ellen)folyamatosan vesziti el a hozhato meccseket!!Egyébként sztem a milan semmilyen cimet nem nyer idén sem!Nyáron én egy komoly fiatalitásba kezdenék a vezetőség helyében!A védősorban feltétlen kell egy biztos de ugyanakkor fiatal hátvéd!!Mig a középpályára kell egy olyan lendületes ember mint kaká!!Az egy dolog hogy pirlo és seedorf kitünően lát a pályán de semmi lendület nincs bennük!!