2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
őt jelenleg azt hiszem az inter hívja. am én 2 elküldés/elhagyás után a lábamat nem tenném be madridba. ahol nem becsülnek meg,oda nem szívesen megyek. maximálisan megértem capello urat. neki az olasz foci áll jól véleményem szerint.Sanama írta:Fabio Capello.szerintem nem josét tisztelik istenként,hanem azt,h végre egy olyan ember trenírozza a csapatot,aki képes lehet a fejeket rendbe rakni.
Fabio Capello.szerintem nem josét tisztelik istenként,hanem azt,h végre egy olyan ember trenírozza a csapatot,aki képes lehet a fejeket rendbe rakni.
Szerintem jelwaz leginkább arra az időre gondolt mikor még a szezon el sem kezdődött tavaly. Tapasztaltam én is hasonlót, de nagy megdöbbenést nem váltott ki belőlem, várható volt, hogy úgymondjam. Ott mindenkit istenként kezelnek mikor jön, mikor megy akkor meg húzzon miné' előbb.daffy írta:hol lett volna a real idén cr nélkül?jelwaz írta:Wazze, besza-behu. Mióta kiderült, hogy murinnyó lesz a Mandril edzője, azóta minden madridistának rá merevedik. Azóta zseni, császár, nem nagyképű, csak a játékosai válláról veszi le a terhet stb. Nekem semmi bajom azzal, hogy örülnek neki meg minden, de úgy tesznek, mintha évek óta rá ácsingóznának. Mint CR. Megnézném, hány embernek volt szimpatikus a metroszexuális crinya mikor még a Manchesterben hisztizett, és dobálta magát... Azóta a világ legjobbja meg mittudomén. Hallottam meg láttam is már olyan hsz-t itt is, ami korrektnek nevezhető volt, de a többség nem ilyen. Nem baj, a személyiségéhez illő csapathoz került...szavad nem lehet rá. el kéne tudni vonatkoztatni a magánéletet és a focit. azért utálni mert metroszexuális...
se josé nem a legjobb,mert saf-tól fényévekre van,rá fényezném a joy-t
cr sem a legjobb idén,de a top 5 ben ugyanúgy benne van,mint eddig.(az h csak a top5ben,az köszönhető a sérülésnek,mert azon kívül teljesít)
Miért eddig milyen bajnokságot láttál?daman írta:Ezt teljes mertekben adom! De ezt a Barcanak es a Barca drukkereknek is meg kene vegre tanulni, mert nem igazan ment pl. az Inter ellen. Tisztelet a kivetelnek. Szoval jo lenne egy sportszeru bajnoskagot latni, akarmi is a vege.gabó írta:De tudni kell veszíteni is, méghozzá emelt fővel ha lehet! Ez vonatkozik Morunhiora és az idei bajnoki küzdelmekre is a Real Madrid részről!
hol lett volna a real idén cr nélkül?jelwaz írta:Wazze, besza-behu. Mióta kiderült, hogy murinnyó lesz a Mandril edzője, azóta minden madridistának rá merevedik. Azóta zseni, császár, nem nagyképű, csak a játékosai válláról veszi le a terhet stb. Nekem semmi bajom azzal, hogy örülnek neki meg minden, de úgy tesznek, mintha évek óta rá ácsingóznának. Mint CR. Megnézném, hány embernek volt szimpatikus a metroszexuális crinya mikor még a Manchesterben hisztizett, és dobálta magát... Azóta a világ legjobbja meg mittudomén. Hallottam meg láttam is már olyan hsz-t itt is, ami korrektnek nevezhető volt, de a többség nem ilyen. Nem baj, a személyiségéhez illő csapathoz került...
meg ne lássam...a bemutatása előtt szétszednék a madridi szurkolókSanama írta:http://translate.googleusercontent.com/ ... py4R3MYQng
Vicces lenneNem hinném,hogy odamenne,de azért nyitva hagyta a kapukat. Mekkora """"poén"""" lenne.
Nemrég nyilatkozta hogy neki mindig a saját játékosai a legjobbak, amikor megkérdezték hogy Messi vagy CR. Akkor Militot mondott, szóval most nyílván "következetlen" leszChino írta:Amire leginkább kiváncsi leszek az a véleménye CR-ről és Ibráról. Az Interben még azt mondta, hogy "Ronaldo jó játékos, de biztosan nem a legjobb. Megérdemelte az aranylabdát, mert csapata megnyerte a Bl-t és a Premier League-t, de számomra Ibrahimovic a legjobb. Plusz Cr-ről lehetne még egy-két gyöngyszemet említeni.
Erre amúgy csak Mou egy korábbi nyilatkozatát tudnám felhozni még Chelsea-edzőként. "Mi, portugálok úgy mondjuk ezt otthon, hogy hozták a buszt és leparkoltak vele a gólvonalukra. Tottenham szurkolóként ideges lennék, ha az ötvenfontos jegyemért azt látnám, hogy a csapatom kizárólag védekezik." Na ezután méginkább érthető az Inter és a Chelsea taktikája ellenünk.daman írta:
Mi az, hogy akinek o a vilag legjobb edzoje, az miert szereti a focit? Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg, ha latnad is nem csak nezned akkor ez egyertelmu lenne. Ez meg megintcsak olyan, hogy nem erdemre adjak, meg nem is erkolcsi alapon a vilag legjobb edzoje valaki. Egyebkent en nem szerettem az Inter jatekat, de ez a keret erre a jatekra volt a legalkalmasabb es latjuk mi lett belole.
nem igazán arról beszéltem, h ő hiányolná a tiszteletet, a "valaki" szóval inkább az olyan gyerekekre gondoltam, akik amellett kardoskodnak, h mekkora fazon lenne a portugál.daman írta:Szerintem epphogy o leszarja, hogy ki mit gondol rola meg ki tiszteli. Egyvalamit lehet azert respektalni benne, az pedig a tudasa.Boixos írta:murinnyó senkit és semmit sem tisztel az éppen aktuális csapatán kívűl.
akkor miért várja el valaki azt, h az ellenfelei játékosai-vezetői-szurkolói közül bárki tisztelje akármilyen szinten?
sztem ebben a fsziban azon kívűl, h ő is ember, semmi mást sem kell különösebben respektálni, ugyanúgy kell hozzá viszonyulni, ahogyan ő másokhoz.
ennyi.
A mostani esetük egy kicsit más.Ez csak az érme egyik fele. Ha nyer is valamit, úgy fogják elküldeni, mint Capellót nem is olyan régen. Nyerünk, de sz.r a játék...
Ez csak az érme egyik fele. Ha nyer is valamit, úgy fogják elküldeni, mint Capellót nem is olyan régen. Nyerünk, de sz.r a játék...Mikaos írta:Így lesz, az utóbbi. Eddig minden nagy edző megbukott a Madridban. Ott az az elvárás, hogy évről-évre mindent megnyerjen a csapat, de ennek nem lehet eleget tenni. Tehát mindig bukás a vége.Boixos írta:ha murinnyo mondjuk megnyeri a bl-t a reallal, akkor az eddig sem kicsi ázsiója és egója az egekig fog nőni.
ha nem nyeri meg, sztem a kutya sem fog "emlékezni" az előbbi sikereire, egy bukott edzőként kezelik majd. legyen így.
Várom a névsort.daman írta:
Ezt mindenki, akit ismerek es valamivel tobb koze van a focihoz, mint az, hogy szurkolo, ugyanigy latja. Nehez is lenne mashogy latni. Itt is vannak boven, akik egyetertenek velemlluisllach89 írta:2: Akkor itt egyedül te "látod" a meccseket? Mi csak nézzük?
Szerintem epphogy o leszarja, hogy ki mit gondol rola meg ki tiszteli. Egyvalamit lehet azert respektalni benne, az pedig a tudasa.Boixos írta:murinnyó senkit és semmit sem tisztel az éppen aktuális csapatán kívűl.
akkor miért várja el valaki azt, h az ellenfelei játékosai-vezetői-szurkolói közül bárki tisztelje akármilyen szinten?
sztem ebben a fsziban azon kívűl, h ő is ember, semmi mást sem kell különösebben respektálni, ugyanúgy kell hozzá viszonyulni, ahogyan ő másokhoz.
ennyi.
Ezt mindenki, akit ismerek es valamivel tobb koze van a focihoz, mint az, hogy szurkolo, ugyanigy latja. Nehez is lenne mashogy latni. Itt is vannak boven, akik egyetertenek velem, szoval ne aggodj, nem csak en latom.lluisllach89 írta:2: Akkor itt egyedül te "látod" a meccseket? Mi csak nézzük?
Ezt teljes mertekben adom! De ezt a Barcanak es a Barca drukkereknek is meg kene vegre tanulni, mert nem igazan ment pl. az Inter ellen. Tisztelet a kivetelnek. Szoval jo lenne egy sportszeru bajnoskagot latni, akarmi is a vege.gabó írta:De tudni kell veszíteni is, méghozzá emelt fővel ha lehet! Ez vonatkozik Morunhiora és az idei bajnoki küzdelmekre is a Real Madrid részről!
Na errol beszeltem."A Curva Nord Nerazzurra szeretne köszönetet mondani José Mourinhónak az Internél töltött két évért. A média képmutatósága ellen irányuló tetteidnek talán soha sem lesz utóda. Az Inter együttesét támadók elleni fellépésed örökké az emlékünkben fog élni."
Mourinho egy dologban tényleg a többi edző fölött áll, ez pedig a szerénység. Ő egy kedves, antipatikus ember.daman írta:
Aki nemcsak vegignezi, hanem latja is a meccseket, annak eleg egyertelmu, hogy Mourinho manapsag a tobbi edzo felett all.
És? ez hogy jön ide? Mourinhoról volt szó...gabó írta:Azért a tavaszi Real - Barca is egy elég jól sikerült taktikai oktatófilm volt.
Párszor visszanéztem, de valóban, nem tudtam beazonosítani egy ilyen hsz után. Engem is meglepett.Fecooo írta:Tamás! légyszi olvass vissza figyelmesebben!
pont az előtted levő hsz-re írtam...
máskor légyszíves nézd meg
Nem, nem az. Teszem azt, egy tizenegyesről, arról nem etikus, de egy olyan dologról, amiről kézzelfogható bizonyíték van, arról el lehet mondani a véleményedet.-Prince- írta:El kéne dönteni, hogy sportszerű, illetve etikus dolog-e a bírók tevékenységét az ügyben érintett feleknek kommentálni, minősíteni, és ennek megfelelően, egységesen elbírálni. Tudtommal a többség álláspontja mindig is az volt, hogy csöndben kell lenni, akkor tessék úgy lenni. Ha pedig ellenkező a felfogás, akkor ne tessék a másik felet ilyenekkel vádolni.Jogos volt a kiállítása? Nem. Hazudtak? Igen, a felvételen látszik minden.
Ha ez nekem jött, csak röviden válaszolnék rá: Sajnos azért, mert Tourét és Eto'ót nem marasztalom itt mindenáron, nem kellene rögtön személyeskedni. Most én is elkezdhetném, de ezt nem akarom. Sőt, azt hiszem, most be is fejezem.egy cikkírótól azért frappánsabb válaszokat is el tudnék képzelni... már nem első alkalommal járatod le magad ezekkel, de hajrá, így tovább!