Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
daffy
Madridista

2010.05.31. 16:58:24

Sanama írta:
szerintem nem josét tisztelik istenként,hanem azt,h végre egy olyan ember trenírozza a csapatot,aki képes lehet a fejeket rendbe rakni.
Fabio Capello.
őt jelenleg azt hiszem az inter hívja. am én 2 elküldés/elhagyás után a lábamat nem tenném be madridba. ahol nem becsülnek meg,oda nem szívesen megyek. maximálisan megértem capello urat. neki az olasz foci áll jól véleményem szerint.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.31. 16:55:40

szerintem nem josét tisztelik istenként,hanem azt,h végre egy olyan ember trenírozza a csapatot,aki képes lehet a fejeket rendbe rakni.
Fabio Capello.
daffy
Madridista

2010.05.31. 16:52:21

szerintem nem josét tisztelik istenként,hanem azt,h végre egy olyan ember trenírozza a csapatot,aki képes lehet a fejeket rendbe rakni. azokon az embereken én is csak nevetek,akik szép játékot várnak az elejétől,hisz a csapat nincs egyben,nincs megfelelő erőnlétük és nem érzik eléggé egymást. a szép játékot nem tervezni kell,az jön magától. josé eddig nem játszatott szép focit sehol,de itt van a legjobb kerete hozzá az eddigiek közül. azonkívül spanyolországban elvárás a nagybetűs foci. mou leteheti az alapokat és nyerhet ezt azt,de nem tőle kell várni a csodát(a szép játék a csoda). del bosque óta először van olyan edző,akire azt lehet mondani h élcsapat szint(capello menesztése törvényszerű volt,így őt nem venném ide).
nem csodát kell várni és nem is várok,csak alázatot a csapattól.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.31. 16:46:09

daffy írta:
jelwaz írta:Wazze, besza-behu. Mióta kiderült, hogy murinnyó lesz a Mandril edzője, azóta minden madridistának rá merevedik. Azóta zseni, császár, nem nagyképű, csak a játékosai válláról veszi le a terhet stb. Nekem semmi bajom azzal, hogy örülnek neki meg minden, de úgy tesznek, mintha évek óta rá ácsingóznának. Mint CR. Megnézném, hány embernek volt szimpatikus a metroszexuális crinya mikor még a Manchesterben hisztizett, és dobálta magát... Azóta a világ legjobbja meg mittudomén. Hallottam meg láttam is már olyan hsz-t itt is, ami korrektnek nevezhető volt, de a többség nem ilyen. Nem baj, a személyiségéhez illő csapathoz került...
hol lett volna a real idén cr nélkül? :-k szavad nem lehet rá. el kéne tudni vonatkoztatni a magánéletet és a focit. azért utálni mert metroszexuális...
se josé nem a legjobb,mert saf-tól fényévekre van,rá fényezném a joy-t
cr sem a legjobb idén,de a top 5 ben ugyanúgy benne van,mint eddig.(az h csak a top5ben,az köszönhető a sérülésnek,mert azon kívül teljesít)
Szerintem jelwaz leginkább arra az időre gondolt mikor még a szezon el sem kezdődött tavaly. Tapasztaltam én is hasonlót, de nagy megdöbbenést nem váltott ki belőlem, várható volt, hogy úgymondjam. Ott mindenkit istenként kezelnek mikor jön, mikor megy akkor meg húzzon miné' előbb.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
aure
Barça B

2010.05.31. 16:40:44

daman írta:
gabó írta:De tudni kell veszíteni is, méghozzá emelt fővel ha lehet! Ez vonatkozik Morunhiora és az idei bajnoki küzdelmekre is a Real Madrid részről!
Ezt teljes mertekben adom! De ezt a Barcanak es a Barca drukkereknek is meg kene vegre tanulni, mert nem igazan ment pl. az Inter ellen. Tisztelet a kivetelnek. Szoval jo lenne egy sportszeru bajnoskagot latni, akarmi is a vege.
Miért eddig milyen bajnokságot láttál?

2009/2010: A Barca elverte 2x a Realt => megnyerte a bajnokságot (annak ellenére hogy CR kritizálta a bírókat, aminek következtében érdekes ítéletek születtek nem pont a Barca javára)
2008/2009: A Barca megnyert mindent, aki azt mondja hogy a Real bármelyik fronton felvehette volna a versenyt, annak ez a sport nem való...
2007/2008: A Barca gyenge volt, a Real nem annyira => Real bajnok, nincs mit szépíteni
...-2007: Frank és a csapat szerzett pár trófát ide, a Real némi tapasztalatot szerezhetett volna, de még ezt se használták fel.

Hogy Mourinho beválik-e a jövő kérdése, de szerintem alap, hogy nem lehet csak a "legjobb edzővel" és csak a "legjobb csapattal" maradandót alkotni. Barca is bukott már meg bivaly erős kerettel. Se Frank se Pep nem volt egy agyonsztárol edző mielőtt idejött, és tettek le az aztalra, nem is keveset.
daffy
Madridista

2010.05.31. 16:37:16

jelwaz írta:Wazze, besza-behu. Mióta kiderült, hogy murinnyó lesz a Mandril edzője, azóta minden madridistának rá merevedik. Azóta zseni, császár, nem nagyképű, csak a játékosai válláról veszi le a terhet stb. Nekem semmi bajom azzal, hogy örülnek neki meg minden, de úgy tesznek, mintha évek óta rá ácsingóznának. Mint CR. Megnézném, hány embernek volt szimpatikus a metroszexuális crinya mikor még a Manchesterben hisztizett, és dobálta magát... Azóta a világ legjobbja meg mittudomén. Hallottam meg láttam is már olyan hsz-t itt is, ami korrektnek nevezhető volt, de a többség nem ilyen. Nem baj, a személyiségéhez illő csapathoz került...
hol lett volna a real idén cr nélkül? :-k szavad nem lehet rá. el kéne tudni vonatkoztatni a magánéletet és a focit. azért utálni mert metroszexuális...
se josé nem a legjobb,mert saf-tól fényévekre van,rá fényezném a joy-t
cr sem a legjobb idén,de a top 5 ben ugyanúgy benne van,mint eddig.(az h csak a top5ben,az köszönhető a sérülésnek,mert azon kívül teljesít)
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.05.31. 16:31:50

Wazze, besza-behu. Mióta kiderült, hogy murinnyó lesz a Mandril edzője, azóta minden madridistának rá merevedik. Azóta zseni, császár, nem nagyképű, csak a játékosai válláról veszi le a terhet stb. Nekem semmi bajom azzal, hogy örülnek neki meg minden, de úgy tesznek, mintha évek óta rá ácsingóznának. Mint CR. Megnézném, hány embernek volt szimpatikus a metroszexuális crinya mikor még a Manchesterben hisztizett, és dobálta magát... Azóta a világ legjobbja meg mittudomén. Hallottam meg láttam is már olyan hsz-t itt is, ami korrektnek nevezhető volt, de a többség nem ilyen. Nem baj, a személyiségéhez illő csapathoz került...
daffy
Madridista

2010.05.31. 16:31:22

Sanama írta:http://translate.googleusercontent.com/ ... py4R3MYQng

Vicces lenne :) Nem hinném,hogy odamenne,de azért nyitva hagyta a kapukat. Mekkora """"poén"""" lenne.
meg ne lássam...a bemutatása előtt szétszednék a madridi szurkolók
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.31. 15:41:15

http://translate.googleusercontent.com/ ... py4R3MYQng

Vicces lenne :) Nem hinném,hogy odamenne,de azért nyitva hagyta a kapukat. Mekkora """"poén"""" lenne.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.31. 15:03:43

ma volt műgirnyó bemutatása, és az interjújából ez a részlet tetszett a legjobban:

„Nem vagyok provokátor..."

áááá dehogy :lol: :lol: :lol:
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2010.05.30. 21:01:36

Chino írta:Amire leginkább kiváncsi leszek az a véleménye CR-ről és Ibráról. Az Interben még azt mondta, hogy "Ronaldo jó játékos, de biztosan nem a legjobb. Megérdemelte az aranylabdát, mert csapata megnyerte a Bl-t és a Premier League-t, de számomra Ibrahimovic a legjobb. Plusz Cr-ről lehetne még egy-két gyöngyszemet említeni.
Nemrég nyilatkozta hogy neki mindig a saját játékosai a legjobbak, amikor megkérdezték hogy Messi vagy CR. Akkor Militot mondott, szóval most nyílván "következetlen" lesz
Chino
Llegenda del Barça

2010.05.30. 20:44:15

daman írta:
Mi az, hogy akinek o a vilag legjobb edzoje, az miert szereti a focit? Ha ertenel valamit a jatekhoz, rajonnel, hogy o a legjobb edzo jelenleg, ha latnad is nem csak nezned akkor ez egyertelmu lenne. Ez meg megintcsak olyan, hogy nem erdemre adjak, meg nem is erkolcsi alapon a vilag legjobb edzoje valaki. Egyebkent en nem szerettem az Inter jatekat, de ez a keret erre a jatekra volt a legalkalmasabb es latjuk mi lett belole.
Erre amúgy csak Mou egy korábbi nyilatkozatát tudnám felhozni még Chelsea-edzőként. "Mi, portugálok úgy mondjuk ezt otthon, hogy hozták a buszt és leparkoltak vele a gólvonalukra. Tottenham szurkolóként ideges lennék, ha az ötvenfontos jegyemért azt látnám, hogy a csapatom kizárólag védekezik." Na ezután méginkább érthető az Inter és a Chelsea taktikája ellenünk.

Amire leginkább kiváncsi leszek az a véleménye CR-ről és Ibráról. Az Interben még azt mondta, hogy "Ronaldo jó játékos, de biztosan nem a legjobb. Megérdemelte az aranylabdát, mert csapata megnyerte a Bl-t és a Premier League-t, de számomra Ibrahimovic a legjobb. Plusz Cr-ről lehetne még egy-két gyöngyszemet említeni.

Csak azért szemezgetek ezek az aranyköpések közül, mert most sok minden el fog dőlni és kiváncsi vagyok mennyire következetes. De ahogy eddig tapasztaltam meglepődnék ha a nyilatkozatai normális véleményt tükröznének.

A kedvencemet azért még megemlítem:

" Ha kényelmes állásra vágynék, maradok Portóban. csodálatos kék kispad, Bl-trófea, Isten - és Isten után én."
Forca Barca!!!!
Iniesta4ever
Barça B

2010.05.30. 20:12:24

http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/7754

Real - Milan öregfiúk!!! Zizu ,Figo ,Maldini ,Rui Costa, Cafu stb....
2:6! Blaugrana!!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.30. 17:16:18

daman írta:
Boixos írta:murinnyó senkit és semmit sem tisztel az éppen aktuális csapatán kívűl.
akkor miért várja el valaki azt, h az ellenfelei játékosai-vezetői-szurkolói közül bárki tisztelje akármilyen szinten?
sztem ebben a fsziban azon kívűl, h ő is ember, semmi mást sem kell különösebben respektálni, ugyanúgy kell hozzá viszonyulni, ahogyan ő másokhoz.
ennyi.
Szerintem epphogy o leszarja, hogy ki mit gondol rola meg ki tiszteli. Egyvalamit lehet azert respektalni benne, az pedig a tudasa.
nem igazán arról beszéltem, h ő hiányolná a tiszteletet, a "valaki" szóval inkább az olyan gyerekekre gondoltam, akik amellett kardoskodnak, h mekkora fazon lenne a portugál.
"egy-két" cucc leesett neki, az tény. ettől függetlenül egy rendkívűl nagyarcú, a sikereit kezelni nem tudó fallosz.
de egyszer el fog jönni neki is a nagy pofáraesés, mint mindenkinek, aki magát ennyire felmagasztalja.
remélem, madridi színekben éri ez a "baleset".
PUYOL-XAVI-INIESTA
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.30. 11:11:13

Ez csak az érme egyik fele. Ha nyer is valamit, úgy fogják elküldeni, mint Capellót nem is olyan régen. Nyerünk, de sz.r a játék...
A mostani esetük egy kicsit más.
Most mindenki megváltásként várja ott Mourinhot, voltak hangok a BL elődöntő előtt is, de mióta kivertek minket azóta néhány kivételt leszámítva szinte mindenki fanatikus Mourinho szurkoló lett... Ezzel a hatalmas felhajtással körülötte, nekem úgy tűnik, mintha ellőtték volna az utolsó puskaporukat, mintha ez lenne az utolsó szalmaszál amibe bele tudnak kapaszkodni. Annyira beleélik magukat, hogy csak a szpesölván tud rajtuk segíteni, hogy emiatt teljes mértékben ki is zárják a kudarc lehetőségét, csak tudnám, mihez fognak kezdeni akkor, ha mégsem válik be.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.05.30. 10:58:25

Mikaos írta:
Boixos írta:ha murinnyo mondjuk megnyeri a bl-t a reallal, akkor az eddig sem kicsi ázsiója és egója az egekig fog nőni.
ha nem nyeri meg, sztem a kutya sem fog "emlékezni" az előbbi sikereire, egy bukott edzőként kezelik majd. legyen így.
Így lesz, az utóbbi. Eddig minden nagy edző megbukott a Madridban. Ott az az elvárás, hogy évről-évre mindent megnyerjen a csapat, de ennek nem lehet eleget tenni. Tehát mindig bukás a vége.
Ez csak az érme egyik fele. Ha nyer is valamit, úgy fogják elküldeni, mint Capellót nem is olyan régen. Nyerünk, de sz.r a játék... :roll:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.05.30. 10:58:11

daman írta:
lluisllach89 írta:2: Akkor itt egyedül te "látod" a meccseket? Mi csak nézzük?
Ezt mindenki, akit ismerek es valamivel tobb koze van a focihoz, mint az, hogy szurkolo, ugyanigy latja. Nehez is lenne mashogy latni. Itt is vannak boven, akik egyetertenek velem
Várom a névsort.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daman
Barça B

2010.05.30. 10:43:19

Boixos írta:murinnyó senkit és semmit sem tisztel az éppen aktuális csapatán kívűl.
akkor miért várja el valaki azt, h az ellenfelei játékosai-vezetői-szurkolói közül bárki tisztelje akármilyen szinten?
sztem ebben a fsziban azon kívűl, h ő is ember, semmi mást sem kell különösebben respektálni, ugyanúgy kell hozzá viszonyulni, ahogyan ő másokhoz.
ennyi.
Szerintem epphogy o leszarja, hogy ki mit gondol rola meg ki tiszteli. Egyvalamit lehet azert respektalni benne, az pedig a tudasa.
lluisllach89 írta:2: Akkor itt egyedül te "látod" a meccseket? Mi csak nézzük?
Ezt mindenki, akit ismerek es valamivel tobb koze van a focihoz, mint az, hogy szurkolo, ugyanigy latja. Nehez is lenne mashogy latni. Itt is vannak boven, akik egyetertenek velem, szoval ne aggodj, nem csak en latom.
gabó írta:De tudni kell veszíteni is, méghozzá emelt fővel ha lehet! Ez vonatkozik Morunhiora és az idei bajnoki küzdelmekre is a Real Madrid részről!
Ezt teljes mertekben adom! De ezt a Barcanak es a Barca drukkereknek is meg kene vegre tanulni, mert nem igazan ment pl. az Inter ellen. Tisztelet a kivetelnek. Szoval jo lenne egy sportszeru bajnoskagot latni, akarmi is a vege.
"A Curva Nord Nerazzurra szeretne köszönetet mondani José Mourinhónak az Internél töltött két évért. A média képmutatósága ellen irányuló tetteidnek talán soha sem lesz utóda. Az Inter együttesét támadók elleni fellépésed örökké az emlékünkben fog élni."
Na errol beszeltem.
Gali
Capitá del Barça

2010.05.29. 22:48:51

daman írta:
Aki nemcsak vegignezi, hanem latja is a meccseket, annak eleg egyertelmu, hogy Mourinho manapsag a tobbi edzo felett all.
:wink:
Mourinho egy dologban tényleg a többi edző fölött áll, ez pedig a szerénység. Ő egy kedves, antipatikus ember.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2010.05.29. 22:27:27

gabó írta:Azért a tavaszi Real - Barca is egy elég jól sikerült taktikai oktatófilm volt.
És? ez hogy jön ide? Mourinhoról volt szó...
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.05.29. 22:23:19

Fecooo írta:Tamás! légyszi olvass vissza figyelmesebben! ;)

pont az előtted levő hsz-re írtam... :roll:

máskor légyszíves nézd meg
Párszor visszanéztem, de valóban, nem tudtam beazonosítani egy ilyen hsz után. Engem is meglepett.

Akkor én kérek elnézést. (Legalább már tudod a véleményem a Touré-Eto'o ügyről :) ) Na de erről majd bővebben máskor és más topicban.

(Meg már azt hittem, valami hülyeséget mondtam. Sry.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára B. Tamás 2010.05.29. 22:29:06-kor.
.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.05.29. 22:16:31

murinnyó senkit és semmit sem tisztel az éppen aktuális csapatán kívűl.
ennyi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
levproff
Director del Fútbol

2010.05.29. 22:09:32

Vicces lett volna, ha átmész személyeskedésbe.
Lett volna mit visszaszívni. :lol:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.29. 22:05:19

Tamás! légyszi olvass vissza figyelmesebben! ;)

pont az előtted levő hsz-re írtam... :roll:

máskor légyszíves nézd meg, h ki idéz tőlem...

szerk: levproff, így van! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.05.29. 22:10:29-kor.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.05.29. 22:00:40

-Prince- írta:
Jogos volt a kiállítása? Nem. Hazudtak? Igen, a felvételen látszik minden.
El kéne dönteni, hogy sportszerű, illetve etikus dolog-e a bírók tevékenységét az ügyben érintett feleknek kommentálni, minősíteni, és ennek megfelelően, egységesen elbírálni. Tudtommal a többség álláspontja mindig is az volt, hogy csöndben kell lenni, akkor tessék úgy lenni. Ha pedig ellenkező a felfogás, akkor ne tessék a másik felet ilyenekkel vádolni.
Nem, nem az. Teszem azt, egy tizenegyesről, arról nem etikus, de egy olyan dologról, amiről kézzelfogható bizonyíték van, arról el lehet mondani a véleményedet.
egy cikkírótól azért frappánsabb válaszokat is el tudnék képzelni... már nem első alkalommal járatod le magad ezekkel, de hajrá, így tovább!
Ha ez nekem jött, csak röviden válaszolnék rá: Sajnos azért, mert Tourét és Eto'ót nem marasztalom itt mindenáron, nem kellene rögtön személyeskedni. Most én is elkezdhetném, de ezt nem akarom. Sőt, azt hiszem, most be is fejezem.
.
Lezárt