Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2évvel érettebb,és testközelből látta GDS bukását.Gondolom ez is hathat rá.LG írta:talán segithet Thiagonak, h 2 évvel érettebb. Igazából Dos Santoson is látszott, h isten adta tehetség, a válogatottban ezt rendre meg is tudja mutatni, csak a klubcsapataiban nem jött be neki az élet, remélem, most, h visszatér a PD-be visszatér a helyes útra.
nem azért, igazad van, csak régen írtál már, vagy legalábbis én régen olvastamdaffy írta:mermostmer? kicsit varni kell,lehetoseg kell. a jo meccsek utan nem kell xavizni,de ha gyengebb,akkor turelem kell. ha ott fog tartani,mint bojan,akkor lehet aggodni,addig nem.Tocy írta:Már hiányoltalak daffy![]()
Meg Hleb, aki kifejezetten Pep kérésére érkezett. Vagy a leirhatatlan nevű ukrán, aki elején bohóckodott egy kicsit, de aztán már nem nagyon játszott. Ceseres szintén nem nagyon kapott lehetőséget. A kölcsönadott emberekről nem is beszélve.Ilúvatar írta:egy az egyben ugyanezt mondta Bojanra is...Bobberto írta:Nem tudom elképzelni, hogy Pep-től ne kapná meg az elegendő játéklehetőséget. Több okból is, pl.: nem kapott volna felnőtt szerződést az első csapathoz és nem mondta volna Pep már a szezon végén, hogy igenis számít Thiago-ra és jelentős szerepet szán neki.
Értem amit mondasz, ebben is van vmi. De én Fabregastól és Keitától féltem elsősorban, mert ha nem kap elég lehetőséget, nem tud bizonyítani. Ha megkapja, akkor ráérünk saját magától félteni. Valóban eddig eléggé hasonló pályát fut be, mint Dos Santos. Csak a mexikói akkor 2 évvel fiatalabb volt, nem tudom, h ennek kell-e jelentőséget tulajdonítani, de talán segithet Thiagonak, h 2 évvel érettebb. Igazából Dos Santoson is látszott, h isten adta tehetség, a válogatottban ezt rendre meg is tudja mutatni, csak a klubcsapataiban nem jött be neki az élet, remélem, most, h visszatér a PD-be visszatér a helyes útra.d írta:Én se Csecstől, se Keitától nem féltem Thiagot, én önmagától féltem. Tudom, hogy ez nem jól megfogható dolog és erősen vitatható vélemény, de félek, hogy "eldossantososodik". Van valami a viselkedésében, ami engem arra figyelmeztet, hogy komoly gondok lehetnek még mentálisan a sráccal. Ne legyen igazam!
Természetesen, Pep is hibázik, ahogy minden más ember, viszont kétlem Thiago esetében, hogy az lenne mint Bojan-nal. Thiago nem akárhogy teljesít már a felkészülési meccseken, ami teljesen érthető, hisz bizonyít, de ezt Pep is jól tudja. Száz szónak is egy a vége, ezt most még lehetetlen megjósolni, mit hogyan fog variálni.Varatrix írta:Teljesen igaz. Nem minden arany ami fénylik. Guardola sem egy szent. beszél ő is össze vissza.Mihu írta:Pep mindenkinek azt mondja hogy nagyon fontos tagja a csapatnak és nagy szerepet szán neki.
Én azon emberek közé tartozok, aki az mondják Thiago Sí, fabregas, No, de azért is hosszabíthattak Thiagoval, hogy jövőre drágábban adják el. Valahogy nem hiszek Cesc és Thiago "kopatibiltásában". Vagy inkább Xavi, Iniesta, Thiago, Fabregas kompatibilitásában. Itt garantált, hogy valaki nem lesz elégedett. Remélem úgy érünk az ügy végére, hogy nem jön Cesc. Persze ha mégis jön, hát nem fogom utálni, de kiváncsi leszek Pep hogyan oldja meg...Nem tudom elképzelni, hogy Pep-től ne kapná meg az elegendő játéklehetőséget. Több okból is, pl.: nem kapott volna felnőtt szerződést az első csapathoz és nem mondta volna Pep már a szezon végén, hogy igenis számít Thiago-ra és jelentős szerepet szán neki.
Teljesen igaz. Nem minden arany ami fénylik. Guardola sem egy szent. beszél ő is össze vissza.Mihu írta:Pep mindenkinek azt mondja hogy nagyon fontos tagja a csapatnak és nagy szerepet szán neki.
Én azon emberek közé tartozok, aki az mondják Thiago Sí, fabregas, No, de azért is hosszabíthattak Thiagoval, hogy jövőre drágábban adják el. Valahogy nem hiszek Cesc és Thiago "kopatibiltásában". Vagy inkább Xavi, Iniesta, Thiago, Fabregas kompatibilitásában. Itt garantált, hogy valaki nem lesz elégedett. Remélem úgy érünk az ügy végére, hogy nem jön Cesc. Persze ha mégis jön, hát nem fogom utálni, de kiváncsi leszek Pep hogyan oldja meg...Nem tudom elképzelni, hogy Pep-től ne kapná meg az elegendő játéklehetőséget. Több okból is, pl.: nem kapott volna felnőtt szerződést az első csapathoz és nem mondta volna Pep már a szezon végén, hogy igenis számít Thiago-ra és jelentős szerepet szán neki.
Véleményem szerint, Bojan kapott 1-2 olyan meccset, ahol bizonyíthatott is volna, de vele főképp fejben voltak gondok. Láthattuk pár éve mire is képes, de az utóbbi időben annyira leromlott a játéka, hogy csak vesztettünk vele a pályán. Nah meg nem érdemes összehasonlítani a 2 játékost megítélendő teljesítményt, hiszen az egyiknél a gólok, helyzetek, helyzetbe kerülések (elmozgások,lemozgások) jelentik, míg Thiago esetében a passzok, meglátások sikeressége, a pályán való meglátások, néhol cselezés és gól az ős esetében is.Ilúvatar írta:egy az egyben ugyanezt mondta Bojanra is...Bobberto írta:Nem tudom elképzelni, hogy Pep-től ne kapná meg az elegendő játéklehetőséget. Több okból is, pl.: nem kapott volna felnőtt szerződést az első csapathoz és nem mondta volna Pep már a szezon végén, hogy igenis számít Thiago-ra és jelentős szerepet szán neki.
Bezony...Mihu írta:Pep mindenkinek azt mondja hogy nagyon fontos tagja a csapatnak és nagy szerepet szán neki. Szegény Milito-t is ezzel a dumával etette meg, sikerült is maradásra bírni, azért, hogy a tavaszi szezonban ne játszon csak vagy 2 meccset...kamu duma az egész. De hát nem mondhatja senkinek azt hogy fiam te ne számíts játéklehetőségre, mert milyen hangulatot teremtene az öltözőben...
Pep mindenkinek azt mondja hogy nagyon fontos tagja a csapatnak és nagy szerepet szán neki. Szegény Milito-t is ezzel a dumával etette meg, sikerült is maradásra bírni, azért, hogy a tavaszi szezonban ne játszon csak vagy 2 meccset...kamu duma az egész. De hát nem mondhatja senkinek azt hogy fiam te ne számíts játéklehetőségre, mert milyen hangulatot teremtene az öltözőben...Ilúvatar írta:egy az egyben ugyanezt mondta Bojanra is...Bobberto írta:Nem tudom elképzelni, hogy Pep-től ne kapná meg az elegendő játéklehetőséget. Több okból is, pl.: nem kapott volna felnőtt szerződést az első csapathoz és nem mondta volna Pep már a szezon végén, hogy igenis számít Thiago-ra és jelentős szerepet szán neki.
egy az egyben ugyanezt mondta Bojanra is...Bobberto írta:Nem tudom elképzelni, hogy Pep-től ne kapná meg az elegendő játéklehetőséget. Több okból is, pl.: nem kapott volna felnőtt szerződést az első csapathoz és nem mondta volna Pep már a szezon végén, hogy igenis számít Thiago-ra és jelentős szerepet szán neki.
mermostmer? kicsit varni kell,lehetoseg kell. a jo meccsek utan nem kell xavizni,de ha gyengebb,akkor turelem kell. ha ott fog tartani,mint bojan,akkor lehet aggodni,addig nem.Tocy írta:Már hiányoltalak daffy![]()
Nem! Én akkor fogok kibukni de nagyon. Amikor idejön Fabre, Thiago végig padozza a szezont egy-két kupamecs kivételével. Év végén úgy dönt, hogy eligazol, mert tehetségesebbnnek érzi magát ennél. Utána őt év múlva meg 50 millióért vissza akajrák szerezni. Magyarázhatnak nekem a rotációról meg hasonló érdekességekről, de jelenleg az a tapasztalatom, hogy Guardiola a 80. perc előtt nem cserél, és vannak favorizált játékosai akiket játszat, amivel nincs is gond amíg vannak eredmények, de ezért nem kell nekünk túl bő keret.ab1daL írta:Azért gondolom Pep se annyira kérné Fabret, ha nem tudna valamelyiküknek(Cesc+Thiago) elég játéklehetőséget biztosítani.
Egyébként miért mindenki így áll a dologhoz, hogy ha jön Cesc akkor mi lesz Thiagoval? (persze ez az oldala a dolognak a húzosabb) De gondoljatok bele, olyan középpályánk lenne... Nem is tudom mikor, és hol volt ilyen utoljára. (Cesc, Xavi, Iniesta, Busquets, Thiago, Mascherano)
u.i.: gygerike megmondta a tutit
Ha még nem játszott a felnott válogatottban(úgy tudom, még nem), akkor lehetne brazil felnott válogatott.Messa írta:Amúgy Thiago lehetne még brazil válogatott?
Gondolom egyébként nem lesz, de ez az emberke visszahozhatna az igazi brazil fociból valamit a válogatottba.
Azért gondolom Pep se annyira kérné Fabret, ha nem tudna valamelyiküknek(Cesc+Thiago) elég játéklehetőséget biztosítani.Varatrix írta:Ha jön Fabre akkor viszont Thiagonak befellegzett. Semmi játéklehetőséget nem fog kapni 3 világklasszis melett.
Baaszodj meg hülye kis FaaszSanama írta:ha a kedvenc játékosod,legalább tudhatnád,hogy 20 évesgygerike írta:Teljesen vicc ami itt megy szerintem. Thiago a kedvenc játékosom már most de elfogultság nélkül tudom azt mondani hogy ő a jövő. 18 éves gyerek alig volt pár meccse a felnőtt csapatban de sokan már most csodát várnak tőle, nem tudom Iniesta vagy akár Xavi letudott-e hozni eladott labda nélkül meccset. Abba is gondoljuk bele hogy ők ilyenkor hol tartottak.
és nem csodát várunk tőle,csupán azt nem értem,hogy miért kell már félistenként kezelni, 2 gól után?Már néhányan Xavival emlegetik egy lapon.. mire fel?
Sztem semmivel nem szór el több labdát, mint Iniesta. Teljesen objektív vélemény, imádom mind a kettőt.Tocy írta:Már hiányoltalak daffy![]()
Egyébként de, igenis jópár lasztit elszór, most ezen a két meccsen éppen nem volt olyan veszélyes szitu, de bajnokságban volt...ami nyilván még javulni fog, nem lehúzni akarom, mert nagyon tetszik a játéka, csak azért nem kéne Xavihoz mérni...