MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG? MOST ŐRŰLJEK MEG?
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ezt a leállitatom fél méterrel arébb mással- szabdrugás akkor luzerség ilynenből se lött még ember golt nyilván a kirepülö ember már a szájában van általában. ez olyan minta kisszöglet... gyász
jóóóó. Ez volt az utolsó meccs amit megnéztem az idény során. csak felidegesítem magamat ezen a tötyörgésen. Busguets mit keres a páyán? EZ NEM EGY FELKÉSZÜLÉSI MECCS! Erre meglátom Keitat melegíteni. lol. Touré mit pihen a padon vazze? Világ egyik legjobb vkp-ja erre kevesebbet jatszik mint egy Busquets... hihetetlen .. ááá
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025