Zozzy 5 írta:Az afrikaiak már bizonyítottak, ezt el kell ismerned. Vieira, Makelele, Diarra, Essien, Appiah. Soroljam? A romboló szót szerintem te túl szó szerint veszed. Mi (legalábbis én) egy olyan afrikai robotról beszélünk aki fizikailag verhetetlen, jól fejel és lepattannak róla az emberek. A romboló szó kb ugyan anynira igaz rájuk mint a világ összes vkp-jára. Ezen a poszton megkövetelt már mapanság a keménység, néhol a durvaság.
Labdákat ugyan úgy megszereznék mint Xabi Alonso vagy Cambiasso, legfeljebb nem rugnak gólt a félpályán túlról. Azthiszem ez még elnézhető.
Abban egyetértünk, hogy a világ legjobb vkp-i mind fekete bőrűek, csak azt a tényt felejtitek el, hogy jelenleg szerintem nincs ilyen vkp a piacon. Kit vennél meg? Alou Diarra, Appiah, ugyan már... Ők nem valók a Barcába. Az általad említetteket bármelyik pillanatban elfogadnám Appiah kivételével (Mi a francért játszana Törökországban, ha akkora májer lenne, miért nem marasztalták a Juvénál?), csakhát nem véletlenül ragaszkodnak hozzájuk ennyire. Ezért is kardoskodtam én annyira Vieira leigazolása mellett, mert őt bagóért megvehettük volna... Csak hát sokan azon az állásponton voltak/tok, hogy majd az Edmilson Motta kettős megoldja a feladatot. Jól láthatóan mégsem sikerült nekik...