Vinnétek ti is szivesen! Ne kezeld már ugy mintha le lenne tojva az egész!
Én csak a saját nevemből beszélek, nem más helyett!

Biztos a játékosok, meg a legtöbb szurkolónak fontos, de NEKEM nem. (nem most találom ezt ki, hogy kiestünk, mindig is így voltam vele) Tényleg csak azt sajnálom, hogy x reál meccsel kevesebbet látok idén, illetve a cserembereket se nagyon fogom látni. Szerintem végig csak nekik kellene játszaniuk a kupában, tegnap is felesleges volt berakni RVN-t vagy Robinhot.
A kupa sem viccből van kitalálva! Jóhogy nem már szégyen megnyerni! Jó tulzok, de azért akkor se kéne igy lenézni!
Nem nézem le, csak engem maga a kupa hidegen hagy. Szép dolog megnyerni, ha ti nyeritek, akkor grtulálni fogok, mert jopár csapatot le kell győzni hozzá, ráadásul hétközi plussz meccseken.
Remélem amikor a Roma kiver titeke a BL-ből akkor is ezt mondod
Inkább egy bl, mint 10 spanyol kupa...Szóval nem fogom ezt mondani. Ettől függetlenül idén nem sok esélyünk van a Bl-re, nincs még ez a csapat olyan szinten. Ha túl jutunk a Rómán, az már nagyon jó, ha elődöntőbe jutunk az már kiváló!!
örültem volna,ha mondjuk a kupadöntőben visszavághattunk volna az el classicoért
Nekem megfelel majd a szuperkupa is!

Bár az sajnos rossz időpontban van. És még annyit se ér, mint a spanyol kupa. De Reál-Barca meccset mindig szívesen nézek.