Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is így gondolom. VV hatalmasat hibázott, már nem először.Capon írta:Én akárki akármit mond valdes nyakába varrom.cps46 írta:3 ember hozta össze a gólt: Abidal, Luis Garcia és a játékvezető.
Valdesről meg annyit, hogy függőlegesen ugrott fel, és mire leérkezett már vastagon a gólvonalon belül volt, magyarul vagy megtanult repülni, és levegőben irányt változtatni, vagy alaposan meglökték. De még ha csak kicsit is löktek volna, az sem szabályos. 5-ösön belül a kapusnak a közelébe sem szabad menni.
vagy neki kéne letaglózni mindenkit... az én egyik régi kapus ismerősöm már alapból úgy ugrott fel az ilyeneknél, hogy a csavaros stoplis az ellenfél gyomrában végződött (más kérdés, hogy undorítóan hentes kapus voltcps46 írta:3 ember hozta össze a gólt: Abidal, Luis Garcia és a játékvezető.
Valdesről meg annyit, hogy függőlegesen ugrott fel, és mire leérkezett már vastagon a gólvonalon belül volt, magyarul vagy megtanult repülni, és levegőben irányt változtatni, vagy alaposan meglökték. De még ha csak kicsit is löktek volna, az sem szabályos. 5-ösön belül a kapusnak a közelébe sem szabad menni.
Mi egykapuztunk a Betis ellen, a Madrid meg egy kontrával nyert, nekem ez mindent elmond.Perrero írta:menczel írta:mévan az hogy a margitnak minden bejön mindent bemákolnak nekünk meg semmi?Mi kb ugyanígy vertük a Betist...
Én akárki akármit mond valdes nyakába varrom.cps46 írta:3 ember hozta össze a gólt: Abidal, Luis Garcia és a játékvezető.
jó, mondjuk ez nem így működik... nem lehetett ott méregetni meg erőből lőni...egy másodperc alatt zajlott le az egész... épp hogy bele tudott érni a labdába estében... a védő meg belerakta a fejét... nem volt az olyan egyszerű szitu, mint amilyennek látszikKomiszka írta:Örülök az emberelőnynek de nemárhogy ez kelljen ahhoz, hogy lenyomjunk egy Espanyolt.... Valdes is mit művel ezt még a megye 2-ben játszó Pista bácsi is kiütötte volna, nem is értem mit gondol néha Valdes. Az egyenlítésünk meg ott volt a 37. percben Henry lábában. 4 méterről azért illet volna belőni és nem a védő fejére belsőzni, rá kellett volna bikázni izomból aztán reagálja le a védő a gyors labdát.
Bocccs!!! Csak közben formáción is gondolkodtam h menjen-e balszélre Ini 1el hátrébb meg ilyenek. De legközelebb pls gúnyósabban mondd nagyra értékelném!szajko írta:Henry bent van ne zavarjon...lluisllach89 írta:NAAA!!! EZAZ!!! Sergi nem játszott rosszul de kell a csere nehogy ő is megkapja. Félidőben Yaya jöjjön!!! Később pedig akár Keita, Henry, Bojan eredménytől függően!!
Akkor meg benne lett volna hogy lyukat rúg, vagy kibombázza a nézőtérre. Akkor meg az lett volna a baj hogy miért nem próbálta okosan belsővel elrúgni...Komiszka írta:Örülök az emberelőnynek de nemárhogy ez kelljen ahhoz, hogy lenyomjunk egy Espanyolt.... Valdes is mit művel ezt még a megye 2-ben játszó Pista bácsi is kiütötte volna, nem is értem mit gondol néha Valdes. Az egyenlítésünk meg ott volt a 37. percben Henry lábában. 4 méterről azért illet volna belőni és nem a védő fejére belsőzni, rá kellett volna bikázni izomból aztán reagálja le a védő a gyors labdát.
Ez a szomorú. Megint antiszerencsések vagyunk, az ellenfél gyenge, egy támadásból gólt találtak, a bíró segítségével.szajko írta:Amit az Espanol művel az a foci karikatúrája...
Nem az de annyi meccsen kaptunk már sárgát meg ilyen-olyan szabálytalanságokat most végre ha nem is teljesen szabályosan de visszakaptunk valamit az előző meccseken elkövetett "szabálytalanságok" balszerencsés megítélése miatt...G-Jay írta:Ez nem piros.
G.
Henry bent van ne zavarjon...lluisllach89 írta:NAAA!!! EZAZ!!! Sergi nem játszott rosszul de kell a csere nehogy ő is megkapja. Félidőben Yaya jöjjön!!! Később pedig akár Keita, Henry, Bojan eredménytől függően!!
a góljuk meg érvénytelen volt.G-Jay írta:Ez nem piros.
G.