Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hozzá nem értő emberként azt mondom frankóLa Pulga írta:Maradonásom milyen lett?
http://kepfeltoltes.hu/080308/barca_www ... es.hu_.jpgSaviola írta:Ilyet Barcásban valaki ?
Ezt hogy értetted?Cooltiszo írta:Hát úgytűnik, hogy 1-2 hónapon belül hihetetlenül szoros lesz a verseny!
Folyamatosan emelkednek a munkák színvonalai, nálam Balboa egyelőre kicsit jobb mint La Pulga, de ez is csak a verseny színvonalát emeli, hiszen mindig egyre jobbra kell mindenkinek törekedni.
Barcafeconak jegyezném meg mint észrevételt, hogy én a helyében mostmár a "letisztulásra" törekednék, mint lehet látni Bolhácskánál, Balboánál, és leginkább Poldinál, úgy emelhetném még magasabbra munkái színvonalát.
Poldinak meg azt javasolnám, hogy kicsit tegye "színesebbé" a műveit, így is szépek a sigjei, de egy ilyen irányú fejlődéssel válna a szemebe igazi trónkövetelővé![]()
Én sose csináltam sigeket, ebből is következőleg csak tetszés szerint, hogy mennyire ragad meg a képi világ, értékellek titeket, mint laikus.
Hoppá az espanyol tényleg üti akkor csak egy barca címer legyen a háttér.Valaki pls!Victor_Valdes írta:Valaki csinálna nekem egy olyan lehetőleg hátteret de sig is megteszi amin:
Az áll hogy: Visca el Catalunya,a háttérben pedig egy Barca,Espanyol címer van.Lehet nagy kérés.Ha nem csináljátok meg az se baj,de aki megcsinálja azt hálám üldözni fogja!
Ütőcske