Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Barcafeco írta: Capoeira után megcsinálom. azt már elkezdtem.
Tegnap este 10körülSlither írta:Milyen sig volt és mikor raktad be?Oleguer írta:A moderátoroktól kérdezem, hogy miért nemrakhatok be ide sigeket?![]()
Én nem láttam egyet se a legutóbbi kirohanásod óta.
Ne haragudj, de nem vagy tisztában azzal, mivel lehet és szabad poénkodni. Gondolkozz el ezen, és ha továbbra is poénosnak tartod, akkor, sajnálni tudlak. Én, elhiszem, hogy ez a verseny nem vérre megy, de önérzete mindenkinek van. És, ha az egyik versenyző/zsűritag előre predesztinálja arra a zsűri tagját, hogy úgyis XY-nak fog magas pontszámot adni, akkor a többiek jönnek ezzel a dologgal. És: jogosan teszik, mert az önbecsülésüket érte kár. Aki ezt nem érti, azzal komoly problémák vannak.Oleguer írta:Tamás azért egy poén és egy százhúszor leírt dolog között van külömbség.
Egyébként a sig nem az én ötletem volt, kérdeztem a többieket, hogy jó ötlet-e, mert lehetnek következményei, azt mondták nem gond írjam be azt is. Beírtam. Ha ezzel megsértettel/megsértettünk volna, akkor bocsánat.
Éppen erről írt regényt Los, illetve Én is. Egyszerűen csak kíváncsiak voltunk, hogyan tudnák ezt a feladatot megoldani a srácok, mivel - nem csak én - kíváncsiak vagyunk Reád. Egyáltalán nem bántásból találtuk ki. Aki ezek után is úgy érzi, direkt bántásból találtuk ki a "Témát", arról meg van a véleményem...Varga Tamás írta:A téma felvetését megtisztelőnek tartom - amennyiben, a zsűri nem pejoratív szándékoktól vezérelve vetette fel ezt a lehetőséget -, de köszönettel elutasítom.
Helyette/m készítsen mindenki egy sig-et Kubala Lászlóról, a Barcelona egyik legnagyobb játékosáról.
Ugyanaz lenne az eredmény, de ám legyen.Szandi írta:Ha kisebb betűvel írsz, akkor is megértjük.
A zsűrit ért támadásokhoz annyit, hogy ilyen fel se merüljön, lehetne esetleg úgy beadni a munkákat természetesen a legvégén, hogy név nélkül, és mikor meg vannak az eredmények, akkor tudja meg a zsűri, hogy melyik kié...etc..
egyet értünkOleguer írta: asszem kár is itt fórumoznom