2008.03.04. 17:22:59
Kedves Barcás Barátaim!
Megjöttem, itt vagyok, és ha megengeditek, kifejtem a véleményem egy-két dologról.
De, előtte tisztelettel kérném Andris barátunkat, hogy a hsz-met ne törölje, hogy a dologról nem prviviben írok. Abban bízom, hogy Andris megengedő lesz irányomban.
Egy gondolat Oleguer barátunkkal kapcsolatban. Gondolom, vannak, akik mélg emlékeznek: eredetileg én is tagja voltam a zsűrinek, a kezdet-kezdetén. Azonban, Oleguer megengedett magának egy olyan hsz-t, hogy Tamásnak úgyis mindegy, hogy kik, milyen műveket készítenek, ő úgyis La Pulga műveit tartja a legtöbbre, úgyis őt helyezi az első helyre. Ezt, én komolyan vettem, mert ez nem vicc, vagy hülyéskedés kérdése. Ha csinálunk valamit, azt csináljuk komolyan. A versenyt azóta is figyelemmel kísérem, és két - azaz 2 - alkalommal írtam egy rövid véleményt. Az egyikben megdícsértem Bálint Afrika Kupá-s munkáját, a másikban pozitívan értékeltem Drigo 50 forintos érméjét, és La Pulga valamelyik munkáját, hogy melyiket arra már nem emlékszem. Erre válaszolt újfent Oleguer, hogy ne ugassak bele, semmi közöm hozzá, nincs hozzá jogom. Gondolat lezárva.
A következő forduló témáinál, meglepetéssel olvastam, hogy én lennék az egyik menüpont. Mi alapján? Hogyan? Nem kellett volna erről először engem megkérdezni? Vagy nekem ebbe sincs beleszólásom mélyen tisztelt Oleguer?
Azt gondolom, vannak, akik nem tudják, merre hány méter. Barcafeco kérdését nem veszem fel, mert ritkán lehet jelen, így nem ismerhet. Bár, rendszeresen hozzászólok a témákhoz.
A téma felvetését megtisztelőnek tartom - amennyiben, a zsűri nem pejoratív szándékoktól vezérelve vetette fel ezt a lehetőséget -, de köszönettel elutasítom.
Helyette/m készítsen mindenki egy sig-et Kubala Lászlóról, a Barcelona egyik legnagyobb játékosáról.
Andrisnak pedig köszönöm a lehetőséget, ha nem törli a hsz-emet.
És még annyit? mind Slither, mind Drigo kifogástalanul végzi a feladatát, tisztelettel és becsülettel végzik a munkájukat. Az őket ért DEHONESZTÁLÓ megjegyzések nem helytállóak, és sértőek. Számomra, bántóak ezek. Én is elkövettem ezt a hibát, de megbántam.