Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.06. 20:14:26

Barcafeco írta: Capoeira után megcsinálom. azt már elkezdtem.

U are my main man!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.03.06. 20:10:21

ozsimiki írta:Én is várnám a Schumis bannert :roll: :) Lentebb írtam,please vki csináljon egy ütőset....Feco bevállalod?
Capoeira után megcsinálom. azt már elkezdtem.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.06. 20:09:13

Áhh az ilyen nagy bannermájszterek nem is figyelnek oda ránk mezei emberekre... :lol:

G.
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.06. 20:05:51

Én is várnám a Schumis bannert :roll: :) Lentebb írtam,please vki csináljon egy ütőset....Feco bevállalod?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.06. 19:49:29

Valaki csinálna nekem egy Capoeirásos brazilos színösszeállításosos, überprofessional SIG-et? Lécciii

G.
California Love
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.03.06. 19:42:53

Kép
vélemény?
Varga
Capitá del Barça

2008.03.06. 19:16:41

Valaki csinálna nekem egy olyan bannert hogy van rajta egy láma egy vámpír
és mondjuk alá lenne írva hogy lampire :lol: megköszönném.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.06. 17:23:22

Slither írta:
Oleguer írta:A moderátoroktól kérdezem, hogy miért nemrakhatok be ide sigeket? :? :?
Milyen sig volt és mikor raktad be?
Én nem láttam egyet se a legutóbbi kirohanásod óta. :roll:
Tegnap este 10körül

Kép

Ez...
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.06. 17:19:51

Oleguer írta:A moderátoroktól kérdezem, hogy miért nemrakhatok be ide sigeket? :? :?
Milyen sig volt és mikor raktad be?
Én nem láttam egyet se a legutóbbi kirohanásod óta. :roll:
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.06. 17:11:50

A moderátoroktól kérdezem, hogy miért nemrakhatok be ide sigeket? :? :?
Morminho
Entrenador del Barça

2008.03.06. 16:38:09

Nekem az Iniesta-s tetszik a legjobban, az űberkirály lett. :)
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.03.06. 16:12:55

Barcafeco, ha nem titok elárulod az Eto'o 1-es sigenél mi a neve a fontnak amit használtál?

nagyon jól néz ki és nem emléxem, hogy nekem lenne ilyen 8)
jah és persze a művek is szépek lettek, a betűtipusok és a hátterek egyre jobbak :D
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.06. 15:52:09

Feco!

A Ronaldinho 2es verziója kegyetlen jó! Viszont az egyesen nagyon furán mutatt...a lábai+fejével sincs vmi rendben :roll: Legalábbis úgy tűnik...
Kép
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.03.04. 18:30:24

Tehát akkor 08-09 es mez?

Eto'o 1:
Kép
Eto'o 2:
Kép
Ronaldinho 1:
Kép
Ronaldinho 2:
Kép
Iniesta:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.04. 18:14:40

Mikinek igaza van! Én, egyszer, kétszer leírtam a saját véleményem, de többször nem, mert nem kívántam vitát gerjeszteni. Inkább hallgattam, pedig volt véleményem a művekről. Azt gondoltam, attól, hogy nem vagyok tagja a zsűrinek, magánvéleményem lehet. De, Oleguer szerint nem. Így, inkább magamban tartottam.
Mert, azt gondoltam, hogy ez egy nyílt fórum, ahol a kultúrált vélemény szabad. Örömmel tölt el, hogy más is így gondolja.
Részemről, OFF.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.04. 18:06:40

Oli,és a többi zsűritag!

Akik véleményt formáltak,bizton állíthatom,hogy egyikünknek sincs gondja egyik zsűritaggal sem. És azért mert nekünk is van véleményünk bizonyos dolgokról,még nem akarunk zsűri lenni. Senki sem írta volna le 1-2-3x a dolgot,ha nem úgy állítottad volna be,hogy hát te minek szólsz bele? :wink: Cool fogalmazta meg a legjobban,nincs gond a versennyel,sőt egy nagyon jó ötlet,de azért az észrevételeket lehetne úgy fogadni,hogy közben nem harapjuk le a másik fejét,és nem képzelünk bele hülyeségeket a dologba! Ez vonatkozik mindenkire!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.04. 17:38:38

Oleguer írta:Tamás azért egy poén és egy százhúszor leírt dolog között van külömbség.
Egyébként a sig nem az én ötletem volt, kérdeztem a többieket, hogy jó ötlet-e, mert lehetnek következményei, azt mondták nem gond írjam be azt is. Beírtam. Ha ezzel megsértettel/megsértettünk volna, akkor bocsánat.
Ne haragudj, de nem vagy tisztában azzal, mivel lehet és szabad poénkodni. Gondolkozz el ezen, és ha továbbra is poénosnak tartod, akkor, sajnálni tudlak. Én, elhiszem, hogy ez a verseny nem vérre megy, de önérzete mindenkinek van. És, ha az egyik versenyző/zsűritag előre predesztinálja arra a zsűri tagját, hogy úgyis XY-nak fog magas pontszámot adni, akkor a többiek jönnek ezzel a dologgal. És: jogosan teszik, mert az önbecsülésüket érte kár. Aki ezt nem érti, azzal komoly problémák vannak.
És: ennek a dolognak úgy kellett volna működnie, hogy a zsűri egyik tagja megkeres ENGEM pü formájában, ezt megkérdezi és utána cselekszik. Mert nem a gomhoz vesszük a kabátot, hanem fordítva.
Kép
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.04. 17:30:59

Varga Tamás írta:A téma felvetését megtisztelőnek tartom - amennyiben, a zsűri nem pejoratív szándékoktól vezérelve vetette fel ezt a lehetőséget -, de köszönettel elutasítom.
Helyette/m készítsen mindenki egy sig-et Kubala Lászlóról, a Barcelona egyik legnagyobb játékosáról.
Éppen erről írt regényt Los, illetve Én is. Egyszerűen csak kíváncsiak voltunk, hogyan tudnák ezt a feladatot megoldani a srácok, mivel - nem csak én - kíváncsiak vagyunk Reád. Egyáltalán nem bántásból találtuk ki. Aki ezek után is úgy érzi, direkt bántásból találtuk ki a "Témát", arról meg van a véleményem...
Kubala is jó ötlet egyébként.

Peace,
Kristóf.

Repült egy privát, Tamás.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.04. 17:30:35

Tamás azért egy poén és egy százhúszor leírt dolog között van külömbség.
Egyébként a sig nem az én ötletem volt, kérdeztem a többieket, hogy jó ötlet-e, mert lehetnek következményei, azt mondták nem gond írjam be azt is. Beírtam. Ha ezzel megsértettel/megsértettünk volna, akkor bocsánat.

És ha bárkit megbántottam volna az elmúlt órákban tőle is elnézést kérek, lehet sőt biztos, hogy helyenként elragadtattam magam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2008.03.04. 17:34:00-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.04. 17:22:59

Kedves Barcás Barátaim!
Megjöttem, itt vagyok, és ha megengeditek, kifejtem a véleményem egy-két dologról.

De, előtte tisztelettel kérném Andris barátunkat, hogy a hsz-met ne törölje, hogy a dologról nem prviviben írok. Abban bízom, hogy Andris megengedő lesz irányomban.

Egy gondolat Oleguer barátunkkal kapcsolatban. Gondolom, vannak, akik mélg emlékeznek: eredetileg én is tagja voltam a zsűrinek, a kezdet-kezdetén. Azonban, Oleguer megengedett magának egy olyan hsz-t, hogy Tamásnak úgyis mindegy, hogy kik, milyen műveket készítenek, ő úgyis La Pulga műveit tartja a legtöbbre, úgyis őt helyezi az első helyre. Ezt, én komolyan vettem, mert ez nem vicc, vagy hülyéskedés kérdése. Ha csinálunk valamit, azt csináljuk komolyan. A versenyt azóta is figyelemmel kísérem, és két - azaz 2 - alkalommal írtam egy rövid véleményt. Az egyikben megdícsértem Bálint Afrika Kupá-s munkáját, a másikban pozitívan értékeltem Drigo 50 forintos érméjét, és La Pulga valamelyik munkáját, hogy melyiket arra már nem emlékszem. Erre válaszolt újfent Oleguer, hogy ne ugassak bele, semmi közöm hozzá, nincs hozzá jogom. Gondolat lezárva.

A következő forduló témáinál, meglepetéssel olvastam, hogy én lennék az egyik menüpont. Mi alapján? Hogyan? Nem kellett volna erről először engem megkérdezni? Vagy nekem ebbe sincs beleszólásom mélyen tisztelt Oleguer?
Azt gondolom, vannak, akik nem tudják, merre hány méter. Barcafeco kérdését nem veszem fel, mert ritkán lehet jelen, így nem ismerhet. Bár, rendszeresen hozzászólok a témákhoz.
A téma felvetését megtisztelőnek tartom - amennyiben, a zsűri nem pejoratív szándékoktól vezérelve vetette fel ezt a lehetőséget -, de köszönettel elutasítom.
Helyette/m készítsen mindenki egy sig-et Kubala Lászlóról, a Barcelona egyik legnagyobb játékosáról.

Andrisnak pedig köszönöm a lehetőséget, ha nem törli a hsz-emet.
És még annyit? mind Slither, mind Drigo kifogástalanul végzi a feladatát, tisztelettel és becsülettel végzik a munkájukat. Az őket ért DEHONESZTÁLÓ megjegyzések nem helytállóak, és sértőek. Számomra, bántóak ezek. Én is elkövettem ezt a hibát, de megbántam.
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.04. 17:02:40

Énis kiszálltam a dologból. A verseny szerintem maradhat, de ezentúl más fogja szervezni, pontozni.

Nekem speciel az nem tetszik, hogy amikor kérdeztük ki legyen zsűri mindenki hallgatott, de most az első zsűrizés után mindeki bírálta a döntésünket. Az még nem is baj, hogyha 1-2 ember beírja, de ötödszörre, hatodszorra unalmas ezt hallgatni. De mondjuk legalább azzal nem lesz probléma, hogy ki legyen a zsűri, ha ennyi itt az okos ember.
in to exile
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.04. 16:56:49

Szandi írta:Ha kisebb betűvel írsz, akkor is megértjük.
A zsűrit ért támadásokhoz annyit, hogy ilyen fel se merüljön, lehetne esetleg úgy beadni a munkákat természetesen a legvégén, hogy név nélkül, és mikor meg vannak az eredmények, akkor tudja meg a zsűri, hogy melyik kié...etc..
Ugyanaz lenne az eredmény, de ám legyen. :D

Szerintem hagyjuk ezt a dolgot, Oleguer majd elrendezi a dolgát a modikkal, és ha esetleg megbántottam / megbántottuk volna Tamást ezzel, akkor fogadja őszinte bocsánatkérésem. Bár továbbra is fenntartom azt, amit Los mondott anno erről a dologról.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.04. 16:55:22

najó, itt legyen elég, mostantól privátban.
gyep, neked még annyit, hogy annyi remek eredményekkel végzett éned után... ne várd hogy hamar több hajszál legyen, egyrészt. másrészt pedig már így is többet engedsz meg néha, mint amit egy átlagós, nem próbaidős fórumozó. Hallottam az átszerkesztett hsz-edről is. Erre is már csak pü.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.03.04. 16:52:07

Szandi írta:
Oleguer írta: asszem kár is itt fórumoznom
egyet értünk
Erről beszéltem, így még esélye sincs. :? :? :?
Szandi
Főnökasszony

2008.03.04. 16:49:10

Oleguer írta: asszem kár is itt fórumoznom
egyet értünk

Ha kisebb betűvel írsz, akkor is megértjük.
A zsűrit ért támadásokhoz annyit, hogy ilyen fel se merüljön, lehetne esetleg úgy beadni a munkákat természetesen a legvégén, hogy név nélkül, és mikor meg vannak az eredmények, akkor tudja meg a zsűri, hogy melyik kié...etc..
Így tuti, hogy objektív lenne.
Egy kicsit elfajult ez a dolog.pff :?
Gyep, azt a vékonyka hajszálat, amely itt tart, miért kaszabolod tovább ilyen, a modikra nézve lealacsonyító kijelentésekkel? :roll:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Lezárt