2018.03.12. 21:12:40
Én megsajnáltam Gomest, azzal együtt, hogy a tavalyi bajnokságban egyértelműen ballaszt volt a csapatban, érthetetlen volt, hogy Luis Enrique mit látott meg benne. Valverde óvatosabban kezelte, de az ő bizalmát is bírta a szezon elején. Lehet, az edzéseken jól teljesít, ott megvillantja azokat a képességeit, melyeket a pályán nemigen látni. Mentségére, nyilván nagy teher 22(24) évesen ekkora játékosok árnyékában játszani, bár ennek ellentmond, hogy a korai kupameccseken, ahol a csapat nem a legjobb összeállításban lépett pályára, sem tudott nagyot villantani, bár azokon valamivel felszabadultabban játszott.
Ez a szerencsétlen interjú pedig - azzal együtt, hogy az együttérzésemet kivívta - egyértelműen jelzi, hogy nincs helye a Barcelonában, mentálisan gyenge emberek nem valók egy győztes csapatba. Úgy tűnik, nagyon maga alatt van, de talán nem kell feladnia végleg a karrierjét, egy kis- vagy középcsapatban talán megerősödhet az önbizalma. És ha tényleg van benne valami, akkor 27-28 évesen még viszontláthatjuk az élvonalban, én drukkolok neki.