Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is őt kezdetném, már 2-3 fordulóval ezelőtt is mondtamlionelmessi19 írta:Ezzel én is ugyan így vagyok. Amugy Belletti sokkal jobb volt, mint Gio. Uh sztem mostantól nyugodtan kezdhetne ő, és Zambi meg a bal oldalon.
Tökéletesen egyetértek, mármint a bal oldalra való költöztetésével. Nekem nem fordult meg a fejemben, hogy meg kellene szabadulni tőle. Ezért sem értem, hogy miért mindenképpen Abidalt akarják...Vito írta:Zambrottat végre át kellene költöztetni a saját posztjára.
én még adnék neki egy évet, mert ebben a csapatban most nem könnyű senkinek sem, pláne nem egy újonnan igazolt ízig-vérig olasznak.
ha jövőre sem teljesít jól, akkor mehet. (hacsak nem fog a nyáron visszaköltözni a Juveba...)
Hát szerintem ugyan olyanok voltak sokszor elment azért Gio is a bal szélen de ott Zambi sokkal jobban játszik mint jobbon ugyhogy van benne valami hogy Bellettit kéne játszatni!lionelmessi19 írta:Ezzel én is ugyan így vagyok. Amugy Belletti sokkal jobb volt, mint Gio. Uh sztem mostantól nyugodtan kezdhetne ő, és Zambi meg a bal oldalon.Vito írta:Zambrottat végre át kellene költöztetni a saját posztjára.
én még adnék neki egy évet, mert ebben a csapatban most nem könnyű senkinek sem, pláne nem egy újonnan igazolt ízig-vérig olasznak.
ha jövőre sem teljesít jól, akkor mehet. (hacsak nem fog a nyáron visszaköltözni a Juveba...)
Ezzel én is ugyan így vagyok. Amugy Belletti sokkal jobb volt, mint Gio. Uh sztem mostantól nyugodtan kezdhetne ő, és Zambi meg a bal oldalon.Vito írta:Zambrottat végre át kellene költöztetni a saját posztjára.
Ahhoz képest, hogy mit szokott nyújtani, jó volt. De ez nem azt jeletni, hogy meg is voltam elégedve vele. Zambrotta szerintem sokkal gyengébben játszott.barca99 írta:De mit érünk azzal, ha meghúzza a balt, de nem tud beadni?Ráadásul Odonkor meg simán lefutotta, Puyol szerelte állandóan, Gio-nak köze nem volt az egészhez. És pontosan ilyenek miatt inog meg a védelmünk... Puyolnak két posztra kell figyelni!
De nem az ő embere volt, asszem neki bent kellett állina a beivelésre figyelve. A gólt nem miatta kaptuk.Dos Santos írta:Az a baj,hogy ő egész évben nem nagy szám, Sylvinhoval együtt.Tegnap is az ő oldaláról kaptuk a gólt.
Szerintem ma ő és Valdes erősen ludasok voltak. Csak Gio máskor sem képes nyujtani, Valdes meg igen.Zozzy 5 írta:Nem kéne róla ilyen módon beszélni, azok a meccsek után amiket nagyszerűn játszott végig a barcelona mezében, és főleg azok után nem, hogy ma nem ő volt a ludas. Nyáron el kell mennie, ez oké. Szerinted ma sem volt vmi nagy szám, ez oké...lionelmessi19 írta:33 évesen én azt várom el, h elhúzzon nyugdíjba.
Nem kéne róla ilyen módon beszélni, azok a meccsek után amiket nagyszerűn játszott végig a barcelona mezében, és főleg azok után nem, hogy ma nem ő volt a ludas. Nyáron el kell mennie, ez oké. Szerinted ma sem volt vmi nagy szám, ez oké...lionelmessi19 írta:33 évesen én azt várom el, h elhúzzon nyugdíjba.
Sztem azt nem is várhattuk el tőle, hogy 33 évesen tökéletesen megfogjon egy fiatal, és egyébként is villámgyors szélsőtlionelmessi19 írta:Érdekes h így látjátok, én benne látom az egész meccset tekintve a leggyengébb láncszemet.
Odonkor oda vissza verte, csak Puyolnak köszönhetjük, h nem kaptunk többet is Gio hibájából.
Nálam év végén semmiképp nincs maradása.
Sztem sem volt olyan rossz, Odonkort pedig megfelelően faultolgatta, így vele nem is volt gond.Zozzy 5 írta:Ma magához képest egész jó voltNekem vele különösebb bajom nem volt vele. Odonkorral nem nagyon tudta felvenni a versenyt, de olyan látványosan, és bajt okozóan egyszer sem ment el mellette. Dehát ha ma neki kellett vele megküzdeni, nincs más bal bekkünk...
Szerintem meg épp h oda vissza etették. elől meg lóphaszt sem csinált.Los Banditos írta:Rossz volt látni az arcát a bekapott gól után és ahogy magyarázott.Pedig ma nem volt olyan rossz.
![]()