Szerintem ez lesz:
1 Mu 2 Chelsea 3 Arsenal 4'Pool 5 Tottenham 6 City
De nagyon szeretném ha így lenne:

1 Arsenal 2'Pool 3 Chelsea 4 MU 5 Tottenham 6 Villa A city meg valahol a vége felé!
A MU: Szerintem idén ők lesznek a legjobbak. Chicarito nagyon hamar felfogja venni a ritmust és úgy gondolom hogy hatalmas fogás. Plusz benne van a paliban hogy ez Berbatov idénye legyen. És akkor még ott van elől Rooney és Owen! A védelmük is roppant erős lesz. A két szélen ott van Fabio és Rafael, és persze Evra, középen meg a Vidic-Ferdinand duó mellett Evans!
A Chelsea: Egy hajszállal de le lesznek maradva a MU-tól! Egyre inkább ráéreznek Ancelotti filozófiájára, és tegnap is látszott hogy helyenként már kezdenek látványosan játszani.
Az Arsenal: Őszintén szólva most ugyanazt kell leírni velük kapcsolatban mint évről-évre! Fiatal, tehetséges csapat amely úgy is le fog ereszteni. Bízom benne hogy idén nem ez lesz! Fabregas egy évvel idősebb lett és ha elkerülik a sérülések a hatán viheti a csapatot.
A 'Pool: Szerintem képesek lesznek BL helyre befutni, vagy talán többre is! Valamiért azt érzem, hogy elképesztően jók lesznek jövőre!
Tottenham-City: Előbbi szerintem megint ott lesz a BL helyekért. A City: Nemzetközi kupa hely az vitathatatlan,mert hát hiába nem tudnak majd együttműködni a csapatként de egy klasszis játékos mindig villan majd egyet és eldönti az adott meccset. Szerintem egyébként rossz edző ül a padon. Mancininek rossz jövőt jósolok. ennyi pénz mellett nagyok lesznek az elvárások, csakhogy azokat nem fogja teljesíteni.