Azért nem hiszem hogy az Arsenal 6. helyen végezne, pláne nem a Spurs után.ozsimiki írta:Első helyre még nem tippelek, inkább kívánságaimat írom le:
1.M.U.
2.Chelsea
3.Pool
4.City
5.Spurs
6.Arsenal
7.Aston Villa
Premiership / The FA Cup

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első helyre még nem tippelek, inkább kívánságaimat írom le:
1.M.U.
2.Chelsea
3.Pool
4.City
5.Spurs
6.Arsenal
7.Aston Villa
1.M.U.
2.Chelsea
3.Pool
4.City
5.Spurs
6.Arsenal
7.Aston Villa

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Meglepetéscsapat szerintem a Birmingham City lesz.
8. helyen fognak zárni.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
MU, Cselszkij, Spurs, Arsenal,City, Pool, Villa

Érdekes, hogy itt mekkora a MU fölény, miközben MU-drukkerektől inkább hallottam eddig azt, hogy bizonytalanabbak a következő évet illetően.
Én tippelnék egy bizonytalant, nyilván nem a legvalószínűbb forgatókönyv, de sokat fizet(tek), ha bejön.
1. Arsenal
2. Chelsea
3. Spurs (bár a BL miatt tuti, hogy sz.r szezonjuk lesz)
4. MU
5. Liverpool
6. City
7. Everton
8. Aston Villa
A City-nek elvből nem tudnék szurkolni, de csak bennem van, hogy akár fel is kavarhatják az állóvizet, ami nem feltétlenül egy rossz dolog.
Mellesleg a Chelsea is hasonlóképpen kezdte, szóval nem tuti bukás ez a koncepció. Ha türelmesen kivár a tulaj, előbb utóbb összeér valami.

Én tippelnék egy bizonytalant, nyilván nem a legvalószínűbb forgatókönyv, de sokat fizet(tek), ha bejön.

1. Arsenal
2. Chelsea
3. Spurs (bár a BL miatt tuti, hogy sz.r szezonjuk lesz)
4. MU
5. Liverpool
6. City
7. Everton
8. Aston Villa
A City-nek elvből nem tudnék szurkolni, de csak bennem van, hogy akár fel is kavarhatják az állóvizet, ami nem feltétlenül egy rossz dolog.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szerintem ez lesz:
1 Mu 2 Chelsea 3 Arsenal 4'Pool 5 Tottenham 6 City
De nagyon szeretném ha így lenne:
1 Arsenal 2'Pool 3 Chelsea 4 MU 5 Tottenham 6 Villa A city meg valahol a vége felé!
A MU: Szerintem idén ők lesznek a legjobbak. Chicarito nagyon hamar felfogja venni a ritmust és úgy gondolom hogy hatalmas fogás. Plusz benne van a paliban hogy ez Berbatov idénye legyen. És akkor még ott van elől Rooney és Owen! A védelmük is roppant erős lesz. A két szélen ott van Fabio és Rafael, és persze Evra, középen meg a Vidic-Ferdinand duó mellett Evans!
A Chelsea: Egy hajszállal de le lesznek maradva a MU-tól! Egyre inkább ráéreznek Ancelotti filozófiájára, és tegnap is látszott hogy helyenként már kezdenek látványosan játszani.
Az Arsenal: Őszintén szólva most ugyanazt kell leírni velük kapcsolatban mint évről-évre! Fiatal, tehetséges csapat amely úgy is le fog ereszteni. Bízom benne hogy idén nem ez lesz! Fabregas egy évvel idősebb lett és ha elkerülik a sérülések a hatán viheti a csapatot.
A 'Pool: Szerintem képesek lesznek BL helyre befutni, vagy talán többre is! Valamiért azt érzem, hogy elképesztően jók lesznek jövőre!
Tottenham-City: Előbbi szerintem megint ott lesz a BL helyekért. A City: Nemzetközi kupa hely az vitathatatlan,mert hát hiába nem tudnak majd együttműködni a csapatként de egy klasszis játékos mindig villan majd egyet és eldönti az adott meccset. Szerintem egyébként rossz edző ül a padon. Mancininek rossz jövőt jósolok. ennyi pénz mellett nagyok lesznek az elvárások, csakhogy azokat nem fogja teljesíteni.
1 Mu 2 Chelsea 3 Arsenal 4'Pool 5 Tottenham 6 City
De nagyon szeretném ha így lenne:

A MU: Szerintem idén ők lesznek a legjobbak. Chicarito nagyon hamar felfogja venni a ritmust és úgy gondolom hogy hatalmas fogás. Plusz benne van a paliban hogy ez Berbatov idénye legyen. És akkor még ott van elől Rooney és Owen! A védelmük is roppant erős lesz. A két szélen ott van Fabio és Rafael, és persze Evra, középen meg a Vidic-Ferdinand duó mellett Evans!
A Chelsea: Egy hajszállal de le lesznek maradva a MU-tól! Egyre inkább ráéreznek Ancelotti filozófiájára, és tegnap is látszott hogy helyenként már kezdenek látványosan játszani.
Az Arsenal: Őszintén szólva most ugyanazt kell leírni velük kapcsolatban mint évről-évre! Fiatal, tehetséges csapat amely úgy is le fog ereszteni. Bízom benne hogy idén nem ez lesz! Fabregas egy évvel idősebb lett és ha elkerülik a sérülések a hatán viheti a csapatot.
A 'Pool: Szerintem képesek lesznek BL helyre befutni, vagy talán többre is! Valamiért azt érzem, hogy elképesztően jók lesznek jövőre!

Tottenham-City: Előbbi szerintem megint ott lesz a BL helyekért. A City: Nemzetközi kupa hely az vitathatatlan,mert hát hiába nem tudnak majd együttműködni a csapatként de egy klasszis játékos mindig villan majd egyet és eldönti az adott meccset. Szerintem egyébként rossz edző ül a padon. Mancininek rossz jövőt jósolok. ennyi pénz mellett nagyok lesznek az elvárások, csakhogy azokat nem fogja teljesíteni.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Director del Fútbol
Ezzel nagyjából egyetértek, a Pool most sem lesz ott azt hiszem, a Chelsea és a Mu párharca valóban erős lesz, de én is egyértelműen a Mu-t várom, mert Fergusont jobb edzőnek tartom egyértelműen, Ancelotti egy-egy párharcban, illetve egy-egy szezonban erős, hosszabb távon és csapatépítésben már kevésbé. Ráadásul a Chelsea kerete kezd a Milanéra hasonlítani... A Citynek én is szurkolok, egyrészről bolygassák meg az állóvizet, másrészről pedig sok favorit játékosom focizik ott. Azt hiszem nem kell neveket sorolnom:) Persze ettől még nem tetszik a mód,ahogy nagy csapat lehet belőlük,de ez nem befolyásolja a szimpátiámat és szerintem a mai fociban már egy angol futballvilágba nem is lehet másképp betörni, ez a szomorú igazság. Rengeteg pénz kell hozzá.kanty írta:Akkor én is:
1.MU
2.Chelsea
3. City
4. Arsenal
5. Tottenham
6.Villa
A MU-val szerintem nehéz lesz felvenni a versenyt, és nem csak a tegnapi eredmény miatt mondom. Várhatóan a MU és a Chelsea kiemelkedik majd a mezőnyből. 3-tól 6-ig pedig nagyon szoros lesz.
![]()
Amúgy annyian City ellenesek, h komolyan mondom szurkolok nekik.![]()
MU
Chelsea
City
Pool
Arsenal

Chelsea
City
Pool
Arsenal

Én is leírom a tippem:
1.MU
2.Chelsea
3.Liverpool
4.MC
5.Arsenal
6.Everton
7.Fulham
8.Newcastle
Szerintem az MU simán megnyeri a bajnokságot.A 'Pool-nak már a 3.hely is siker a egy ilyen szezon után,a Tottenham pedig nem fogja bírni a-kezdetben-négyfrontos küzdelmet.
1.MU
2.Chelsea
3.Liverpool
4.MC
5.Arsenal
6.Everton
7.Fulham
8.Newcastle
Szerintem az MU simán megnyeri a bajnokságot.A 'Pool-nak már a 3.hely is siker a egy ilyen szezon után,a Tottenham pedig nem fogja bírni a-kezdetben-négyfrontos küzdelmet.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Akkor én is:
1.MU
2.Chelsea
3. City
4. Arsenal
5. Tottenham
6.Villa
A MU-val szerintem nehéz lesz felvenni a versenyt, és nem csak a tegnapi eredmény miatt mondom. Várhatóan a MU és a Chelsea kiemelkedik majd a mezőnyből. 3-tól 6-ig pedig nagyon szoros lesz.
Amúgy annyian City ellenesek, h komolyan mondom szurkolok nekik.

1.MU
2.Chelsea
3. City
4. Arsenal
5. Tottenham
6.Villa

Amúgy annyian City ellenesek, h komolyan mondom szurkolok nekik.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- noname
- Llegenda del Barça
Ha már tippek:
1. MU
2. Cselzi
3. Arsenal
4. MC
5.Tottenham
6.Pool
Nagy Pool égésre számítok. Eddig is gyenge volt a keretük, most még tovább gyengült.
Meglepetéscsapat a Fulham és a Newcastle lehet. Előbbi a nagyon összeszokott egységes csaőat miatt, utóbbi, mert alighanem lebecsülik majd őket, mint friss feljutó, miközben sokkal jobb keretük van mint az elsőosztályú csapatok nagy részének.
1. MU
2. Cselzi
3. Arsenal
4. MC
5.Tottenham
6.Pool
Nagy Pool égésre számítok. Eddig is gyenge volt a keretük, most még tovább gyengült.
Meglepetéscsapat a Fulham és a Newcastle lehet. Előbbi a nagyon összeszokott egységes csaőat miatt, utóbbi, mert alighanem lebecsülik majd őket, mint friss feljutó, miközben sokkal jobb keretük van mint az elsőosztályú csapatok nagy részének.
A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Bajnok:MU
2:Chelsea
3:Arsenal
4:City
5:Pool
6.Tottenham
7.Aston Villa
8.Everton
Meglepetescsapat:Newcastle jo szereplese.(A tortenelmuket nezve ez elvarhato normalis esetben,de az elmult evek nagyon nem roluk szoltak)
Kiesok:Blackpool,Wes Bromwich Albion(igy irjak?
) es Stoke remelem
2:Chelsea
3:Arsenal
4:City
5:Pool
6.Tottenham
7.Aston Villa
8.Everton
Meglepetescsapat:Newcastle jo szereplese.(A tortenelmuket nezve ez elvarhato normalis esetben,de az elmult evek nagyon nem roluk szoltak)
Kiesok:Blackpool,Wes Bromwich Albion(igy irjak?

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bajnok: Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Man City
6. Aston Villa
7. Tottenham
Ha bejut a BL-be a Tottenham nem lesz elég erejük a PL-re is. Kezdők még nemzetközi téren.
Meglepetés csapat: Wolverhampton
Kiesők: Blackpool többi passz.
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Man City
6. Aston Villa
7. Tottenham
Ha bejut a BL-be a Tottenham nem lesz elég erejük a PL-re is. Kezdők még nemzetközi téren.
Meglepetés csapat: Wolverhampton
Kiesők: Blackpool többi passz.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Bajnok: TottenhamGame90 írta: Szerintetek ki lesz a bajnok, BL-induló, EL-induló, kiesők, meglepetés csapatok?
BL induló: Tottenham,Manchester United,Arsenal,Manchester City
EL induló: Chelsea,Liverpool,Fulham
Kiesők: Stoke,Blackpool,Wolverhampton
Meglepetés: Chelsea gyenge szereplése, West Brom, Newcastle jó szereplése.
Remélem így lesz

Első forduló tényleg jónak ígérkezik

Reméljük a legjobbakat!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Uff. Nehéz kérdés. Szerintem egetverő nagy változások nem történnek az idén sem. A Cityből sohasem lesz élcsapat szerintem, pénzéhes zsoldosok szedett-vedett csapata. A Fulham szerintem nem lesz az idén meglepetéscsapat, ezt a tisztet remélem a Stoke City veszi át. Kiváncsi vagyok az Everton-Aston Villa duó teljesítményére is.Game90 írta:Szerintetek ki lesz a bajnok, BL-induló, EL-induló, kiesők, meglepetés csapatok?
-
- aka Game90
Ezt nem is tudtam idáig, rohadt digisport felvásárol mindent
Sport1-2-t is egyre kevesebbszer nézem, ilyen skót/angol másodosztály meccsek nem érdekelnek, foci terén maradtak a spanyol bajnokik, néhány francia meccs + Dzsudzsákék meccsei. Eurosport2-n meg csak a PL-t néztem.
Nem baj, visszatérnek a jó kis Shanghai Sports-os időszakok
Jövőhéten rajtol a PL, azonnal két rangadóval: Tottenham - ManCiteh, Liverpool - Arsenal.
Szerintetek ki lesz a bajnok, BL-induló, EL-induló, kiesők, meglepetés csapatok?

Nem baj, visszatérnek a jó kis Shanghai Sports-os időszakok

Jövőhéten rajtol a PL, azonnal két rangadóval: Tottenham - ManCiteh, Liverpool - Arsenal.
Szerintetek ki lesz a bajnok, BL-induló, EL-induló, kiesők, meglepetés csapatok?

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- kilibarca
- Capitá del Barça
Így bizony...House írta:Hurrá, mostantól max barca meccseket fogok látni.Egyre távolabb kerül az ember a focitól, saját hibáján kívül..

De most még örülhetünk ,hogy még a Barcát láthatjuk.
-
- Entrenador del Barça
Hurrá, mostantól max barca meccseket fogok látni.sjd írta:nem, digisporton leszHouse írta:Biztos már sokan kérdezték, és lehet hogy csak 1 lapot kéne visszalapoznom, de keveset aludtam, lusta vagyok most, bocsi. Hol fogják az angol bajnokságot közvetíteni mostantól? Eurosport 2 folytatja?

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

nem, digisporton leszHouse írta:Biztos már sokan kérdezték, és lehet hogy csak 1 lapot kéne visszalapoznom, de keveset aludtam, lusta vagyok most, bocsi. Hol fogják az angol bajnokságot közvetíteni mostantól? Eurosport 2 folytatja?
- gygerike
- Entrenador del Barça
Digisport fogja adni :SHouse írta:Biztos már sokan kérdezték, és lehet hogy csak 1 lapot kéne visszalapoznom, de keveset aludtam, lusta vagyok most, bocsi. Hol fogják az angol bajnokságot közvetíteni mostantól? Eurosport 2 folytatja?

Visca El Barca

-
- Entrenador del Barça
Biztos már sokan kérdezték, és lehet hogy csak 1 lapot kéne visszalapoznom, de keveset aludtam, lusta vagyok most, bocsi. Hol fogják az angol bajnokságot közvetíteni mostantól? Eurosport 2 folytatja? 

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

-
- aka Game90
Még csak most kezdődött a szezon, de Csikárító már most belőtte az év legviccesebb gólját
ManUnited megérdemelten nyert, jobban játszottak, Chelsea játékosok valamiért fáradtabban mozogtak. Scholes ma nagyot játszott, nálam ő a MOM.
Trófeák:
Liverpool: 58
ManUnited: 59

ManUnited megérdemelten nyert, jobban játszottak, Chelsea játékosok valamiért fáradtabban mozogtak. Scholes ma nagyot játszott, nálam ő a MOM.
Trófeák:
Liverpool: 58
ManUnited: 59
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- vlxe
- Capitá del Barça
Nagyjából ez a lényegBarcaman14 írta: A City elképesztően erős kerettel rendelkezik, de ebből nem tudom hogy lesz csapat!

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Jó kis meccs volt! Bemutatkoztak az újoncok mindkét csapatban, és jól megállták a helyüket összességében. Egyébként én is furcsálltam hogy Vidics a csk amikor a pályán volt Scholes is!?
Amúgy sajnos szerintem is ez a 2 csapat fog versenyezni a bajnoki címért, és én úgy gondolom hogy az Arsenal és Liverpool lesznek mögöttük. A City elképesztően erős kerettel rendelkezik, de ebből nem tudom hogy lesz csapat!
A Tottenham viszont nagy ellenfél lesz jövőre is. Hajrá Arsenal! De azt sem bánnám ha a 'Pool is sikeres lenne jövőre! 
Amúgy sajnos szerintem is ez a 2 csapat fog versenyezni a bajnoki címért, és én úgy gondolom hogy az Arsenal és Liverpool lesznek mögöttük. A City elképesztően erős kerettel rendelkezik, de ebből nem tudom hogy lesz csapat!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Megérdemelten nyert a United.
A második félidő már pörögösebb volt egy kicsivel. A Chelsea is többet támadott, főleg a második gól után, de Vand der Sarnak ma jó napja volt.
Az új szerzemény is góllal mutatkozott be, nem is akármilyennel.
Nehezen tudom elképzelni, h ne e két csapat közül kerüljön ki a bajnok. Jóval a PL mezőnye fölött vannak már egy pár éve.

A második félidő már pörögösebb volt egy kicsivel. A Chelsea is többet támadott, főleg a második gól után, de Vand der Sarnak ma jó napja volt.
Az új szerzemény is góllal mutatkozott be, nem is akármilyennel.

Nehezen tudom elképzelni, h ne e két csapat közül kerüljön ki a bajnok. Jóval a PL mezőnye fölött vannak már egy pár éve.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.