Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nem hiszem hogy az Arsenal 6. helyen végezne, pláne nem a Spurs után.ozsimiki írta:Első helyre még nem tippelek, inkább kívánságaimat írom le:
1.M.U.
2.Chelsea
3.Pool
4.City
5.Spurs
6.Arsenal
7.Aston Villa
Ezzel nagyjából egyetértek, a Pool most sem lesz ott azt hiszem, a Chelsea és a Mu párharca valóban erős lesz, de én is egyértelműen a Mu-t várom, mert Fergusont jobb edzőnek tartom egyértelműen, Ancelotti egy-egy párharcban, illetve egy-egy szezonban erős, hosszabb távon és csapatépítésben már kevésbé. Ráadásul a Chelsea kerete kezd a Milanéra hasonlítani... A Citynek én is szurkolok, egyrészről bolygassák meg az állóvizet, másrészről pedig sok favorit játékosom focizik ott. Azt hiszem nem kell neveket sorolnom:) Persze ettől még nem tetszik a mód,ahogy nagy csapat lehet belőlük,de ez nem befolyásolja a szimpátiámat és szerintem a mai fociban már egy angol futballvilágba nem is lehet másképp betörni, ez a szomorú igazság. Rengeteg pénz kell hozzá.kanty írta:Akkor én is:
1.MU
2.Chelsea
3. City
4. Arsenal
5. Tottenham
6.Villa
A MU-val szerintem nehéz lesz felvenni a versenyt, és nem csak a tegnapi eredmény miatt mondom. Várhatóan a MU és a Chelsea kiemelkedik majd a mezőnyből. 3-tól 6-ig pedig nagyon szoros lesz.
![]()
Amúgy annyian City ellenesek, h komolyan mondom szurkolok nekik.![]()
Bajnok: TottenhamGame90 írta: Szerintetek ki lesz a bajnok, BL-induló, EL-induló, kiesők, meglepetés csapatok?
Uff. Nehéz kérdés. Szerintem egetverő nagy változások nem történnek az idén sem. A Cityből sohasem lesz élcsapat szerintem, pénzéhes zsoldosok szedett-vedett csapata. A Fulham szerintem nem lesz az idén meglepetéscsapat, ezt a tisztet remélem a Stoke City veszi át. Kiváncsi vagyok az Everton-Aston Villa duó teljesítményére is.Game90 írta:Szerintetek ki lesz a bajnok, BL-induló, EL-induló, kiesők, meglepetés csapatok?
Így bizony...House írta:Hurrá, mostantól max barca meccseket fogok látni.Egyre távolabb kerül az ember a focitól, saját hibáján kívül..
Hurrá, mostantól max barca meccseket fogok látni.sjd írta:nem, digisporton leszHouse írta:Biztos már sokan kérdezték, és lehet hogy csak 1 lapot kéne visszalapoznom, de keveset aludtam, lusta vagyok most, bocsi. Hol fogják az angol bajnokságot közvetíteni mostantól? Eurosport 2 folytatja?
nem, digisporton leszHouse írta:Biztos már sokan kérdezték, és lehet hogy csak 1 lapot kéne visszalapoznom, de keveset aludtam, lusta vagyok most, bocsi. Hol fogják az angol bajnokságot közvetíteni mostantól? Eurosport 2 folytatja?
Digisport fogja adni :SHouse írta:Biztos már sokan kérdezték, és lehet hogy csak 1 lapot kéne visszalapoznom, de keveset aludtam, lusta vagyok most, bocsi. Hol fogják az angol bajnokságot közvetíteni mostantól? Eurosport 2 folytatja?
Nagyjából ez a lényegBarcaman14 írta: A City elképesztően erős kerettel rendelkezik, de ebből nem tudom hogy lesz csapat!