A botrány: Ibrahimovic távozik

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mi a véleményed Ibra távozásáról?

Teljesen rossz döntés, minden szempontból, sajnálom.
151
55%
Ha már megromlott a játékos-edző viszony, menjen, de sokkal többért.
100
36%
24 millió is elég, ez van.
10
4%
Mehetne tőlem akár ingyen is.
15
5%

Szavazatok száma: 276
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.08.29. 01:48:16

Guardiola írta:
Enrique írta:...
Az eredmények most is jönni fognak én legalábbis nem félek attól, hogy Ibra távozását megérezzük. A szuperkupa visszavágón valami olyat láttam amit talán még soha. Olyan konbinációkat a támadószektorba amik hihetetlen hatékonyak lehetnek és amikbe nem illeszkedik Ibrahimovic. (szerk. persze nagy variációs lehetőséget vesztettünk a távozásával)

Az üzlet ettől függetlenül nevetséges és rossz. Ha szakmai okok miatt történt akkor túl későn és olcsón. Ha más miatt akkor meg felesleges és kétszínű volt a sok nyilatkozat Zlatan maradásáról. De ezekkel csak ismételem önmagam.

Egyetlen pozitívumot látok, hogy így Bojan több lehetőséghez juthat, így ez az év lehet számára a nagy áttörés. Már rég a felnőtt kerethez tartozik így nem nevezhető tapasztalatnak viszont még mindig borzasztó fiatal. Mindenképpen bízok benne, remélem nem igazolnak elé egy középszerű játékost.
bojan soha nem lesz igazi nagy focista (pedig imádtam amikor felkerült...)
csabimo
Capitá del Barça

2010.08.29. 01:46:33

Cali írta:Csak egy másfél órára mentem el itthonról a bejelentés után, de nem gondoltam volna, hogy kb 8 oldalnyi olvasnivaló vár mire hazaérek. Nem is volt kedvem elolvasni az egészet, szóval, amit írnék, annak nagyrészét mások biztos leírták már egy párszor. Így csak pár fontos részt osztanék meg a véleményemből.
Vicc az üzlet úgy ahogy van. 24 milláért a cipőjét nem adtam volna. most elmegy kölcsönbe, így egy rohadt eurót nem látunk belőle idén, amit talán ez a pár nap alatt át lehetne forgatni egy másik igazolásba. Apropó új igazolás... Megnézném ki az a bátor játékos, aki látva az Eto'o, Toure Ibra elküldéseket, ide merne jönni..

jaaa, dehogynem jönnének ide játékosok... a pénzéhesebbeknek nagyon megérné, mert itt mindenkinek, aki csak egyszer egyenesett rúgott a labdába már több milliókat kell fizetni, az első évében..

Sajnálom nagyon, hogy elment. Vele és Villával úgy gondoltam, hogy idén ismét megállíthatatlan lesz a csapat. Majd az idő eldönti, hogy jól döntött-e Rosell és Pep, de jelen állás szerint, nekem egy időre sikerült megutálni Pepet és a vezetőséget.

Hatalmas nagy mákja van most az edzőnek és a vezetőségnek, hogy nem hazai pályán kezd a csapat és utána lesz egy kis szünet a vállogatott meccsek miatt. talán csillapodik majd a harag addigra. De biztos fognak lengeni a zsebkendők, amit meg is értek és ha ott lehetnék, Én is lengetném...

Viszlát Ibra, mutasd meg, hogy mekkora játékos vagy! És ha már Milánóban vagy, verj pár gólt a Madridnak is ősszel! :)
Ha nem is szorol szóra, de ugy 99%-ban ezek a gondolataim érzéseim vannak nekem is...
Rosell leszerepelt elöttem, ettől tartottam, hogy amit laporta felépített sikerül majd valakinek lerobolnia...lol grtat :evil:
Alig várom h kezdődjön a szezon, menjenek a pics.ba :!:
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.08.29. 01:45:21

maradni akart ezért nem ment a city-hez!
mi meg kib...k...
pep raus!
Guardiola
Capitá del Barça

2010.08.29. 01:44:13

Az eredmények most is jönni fognak én legalábbis nem félek attól, hogy Ibra távozását megérezzük. A szuperkupa visszavágón valami olyat láttam amit talán még soha. Olyan konbinációkat a támadószektorba amik hihetetlen hatékonyak lehetnek és amikbe nem illeszkedik Ibrahimovic. (szerk. persze nagy variációs lehetőséget vesztettünk a távozásával)

Az üzlet ettől függetlenül nevetséges és rossz. Ha szakmai okok miatt történt akkor túl későn és olcsón. Ha más miatt akkor meg felesleges és kétszínű volt a sok nyilatkozat Zlatan maradásáról. De ezekkel csak ismételem önmagam.

Egyetlen pozitívumot látok, hogy így Bojan több lehetőséghez juthat, így ez az év lehet számára a nagy áttörés. Már rég a felnőtt kerethez tartozik így nem nevezhető tapasztalatnak viszont még mindig borzasztó fiatal. Mindenképpen bízok benne, remélem nem igazolnak elé egy középszerű játékost.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2010.08.29. 01:46:04-kor.
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.08.29. 01:39:27

barcapoke írta:
Danka00792 írta:
Ez igaz, sok mindennel egyetértek.
Mennie kellett, nem illett ide, csak azt nem értem, hogy miért az átigazolási idöszak vége előtt pár nappal megy el, igy esély nincs arra, hogy pótoljuk, mivel pótolni kell... vagyis kellene.
Miért nem illett ide? :)
Azért nem illett ide, mert amikor nem volt a pályán, sokkal jobban játszott a csapat...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
barcapoke
Barça C

2010.08.29. 01:37:29

Danka00792 írta:
Mennie kellett, nem illett ide, csak azt nem értem, hogy miért az átigazolási idöszak vége előtt pár nappal megy el, igy esély nincs arra, hogy pótoljuk, mivel pótolni kell... vagyis kellene.
Miért nem illett ide? :)
Danka00792
Director del Fútbol

2010.08.29. 01:36:21

Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.08.29. 01:25:21

Én is úgy gondolom midnenkinek szíve joga szidhatja Pepet Rosellt, mindenkit, sajnos úgy gondolom valóban felelős a vezetés, mert későn ébredt!Ez egy jó példa arra, hogy a klub adóssága nem vicc!És hát áldozatokat kell hozni, valószínű még ennyiért is megéri a klubnak a jövő szempontjából!És az sokkal fontosabb, hogy 40-50 év múlva is kiemelkedő csapat legyen!Hangsúlyozom mégegyszer, a 24 milliós vételár tényleg irreálisan alacsony, de a vezetők el akarták adni, ennyiért tudták!Citybe meg nem akart menni Ibra tudtommal így maradt a Milan!Ha én is összeeskűvés elméleteket akarok gyártani, akkor Zlatan is mnem mindig botrányosan igazolt jobbra balra....Eltelik egy két meccs és lenyugszanak a kedélyek!Jövőbe kell tekinteni és a holnapi santanderi fellépés most sokkal fontosabb!Lesz idén nagy Pep ellenes lázadás, majd a Toure Ibra fanok részéről...........
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.08.29. 01:21:39

Elolvastam nagyon sok véleményt itt a topicban, amik úgy látom, nem igazàn egyeznek az enyémmel...

Megértem, hogy sokan elégedetlenek a pénzügyekkel, de engem, mint egyszeri szurkolót, nem igazán érdekel. Amíg meg lehet tenni, hogy ekkorákat bukjon a klub egyes igazolàsokon, (ès mint látszik, meg lehet), addig én teljesen feleslegesnek èrzem az aggódásokat.

Ami pedig magát Ibrát illeti: egy teljes év alatt valamennyire sikerült megkedvelnem, de csak a vak nem látta ennyi meccs utàn, hogy egy idegen test ebben a Barcában. Hiába próbálják sokan az ellenkezőjét állìtani. Tavaly is kevés kivételtől eltekintve, mindig akkor játszott a legjobban a csapat, mikor nem volt a pályán... A csapatérdek pedig azt kivánta ìgy, hogy menjen.

Másik dolog: a nyilatkozatok. Volt, aki pl. meglepődött azon, hogy eddig soha egy szóval nem említette egy játékos sem, hogy gond lenne vele. Ez természetes, soha, semmit nem szabad kiteregetni, ezèrt mondják mindig, hogy minden szép ès jó, még ha nincs is így. Lehet okolni Pepet, a vezetőséget, hogy miért alakultak így a dolgok, de hogy mi folyik a háttèrben, ott az irodákban ès az öltözőben, talán soha nem tudjuk meg. Ezért én pl. túlzásnak érzem a botrány jelzőt is az üggyel kapcsolatban, az, hogy jó v. rossz döntés volt eladni, csak utólag fog kiderülni.

Én továbbra is töretlenül hiszek abban a szellemiségben, amit Pep képvisel, mert eddig az eredmények végül őt igazolták.
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.08.29. 01:17:26

Zárva a Pep-topic, úgyhogy bocsi, de ide irom. A legtitkoltabb vágyam: Most mindenki utálja guardiolát, egy kicsit énis.. DE! Ha megint sikerül behúzni a bajnokságot és tovább jutni a bl-ben, mint a margó, akkor egy szavunk nem lehet, sőt, akkor a szezon végére kiderül, hogy Pep a világ legjobb edzője. De két nyár után kiderült, hogy véletlenül sem az... Maximum az idei eredmények hozhatnak a szurkolók szemében pozitivumot, de akkor is csak a Barca számára lesz jó edző. Bárhova elmenne... Már rég páros lábbal viszlát lenne számára...

Capon
Llegenda del Barça

2010.08.29. 01:16:58

Egészen elképesztő ez az egész. Ennél rosszabb már csak akkor lehetne ha még mi fizetnénk a Milan meg a játékos felé is hogy elmenjen.
Elképzelni nem tudom azt a tárgyalást ahol ilyen megegyezést születhet. (na jó mégis csak eltudom, de akkor mind a két fél képviselője butára szívta magát egyezkedés közben az tuti)
24 millió? Ez hogy a francba jött ki?? Valami turpisságnak lenni kell a háttérben. Legalább egy "elővásárlási jog" Pato-ra vagy valami. Fogalmam nincs mit ügyeskedtek össze de azt egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen sz@r üzletet kössünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.08.29. 01:18:36-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Guardiola
Capitá del Barça

2010.08.29. 01:08:02

@LaPulga Én például Ibra mellett voltam mindvégig, nem is éreztem olyan gyengének a szezonját, sőt fejlődést is véltem felfedezni sok tekintetben, még akkor is ha ez rugott gólok számában egyáltalán nem realizálódott.
Nem vádolok senkit de ennél a döntésnél nem tudok elképzelni semmilyen helyzetet amikor a legjobb döntés született volna.

Ha Ibra taktikai, beilleszkedési problémák miatt kellett volna távozzon akkor ez a döntés jóval korábban meg kellett volna szülessen. Ez nem történt meg, helyette mindenki azt nyilatkozta Ibra marad.
A döntés hátterében így más állhat. A csapategység borzasztó fontos de a belső problémákat nem csak eladással lehet orvosolni. Ha Ibra egy bomlasztó egyén volt akkor is meg kellett volna próbálni másképp kezelni az ügyet. Ez a transzfer nevetséges bármit követett el Ibra, inkább veszett volna el a megspórolható 60 milla mintsem ilyen komolytalan üzletet kössünk. Inkább küldték volna a B csapathoz egy évre alázatot tanulni ha egyáltalán voltak hozzáállásbeli problémák vele.

Továbbra is lassan lehiggadva tartom véleményem, nevetséges és elfogadhatatlan üzlet/problémakezelés történt.

Mondom ezt úgy, hogy mindig vezetőséget és edzőt védő álláspontba szoktam helyeszkedni, legfontosabbnak a csapatot és a csapat érdekeit tartom.
Cali
Entrenador del Barça

2010.08.29. 01:06:29

Csak egy másfél órára mentem el itthonról a bejelentés után, de nem gondoltam volna, hogy kb 8 oldalnyi olvasnivaló vár mire hazaérek. Nem is volt kedvem elolvasni az egészet, szóval, amit írnék, annak nagyrészét mások biztos leírták már egy párszor. Így csak pár fontos részt osztanék meg a véleményemből.
Vicc az üzlet úgy ahogy van. 24 milláért a cipőjét nem adtam volna. most elmegy kölcsönbe, így egy rohadt eurót nem látunk belőle idén, amit talán ez a pár nap alatt át lehetne forgatni egy másik igazolásba. Apropó új igazolás... Megnézném ki az a bátor játékos, aki látva az Eto'o, Toure Ibra elküldéseket, ide merne jönni..

jaaa, dehogynem jönnének ide játékosok... a pénzéhesebbeknek nagyon megérné, mert itt mindenkinek, aki csak egyszer egyenesett rúgott a labdába már több milliókat kell fizetni, az első évében..

Sajnálom nagyon, hogy elment. Vele és Villával úgy gondoltam, hogy idén ismét megállíthatatlan lesz a csapat. Majd az idő eldönti, hogy jól döntött-e Rosell és Pep, de jelen állás szerint, nekem egy időre sikerült megutálni Pepet és a vezetőséget.

Hatalmas nagy mákja van most az edzőnek és a vezetőségnek, hogy nem hazai pályán kezd a csapat és utána lesz egy kis szünet a vállogatott meccsek miatt. talán csillapodik majd a harag addigra. De biztos fognak lengeni a zsebkendők, amit meg is értek és ha ott lehetnék, Én is lengetném...

Viszlát Ibra, mutasd meg, hogy mekkora játékos vagy! És ha már Milánóban vagy, verj pár gólt a Madridnak is ősszel! :)
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.08.29. 01:04:36

A pozitivumok, amiket látok Ibra eladásában. Az őszi szezonban ki fog derülni, ha mégsem sikerül megoldani a pótlását, cserébe hátrányban leszünk ősszel a bajnokságban, de minden sorozatban meg lesz még az esélyünk és akkor jönnek az opciók a felkapaszkodáshoz. Vagy sikerül Cescet megszerezni télen, vagy pedig leigazolunk Ibra helyére egy Llorrente-Kanoute kaliberű playát. Nincs minden veszve, csak a pénz. Még igy is erősek vagyunk, de idén nagyonnagyon nehéz lesz elkapni a realt, ibrával vagy nélküle. De kell valaki helyére, legkésőbb télen, ha most nem sikerül egy csatárt elcsipnünk..

barcadome
Jugador del Barça

2010.08.29. 00:57:11

Megfelelőnek éreztem az időt, hogy regisztráljak, el kell mondanom mit is gondolok valójában a dologról.

Akkor sem örültem túlzottan, amikor Ibrát leigazoltuk. Nem azt mondom, hogy nem jó focista, mert igenis egy nagyszerű és mindenképp nagy tudással rendelkező játékosról van szó, nekem mégis szinte kiszúrta a szememet, hogy mekkora egója van. Mert hát valljuk be, ebben biztosan nem szenved hiányt.
Az Etoo'o + sok millió cserét meg aztán pláne nem értem, miért kellett, de ezzel már nem tudunk mit csinálni.
Ez az ügy... érdekesnek érdekes, de nem igazán mondanám rá, hogy botrányos. Pepnek is és Ibrának is van sara, ez biztos, na de hogy egy ilyen játékost, mint Zlatan Ibrahimovic, odaajándékozni 24 millióért?! Az előttem szólok jó párszor taglalták ezt a témát, így nem is kezdek hosszas fejszámolásba, nem tudom, hogyan jön ki a 60 millió, de őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Ez az "ajánlat" a Barca részéről nagyon kedvezményes volt a Milannal szemben. Ilyen szerződést kicsikarni... gratulációt érdemel. 1 évre még kegyesen oda is adjuk nekik, hogy aztán semmi kis 24 millióért meg jövőre elvigyék. Ekkora hibát egy ekkora klubnál... nem kellett volna megengedni. Úgy gondolom, vagyunk annyira profik, hogy reálisan lássuk a dolgokat, lássuk a valós értéket, és lássuk, melyik üzlet nem hoz hasznot.
Az a bizonyos 150 millió eurós kölcsön is... 24 millióval el nem hiszem, hogy ki vagyunk segítve, ráadásul ezt nem is kapjuk meg egyszerre, csak részletekben, 3 év alatt. Pláne ha ezek után még a maradék 2 napba igazolni is szeretnénk valakit Ibra helyére (bár én nagyban támogatom a fiatal, saját nevelésű játékosokat, hiszen nekik megvan az az előnyük, hogy nem kellenek évek a beilleszkedéshez; ugyanakkor ellenük szól a tapasztalatlanság), feltételezem, nem valami kis középosztálybeli játékosra fáj(hatna) a fogunk, ergo az sem lesz olcsó menet.
Minden esetre kiváncsi vagyok az idei szezonra, hogy mit fogunk alakítani.

Elnézést, hogy kisregényt írtam, csak sajnos ebbe fért bele amit szerettem volna megosztani... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcadome 2010.08.29. 01:14:28-kor.
sjay <3
barcapoke
Barça C

2010.08.29. 00:56:38

LaPulga írta:Nem értelek titeket.. :shock: Szezon közben mindenki azt hangoztatta legalábbis az oldalt látogatók közel 80-90%-a hogy Ibra menjen meg h takarodj Ibra meg nem való ide mert lassú ehhez a játékhoz stb..stb...! Mikor meg elmegy siránkozik mindenki hogy jajj mi lesz hogy most elmegy meg tiszta nevetséges a vezetőség meg Pep.... Nem tudom hogy van egy két ember össze rakva fejben, de ha én egy játékost nem szeretek és azt hangoztatom, hogy menjen meg takarodjon, akkor nem háborodok fel azon hogy a nyár végén távozik mindegy hogy mennyiért..... Nem hozta be az árát nem tudott maradandót nyújtani, a pálya mellett sem úgy viselkedett, ahogy egy barca játékosnak kell!! Gondolom Pep ezért hunyt szemet felette!! Ibra mindig is egy személyiség volt ezt tudja mindenki!! Pep is megmondta: Ő NEM EGY EMBERT AKAR MEGNEVELNI, HANEM CSAPATOT IRÁNYÍTANI ÉS OLYAN JÁTÉKOSOKAT AKAR AKIK "MEGHALNAK" EGYMÁSÉRT A PÁLYÁN BELÜL ÉS KÖZÖSSÉGET ALKOTNAK AZON KÍVÜL IS!!! Ibra nem így viselkedett szerinte, ezért küldte el!! Jobb hogy elküldte mint itt maradt volna és a csapategység rovására menjen szerintem... :!:

És te tudod minden egyes fórumerről h ki akarta h maradjon meg h menjen?? Sztem nagyon nem...te ott vtál az öltözőben velük? Sztem meg Pepnek 1 dolog szúrta a szemét...félt h Ibrának jó szezonja lesz és akkor a kis Bojan nem kapna elég tejecskét...
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.08.29. 00:54:09

http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... a-to-milan

május 25

június 16

augusztus 28 10:30

Ez a három opció tökéletes lett volna. bármelyik közülük... De amit most kötöttünk, egyet értek a főoldali cikkel. Neveteséges. Pláne a fenti háromba belegondolva. Bármelyik fényévekkel jobb lenne, mint ami sikerült. A létező legrosszabb konstrukció... Elképzelem azt a 60 milliós spórlást. 24+12 a fizetés, meg az érte kapott ár. HA megnyernénk mindent, akkor 24et kellene fizetni ibrának BL+PD+Kupa komboért? Legalább a szúrkolókat ne verjék át ennyire nyilvánvalóan...

LaPulga
Barça B

2010.08.29. 00:51:02

Nem értelek titeket.. :shock: Szezon közben mindenki azt hangoztatta legalábbis az oldalt látogatók közel 80-90%-a hogy Ibra menjen meg h takarodj Ibra meg nem való ide mert lassú ehhez a játékhoz stb..stb...! Mikor meg elmegy siránkozik mindenki hogy jajj mi lesz hogy most elmegy meg tiszta nevetséges a vezetőség meg Pep.... Nem tudom hogy van egy két ember össze rakva fejben, de ha én egy játékost nem szeretek és azt hangoztatom, hogy menjen meg takarodjon, akkor nem háborodok fel azon hogy a nyár végén távozik mindegy hogy mennyiért..... Nem hozta be az árát nem tudott maradandót nyújtani, a pálya mellett sem úgy viselkedett, ahogy egy barca játékosnak kell!! Gondolom Pep ezért hunyt szemet felette!! Ibra mindig is egy személyiség volt ezt tudja mindenki!! Pep is megmondta: Ő NEM EGY EMBERT AKAR MEGNEVELNI, HANEM CSAPATOT IRÁNYÍTANI ÉS OLYAN JÁTÉKOSOKAT AKAR AKIK "MEGHALNAK" EGYMÁSÉRT A PÁLYÁN BELÜL ÉS KÖZÖSSÉGET ALKOTNAK AZON KÍVÜL IS!!! Ibra nem így viselkedett szerinte, ezért küldte el!! Jobb hogy elküldte mint itt maradt volna és a csapategység rovására menjen szerintem... :!:
Guardiola
Capitá del Barça

2010.08.29. 00:47:48

A topic címe jó. Ez valóban botrányos. Ilyen üzlet minden tekintetben elfogadhatatlan.
Elképzelni sem tudom mi folyt a háttérben, de nem is igazán érdekel ez egyszerűen nevetséges. Értetlenül állok az események előtt.
barcapoke
Barça C

2010.08.29. 00:43:20

Remélem Ibra jó helyen lesz...nagyon nem ezt érdemelte a drága edzőnktől , dettó mint wenger, csak ő a spanyolokért van oda meg vissza, de kis fiúkat ő is csípi, meg am teljesen felesleges ide hozni bárkit is...1 év és cső akárki is az,jövőre masch elmegy 10 misiért, adriano meg 3ért, csúcs vagy Pep:)
thierryhenry
Jugador del Barça

2010.08.29. 00:35:19

danomics írta:
Én sztem igen rossz döntés volt, és ebben most sztem sokan értenek egyet. Ibra lehet hogy tavaly nem volt olyan jó, de a mostani keretben nincs olyan játékésos aki pótolhatja. Villa szélső, vagy befejező csatár, a maga 175 cm- ével a nem annyira magas fizikai adottságai hílyán nem lesz túl jó ék ebben a rendszerben.

Húúúúúúúúú, ez rettenetesen fájt. Ibra mi volt? Nem befejező csatár? Mikor játszottunk mi csatárra ívelgetős futballt? Villa nem jó középen... hahahahah
C.

Charlie szerintem félreértelmezted, azt aikai repeortoár rendesen leszükül+nem lesz egy olyan arc elől aki a fizikai adottságainak köszönhetően egymaga is megállja a helyét, amivel én vitatkoznék, mert ez nem a Barca stílusa, mert tipikus középcsatár nélkül játszunk
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.08.29. 00:33:08

No alszok erre egyet.
Még nem tértem magamhoz.
Nem a távozása zavar elsődlegesen,mert az valamilyen szinten érthető.
De ez a nevetséges összeg...
És ne számolgassuk,hogy mennyit spórolunk,mert ez egy orbitális nagy baromság,és csak saját magunkat tesszük még nevetségesebbé. Eleve nem kéne a játékosokkal ilyen magas fizetésekről szóló szerződéseket megkötni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
danomics
Barça C

2010.08.29. 00:31:35

Charlie írta:
danomics írta:Én sztem igen rossz döntés volt, és ebben most sztem sokan értenek egyet. Ibra lehet hogy tavaly nem volt olyan jó, de a mostani keretben nincs olyan játékésos aki pótolhatja. Villa szélső, vagy befejező csatár, a maga 175 cm- ével a nem annyira magas fizikai adottságai hílyán nem lesz túl jó ék ebben a rendszerben.
Húúúúúúúúú, ez rettenetesen fájt. Ibra mi volt? Nem befejező csatár? Mikor játszottunk mi csatárra ívelgetős futballt? Villa nem jó középen... hahahahah
C.
Ibra egy klasszikus ék volt, aki a technikai képességeit flehasználva csinált gólhelyzetet, majd lőtt gólt, ezzel ellentétben Villa meg a legtöbb gólját vagy vkivel összejátszva, vagy a szélről befele támadva szerezte.
Villa testfelépítése meg nem az ívelgetéshez szükséges, hanem a védőkkel szembeni küzdelemre. Ibrának megvolt ez az adottsága, Villának nincs.
Egyébként jó Villa középen, akkor ha van mögötte egy árnyékék (lásd: Valencia)
AC MILAN and REAL MADRID fan.
Charlie
Öreg Harcos

2010.08.29. 00:24:18

danomics írta:Én sztem igen rossz döntés volt, és ebben most sztem sokan értenek egyet. Ibra lehet hogy tavaly nem volt olyan jó, de a mostani keretben nincs olyan játékésos aki pótolhatja. Villa szélső, vagy befejező csatár, a maga 175 cm- ével a nem annyira magas fizikai adottságai hílyán nem lesz túl jó ék ebben a rendszerben.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
theGenius
Barça C

2010.08.29. 00:23:32

bocs ha esetleg ismétlem valaki irását de nem nagyon olvastam vissza...szerintem ez az egész pep hibája..az ő dolga lenne hogy egy játékosa se játszon itt rossz szájízzel..és azt is hozzá kell tenni hogy erre egy játékosnak se volt meg az oka..szoval sztem pep mozgott itt valamit a háttérben...lehet agyára ment ez a rossel hiszti hogy neki ez igy annyira nem tetszik..egyszerüen unszimpatikussá vált...idáig bírtam innentöl lesz*rom játszon jól a csapat és kész..amit remélek mert ez egy profi társaság még egy ilyen önérdekeket képviselő maki nélkül is..végérvényben sajnálom ibrit hogy igy el lett üldözve és remélem guardiola mihamarabb a fejére esik és észhez tér mielött az egész csapat koppanna...nem tetszik amit mostanába barcelonába fúj a szél..nagyon nem
Lezárt