Megfelelőnek éreztem az időt, hogy regisztráljak, el kell mondanom mit is gondolok valójában a dologról.
Akkor sem örültem túlzottan, amikor Ibrát leigazoltuk. Nem azt mondom, hogy nem jó focista, mert igenis egy nagyszerű és mindenképp nagy tudással rendelkező játékosról van szó, nekem mégis szinte kiszúrta a szememet, hogy mekkora egója van. Mert hát valljuk be, ebben biztosan nem szenved hiányt.
Az Etoo'o + sok millió cserét meg aztán pláne nem értem, miért kellett, de ezzel már nem tudunk mit csinálni.
Ez az ügy... érdekesnek érdekes, de nem igazán mondanám rá, hogy botrányos. Pepnek is és Ibrának is van sara, ez biztos, na de hogy egy ilyen játékost, mint Zlatan Ibrahimovic, odaajándékozni 24 millióért?! Az előttem szólok jó párszor taglalták ezt a témát, így nem is kezdek hosszas fejszámolásba, nem tudom, hogyan jön ki a 60 millió, de őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Ez az "ajánlat" a Barca részéről nagyon kedvezményes volt a Milannal szemben. Ilyen szerződést kicsikarni... gratulációt érdemel. 1 évre még kegyesen oda is adjuk nekik, hogy aztán semmi kis 24 millióért meg jövőre elvigyék. Ekkora hibát egy ekkora klubnál... nem kellett volna megengedni. Úgy gondolom, vagyunk annyira profik, hogy reálisan lássuk a dolgokat, lássuk a valós értéket, és lássuk, melyik üzlet nem hoz hasznot.
Az a bizonyos 150 millió eurós kölcsön is... 24 millióval el nem hiszem, hogy ki vagyunk segítve, ráadásul ezt nem is kapjuk meg egyszerre, csak részletekben, 3 év alatt. Pláne ha ezek után még a maradék 2 napba igazolni is szeretnénk valakit Ibra helyére (bár én nagyban támogatom a fiatal, saját nevelésű játékosokat, hiszen nekik megvan az az előnyük, hogy nem kellenek évek a beilleszkedéshez; ugyanakkor ellenük szól a tapasztalatlanság), feltételezem, nem valami kis középosztálybeli játékosra fáj(hatna) a fogunk, ergo az sem lesz olcsó menet.
Minden esetre kiváncsi vagyok az idei szezonra, hogy mit fogunk alakítani.
Elnézést, hogy kisregényt írtam, csak sajnos ebbe fért bele amit szerettem volna megosztani...