!!Vamos Barca!!
Azért engem a stuttgarti meccs felébresztett,simán kaphattunk volna az első félidőben 2-3 gólt,nem kell szépíteni,sokkal jobb volt tőlünk egy német középcsapat.Tivornya írta:Nem tudom,miért vagytok besz*rva...nem vettétek még észre,h évek óta csak az angol csapatok képesek felnőni a Barcához?
ez nem volt túl okos érv...ha van csapat ami fel tud nőni,akkor már eleve félni kellTivornya írta:Nem tudom,miért vagytok besz*rva...nem vettétek még észre,h évek óta csak az angol csapatok képesek felnőni a Barcához?
2008-ban sem kaptunk ki több góllal, pedig akkor egy erősebb mu játszott egy gyengébb Barcával. Sztem most sem lenne így. Lehet, nem mi jutnánk tovább, de csúnya verés nem lenne, ebben biztos vagyok.simán több góllal kikaphatnánk ettől a MUtól ami talán-talán jobb is mint tavaly,szerintem.
Bayern kövi fordulóban ki fog esni, Inter is, Arsenal - Manchester meccset várok, ha meg nem javul a játékunk végre.. Rendbe kell szedni a fejeket.Barcaman14 írta:Az Inter szerintem már most kiesik. A Bayernnél még megvárnám a sorsolást, de szvsz max az elődöntőig juthatnak. Idén (is) a MU az egyik legnagyobb favorit mellettünk és a Chelsea mellet. Nem kizárt hogy megismétlődik a tavalyi döntőfcbarca0827 írta:A döntőbe az Inter/Arsenal/Bayern 3-asból várom az egyiket.
Az Inter szerintem már most kiesik. A Bayernnél még megvárnám a sorsolást, de szvsz max az elődöntőig juthatnak. Idén (is) a MU az egyik legnagyobb favorit mellettünk és a Chelsea mellet. Nem kizárt hogy megismétlődik a tavalyi döntőfcbarca0827 írta:A döntőbe az Inter/Arsenal/Bayern 3-asból várom az egyiket.
Hát azt várhatodfcbarca0827 írta:Én például biztos vagyok benne, hogy megvédjük mindkét címünket.Gyurinho írta:
Hát szerintem idén nem védjük meg a címünket..(bár ne legyen igazam).Tuti, hogy mi leszünk az első csapat, akik megvédik a címüket! Érzem, tudom, mióta 6 kupásak lettünk. Tudom, hogy nincs vége a történelmi tetteknek. Érzem, hogy a duplázást is megcsináljuk (2 Béel győzelem zsinórban!)
![]()
A döntőbe az Inter/Arsenal/Bayern 3-asból várom az egyiket.
Látom optimista vagy mint Madrid a Lyon előtt.fcbarca0827 írta:Én például biztos vagyok benne, hogy megvédjük mindkét címünket.Gyurinho írta:
Hát szerintem idén nem védjük meg a címünket..(bár ne legyen igazam).Tuti, hogy mi leszünk az első csapat, akik megvédik a címüket! Érzem, tudom, mióta 6 kupásak lettünk. Tudom, hogy nincs vége a történelmi tetteknek. Érzem, hogy a duplázást is megcsináljuk (2 Béel győzelem zsinórban!)
![]()
A döntőbe az Inter/Arsenal/Bayern 3-asból várom az egyiket.
Én például biztos vagyok benne, hogy megvédjük mindkét címünket.Gyurinho írta:
Hát szerintem idén nem védjük meg a címünket..(bár ne legyen igazam).
Hát szerintem idén nem védjük meg a címünket..(bár ne legyen igazam) meg nem hinném ,hogy most el kéne kezdeni nagyképüzni jelenleg ugyanis szerintem simán több góllal kikaphatnánk ettől a MUtól ami talán-talán jobb is mint tavaly,szerintem.kleno04 írta:szép is lenneLM10 írta:Nemkleno04 írta:egy kérdés volt már olyan BL történtet során hogy valaki megvédte volna a címét![]()
![]()
Majd idén
![]()
és mivel a real már nincs így jöhet megint a MU és akkor megint sima meccset jászunk
![]()
szép is lenneLM10 írta:Nemkleno04 írta:egy kérdés volt már olyan BL történtet során hogy valaki megvédte volna a címét![]()
![]()
Majd idén
![]()
Ja, 19 éve mindenki ezt mondja.LM10 írta:Nemkleno04 írta:egy kérdés volt már olyan BL történtet során hogy valaki megvédte volna a címét![]()
![]()
Majd idén
![]()
Barcaman14 írta:Ne írjuk le azért még egyik magyar érdekeltségű csapatot sem. A Fulham igen jó otthon. Az Anderlechtben meg simán benne van, hogy kiüssék a Hamburgot. Nekik a bajnokságra nem kell annyira koncentrálniuk. Utcahosszal vezetnek. Míg a Hamburgnak igen. Ha kellően rátudnak hangolódni a meccsre Juhászék ott is bármi lehet, még az is hogy le tudják dolgozni a hátrányt. Ha még is kiesnének, akkor a továbbiakban én azt mondom valamelyik Spanyol csapat nyerjen.fcb4ever írta:
Lille-LiverpoolDurva. Ilyen kerettel kikapni, ez már nevetséges... NO COMMENT!
Benfica-Marseille: Bejött a tippmixem!!!
Fulham és Anderlecht kikaptak, ennyi volt a magyar játékosoknak az EL. Innentől Benficának szurkolok. TI?Bár egyiküknek sem áll jól a szénája az első meccs után
jut eszembe, én is néztem az eredményeket, és azt látom hogy Hamburg SVBarcaman14 írta:Ne írjuk le azért még egyik magyar érdekeltségű csapatot sem. A Fulham igen jó otthon. Az Anderlechtben meg simán benne van, hogy kiüssék a Hamburgot. Nekik a bajnokságra nem kell annyira koncentrálniuk. Utcahosszal vezetnek. Míg a Hamburgnak igen. Ha kellően rátudnak hangolódni a meccsre Juhászék ott is bármi lehet, még az is hogy le tudják dolgozni a hátrányt. Ha még is kiesnének, akkor a továbbiakban én azt mondom valamelyik Spanyol csapat nyerjen.fcb4ever írta:
Fulham és Anderlecht kikaptak, ennyi volt a magyar játékosoknak az EL. Innentől Benficának szurkolok. TI?Bár egyiküknek sem áll jól a szénája az első meccs után
Ne írjuk le azért még egyik magyar érdekeltségű csapatot sem. A Fulham igen jó otthon. Az Anderlechtben meg simán benne van, hogy kiüssék a Hamburgot. Nekik a bajnokságra nem kell annyira koncentrálniuk. Utcahosszal vezetnek. Míg a Hamburgnak igen. Ha kellően rátudnak hangolódni a meccsre Juhászék ott is bármi lehet, még az is hogy le tudják dolgozni a hátrányt. Ha még is kiesnének, akkor a továbbiakban én azt mondom valamelyik Spanyol csapat nyerjen.fcb4ever írta:
Fulham és Anderlecht kikaptak, ennyi volt a magyar játékosoknak az EL. Innentől Benficának szurkolok. TI?
bence-barca írta:EL végeredmények:
Atletico Madrid 0 - 0 Sporting Lisbon
Hamburger SV 3 - 1 Anderlecht
Lille 1 - 0 Liverpool
Rubin Kazan 1 - 1 Wolfsburg
Benfica 1 - 1 Marseille
Juventus 3 - 1 Fulham
Panathinaikos 1 - 3 Standard Liege
Valencia 1 - 1 Werder Bremen