Milyen Barca ereklyétek van?
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
La Pulga Komám!
Szeretettel gratulálok eme új és becses ruhadarabhoz, de ha lehet,
akkor ha felveszed, akkor mindig használj valami vadítóan hölgygerjesztő
férfidezodort egyrészt azért, mert ilyet büdösen nem szabad viselni,
mivel meg kell adni a módját a viselésének, mivel kedvenc címerünk
is rajta feszít, másrészt pedig hátha a hölgy, aki beindul az illatra,
helyből Barca-hívő lesz, aztán regelni fog ide, mint a kisangyal!!!
Szóval dezodorálni feszt!!!!
Int erre Téged a Te Krojf komád.
Szeretettel gratulálok eme új és becses ruhadarabhoz, de ha lehet,
akkor ha felveszed, akkor mindig használj valami vadítóan hölgygerjesztő
férfidezodort egyrészt azért, mert ilyet büdösen nem szabad viselni,
mivel meg kell adni a módját a viselésének, mivel kedvenc címerünk
is rajta feszít, másrészt pedig hátha a hölgy, aki beindul az illatra,
helyből Barca-hívő lesz, aztán regelni fog ide, mint a kisangyal!!!
Szóval dezodorálni feszt!!!!
Int erre Téged a Te Krojf komád.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sziasztok! Nekem van 1 Barcás bögrém, 1 Barcás naptáram, és most kaptam volna 1 Barcás pénztárcát, de elfogyott! És Karácsonyra kaptam 1 eredeti Fc Barcelonás mezt Mexikóból, Amire ez van ráírva: Messa 93(születési dátum) nagyon örültem neki!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Sziasztok!
Én most vettem észre ezt a topicot, szóval én is megosztom, nekem milyen ereklyéim vannak. 2 ronis mez, 1 2007-es Barca-naptár (karácsonyra kaptam 2008-asat), barcás pohár, barcás sapka, 2 barcás sál, barcás-ronis csuklószorító, barcás mobilflash, barcás kulcstartó, ronis-barcás zászló, barcás matricák, a falamon 46 ronaldinhos és barcás poszter, az ajtómon 2 ronis óriásposzter, 3 füzet, tele Barcelonáról és Roniról szóló cikkekkel, Barca-könyvek, Roni-könyvek, barcás párna, barcás toll, barcás tolltartó. Egyszer nagyon szeretnék eljutni a Nou Campba, ez minden álmom. Nálam, mint sokaknál másoknál, az életem részét képezi a Barcelona és örülök neki, hogy ilyen emberek szurkolnak a csapatnak, mint ti! Jó olvasni minden nap 3-szor a fórumot! Köszönöm!
Niki
Én most vettem észre ezt a topicot, szóval én is megosztom, nekem milyen ereklyéim vannak. 2 ronis mez, 1 2007-es Barca-naptár (karácsonyra kaptam 2008-asat), barcás pohár, barcás sapka, 2 barcás sál, barcás-ronis csuklószorító, barcás mobilflash, barcás kulcstartó, ronis-barcás zászló, barcás matricák, a falamon 46 ronaldinhos és barcás poszter, az ajtómon 2 ronis óriásposzter, 3 füzet, tele Barcelonáról és Roniról szóló cikkekkel, Barca-könyvek, Roni-könyvek, barcás párna, barcás toll, barcás tolltartó. Egyszer nagyon szeretnék eljutni a Nou Campba, ez minden álmom. Nálam, mint sokaknál másoknál, az életem részét képezi a Barcelona és örülök neki, hogy ilyen emberek szurkolnak a csapatnak, mint ti! Jó olvasni minden nap 3-szor a fórumot! Köszönöm!

"Mi jut eszünkbe, ha azt halljuk: FC Barcelona? A világ legjobb klubcsapata? Egy életérzés? Az ellenállás, a függetlenség jelképe? Vagy még ennél is több? Egy igazi Barcelona-szurkolónak minden bizonnyal még ennél is több."
Sziasztok
Először is Boldog Karácsonyt.
Másodjára amiért irok szal akik érdeklődtek a dzseki felől azoknak elküldtem a képet... L-es méretben van! jah és hogy megkaptátok-e a képet? mert nem tudok kiigazodni a citromailemen...és nem kaptam visszajelzést a képre.
sry nem offolom tovább a topicot
pási
Először is Boldog Karácsonyt.
Másodjára amiért irok szal akik érdeklődtek a dzseki felől azoknak elküldtem a képet... L-es méretben van! jah és hogy megkaptátok-e a képet? mert nem tudok kiigazodni a citromailemen...és nem kaptam visszajelzést a képre.
sry nem offolom tovább a topicot
pási
Barcelona, XL-es, gránátvörös-kék, hazai, Henry-14, hosszúujjú, BL-mez eladó. Gyűjtőnek kiváló. Érd.: h.lala@freemail.hu
- Lionel85
- Llegenda del Barça
ha valakinek a részére, akkor nem inkább para? szerintem nem pana..home írta:nekem egy címeres zászlóm van, eredeti, barcelonából ezzel a szöveggel: (alkoholos filc+ronaldinho keze) Pana HERMAN FLÓRA con afecto! Ronaldinho 10R.
mindezt ugye mint írtam: kézírással, tőle nekem
Lefordítva: Herman Flórának sok szeretettel (az afecto még vonzalmat, ragaszkodást, szeretetet, és kedveslést jelent katalánul)
meg persze a legkisebb papírfecni is a barcáról és (még több) ronaldinhoról, millió óriásposzter, stb stb és a szobám ajtajára kinagyítottam egy posztert ronaldinhoról, az egész testéről (méretarányosan)---és felragasztottam

egyébként grat hozzá!

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Esetleg, www.lionsport.huborii írta:Hello, nem tudja valaki, hogy netről lehet-e Barcás cuccokat rendelni Magyarországra?

Hello, nem tudja valaki, hogy netről lehet-e Barcás cuccokat rendelni Magyarországra?
- home
- Jugador d'estrella
nekem egy címeres zászlóm van, eredeti, barcelonából ezzel a szöveggel: (alkoholos filc+ronaldinho keze) Pana HERMAN FLÓRA con afecto! Ronaldinho 10R.
Lefordítva: Herman Flórának sok szeretettel (az afecto még vonzalmat, ragaszkodást, szeretetet, és kedveslést jelent katalánul)
meg persze a legkisebb papírfecni is a barcáról és (még több) ronaldinhoról, millió óriásposzter, stb stb és a szobám ajtajára kinagyítottam egy posztert ronaldinhoról, az egész testéről (méretarányosan)
---és felragasztottam 

meg persze a legkisebb papírfecni is a barcáról és (még több) ronaldinhoról, millió óriásposzter, stb stb és a szobám ajtajára kinagyítottam egy posztert ronaldinhoról, az egész testéről (méretarányosan)

,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
- Dawe
- Jugador d'estrella
Ami van : Barcás zokni,térdnadrág,2póló,sál,sapka,kabátka,egy comó biszbasz,óriászászló,vagy 100 poszter, meg ha az erekje hogy a szobám direkt vörös és kék csikos akkor az is van.
Barcás sportszár és melegitőfölső érdekelne de cskis eredeti nem made is china
Barcás sportszár és melegitőfölső érdekelne de cskis eredeti nem made is china
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett

Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
hali !
Nekem volna egy megunt elég jó minuségben lévő nike barcás dzsekim alig hasznalt és egy nike táskám ez is alig hasznalt csak kirandulasokra hasznaltam szal tenlyeg teljesen hibatlanok akit érdekli valamelyik az irjon nekem nyugodtan pet.zoli@citromail.hu
cseréről szó sincs:)
pá
Nekem volna egy megunt elég jó minuségben lévő nike barcás dzsekim alig hasznalt és egy nike táskám ez is alig hasznalt csak kirandulasokra hasznaltam szal tenlyeg teljesen hibatlanok akit érdekli valamelyik az irjon nekem nyugodtan pet.zoli@citromail.hu
cseréről szó sincs:)
pá
-
- Eurobarca Staff
Hát csontra ugyan ilyen az kb 6-7 lenne postaköltséggel együtt.piko888 írta:Nekem mindenképp Nike eredeti Nike kellene (itta kép : a piros alapu)
Te milyent tudsz?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Nekem mindenképp Nike eredeti Nike kellene (itt a kép : a piros alapu) http://www.shop.fcbarcelona.com/stores/ ... 1359&tid=0Drigo írta:Ha megírod priviben, hogy milyet szeretnél kb (pontos színösszeállítás, itt ilyen, itt olyan legyen stb...)Akkor talán tudok segíteni, illetve tudok mutatni néhányat, amik közül vállaszthatsz.piko888 írta:Srácok nem tudjátok hol lehet venni eredeti Barca baseball sapkát?
Valaki nem rendel mostanában a Barca fanshopból?
Elöre is köszi
Te milyent tudsz?
-
- Eurobarca Staff
Ha megírod priviben, hogy milyet szeretnél kb (pontos színösszeállítás, itt ilyen, itt olyan legyen stb...)Akkor talán tudok segíteni, illetve tudok mutatni néhányat, amik közül vállaszthatsz.piko888 írta:Srácok nem tudjátok hol lehet venni eredeti Barca baseball sapkát?
Elöre is köszi
http://www.ZALNER.eu" target="_blank

Home made

Barca
Srácok nem tudjátok hol lehet venni eredeti Barca baseball sapkát?
Elöre is köszi
Elöre is köszi
- vaLe5
- Jugador d'estrella
ŐRÜLTTaibi írta:Na, kicsit dicsekszem.![]()
Sikerült beszereznem egy 3D-s Nou Camp puzzle-t.
47cm*45cm*12cm, elvileg 682 db-ból áll össze, de nem számoltam meg.![]()
Az Ebay-ről rendeltem, egy angol sráctól, szállítási költséggel együtt volt kb 10e ft, de nekem megért ennyit, hogy a polcomom lehessen a Nou Camp kicsinyített mása.

A teltháznyi közönség ebben a kirakóban alapfelszereltségnek számít.Krojf írta:Taibi Koma!
Olyan sárga nincsen, amilyen színű irigy vagyok!
Nem lenne szabad, de ez van!
Ezért most büntetésből csinálnod kell egy teltháznyi
közönséget és egy hazai clásico-élőképet!
Aztán bemutatni azt is nekünk!
Irgumburgundiázik Krojfod.

Az élőképpel már bajban vagyok, de az idei, decemberi Barca-Real-ig van még időm elkészíteni.

Valószínűsalas9 írta:Ezen a képen, amit kiraktál a szöveged után.Az a puzzle van rajt?
![]()
![]()

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Taibi Koma!