C.
Ha olyan, mint Perez, akkor erre nem mernék mérget venni.Swineherd írta:Én eddig nem vettem biztosra, de most már igen. Nem fog a Santos fizetni, mert nem engedik el. Robinho akkor sem fog többet ott játszani, ha felakasztják magukat. És az elnök meg nem hülye, hogy eldobjon 25 millió dollárt, vagy többet!Mr. Master írta:Szerintem már leglább 12 Robinhot vett a real.barcafan írta: már megint???
Én eddig nem vettem biztosra, de most már igen. Nem fog a Santos fizetni, mert nem engedik el. Robinho akkor sem fog többet ott játszani, ha felakasztják magukat. És az elnök meg nem hülye, hogy eldobjon 25 millió dollárt, vagy többet!Mr. Master írta:Szerintem már leglább 12 Robinhot vett a real.barcafan írta:már megint???Swineherd írta:Robinho meg most már 100%, hogy jönni fog,
Szerintem már leglább 12 Robinhot vett a real.barcafan írta:már megint???Swineherd írta:Robinho meg most már 100%, hogy jönni fog,
Meg még Samueel is lelépMr. Master írta:Ha elmegy Figo, Guti, Solari és nem jön senki Diogon meg P. Garcián kívül akkor szerintem annyira nem kell majd félni tőlük. De még ha csak Robinho jön, akkor sem.
Robinho szerintem idén nem megy a reálba, max jövőre, de akkor már biztosMr. Master írta:Ha elmegy Figo, Guti, Solari és nem jön senki Diogon meg P. Garcián kívül akkor szerintem annyira nem kell majd félni tőlük. De még ha csak Robinho jön, akkor sem.
jól érzed! csak velünk lehet majd igazán komolyan számolniVito írta:szívesen mondanám, hogySwineherd írta: Jééééééé, ott a MAdrid neve is
"csak a Te kedvedért![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!"
...meg minden
de úgy érzem, hogy jövőre jobban kell számolni veletek is!
Jééééééé, ott a MAdrid neve isVito írta:Nem vitatom! tavaly is szinte mindig rúgtunk gólt, csakhát kaptunk is eleget(sokat!!!)Charlie írta: Jó-jó persze a miénk is jó,meg sok csapaté super még,de azért a Juve most ezzel nagyot húzott.
C.
egy jobb védelemmel, -mint a Juve-é, vagy az oroszoké- mienk lett volna a BL!
és van egy olyan érzésem, hogy idén még nehezebb lesz...
Juve, Milan, Cselszki, Pool, Mu, Margó, Valencia stb...
Nem vitatom! tavaly is szinte mindig rúgtunk gólt, csakhát kaptunk is eleget(sokat!!!)Charlie írta: Jó-jó persze a miénk is jó,meg sok csapaté super még,de azért a Juve most ezzel nagyot húzott.
C.
pfff.... magamat idézemVito írta: azért a mi kp.-k sem bizsu- viszont én a védelmet egy kicsit megbolygatnám...
egy-két zsugás elmehetne egy-két zsugás jöhetne!
Jó-jó persze a miénk is jó,meg sok csapaté super még,de azért a Juve most ezzel nagyot húzott.Vito írta:azért a mi kp.-k sem bizsu- viszont én a védelmet egy kicsit megbolygatnám...Charlie írta: Áhhh,már így is nagyon veszélyesek,ki megy át Emerson Vieira középpályásokon?Aztán meg találkozol Thurammel + Cannavaroval.Baró csapat.
C.
egy-két zsugás elmehetne egy-két zsugás jöhetne!
azért a mi kp.-k sem bizsu- viszont én a védelmet egy kicsit megbolygatnám...Charlie írta: Áhhh,már így is nagyon veszélyesek,ki megy át Emerson Vieira középpályásokon?Aztán meg találkozol Thurammel + Cannavaroval.Baró csapat.
C.
Es a BL-re is esélyesek...max a BL dontore, mert ugye a Juventus nem arrol híres h nyeri a BL-eketBoixos írta:jók a púposok, de hát sohasem volt túlságosan tré keretük, mégsem mindig róluk szól a dal. otthon okés, mert lebugizzák nekik a bajnokságaikat, de nemzetközi szinten már nem annyira egyértelmű.